Barion Pixel

10 milliószoros nap – meditáció az Újrahangolás® módszerével

14.990 Ft

Szeretettel várlak tízmilliószoros nap energiáit felhasználó meditációra a változások, haladások jegyében.

Kiemelt téma: bőség bekérése és párkapcsolati oldások.

A saját kívánságokon túl behívjuk és megéljük a szeretet gyógyító hatását, megéljük az örömöt, a hálát, önmagunk és mások elfogadását, a feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot, és akár – ha szeretnéd – a teljes és gyógyító önátadást. Mindez eljuttat a belső szabadság érzéséhez, teljességed megéléséhez.

Mi az Újrahangolás®?

Egy olyan módszer, amellyel be tudsz kerülni a valódi áramlásba (a FLOW-ba), megélve ez által a teljes belső békét, a boldogságot, a harmóniát és a felszabadultság érzését. A technika célja, hogy a test – lélek – szellem egységes és tiszta rendszert alkosson. Már akár egy alkalommal végezve is tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé.

Mitől más, mint egy átlagos meditáció?
Az Újrahangolás® módszer alapja a tiszta kapcsolódás, amelyre a legtöbb meditáció nem fordít (kellő) figyelmet. A tiszta kapcsolódással lehet elérni a tartós pozitív változást. Többszörös áldást kapunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

Miért is meditálunk (= tudatosan kapcsolódunk) ezen a napon?
Magunkért, az Egységért, a jó dolgok megvalósulásáért, és a szellemi szintű haladás megvalósulásáért.

Amikor elengeded, megkapod – de ezt megelőzően az oldásoknak, elengedéseknek kell megtörténnie. Nem lehet rendszerünkbe újat betölteni, ha előtte a régieket nem emeljük ki.

Ugyanis ellenteremtésben leszel, és a várt dolgok nem fognak tudni megérkezni.

Ha viszont kiemeljük, elengedjük a régit, meg tudnak teremtődni a kérések és vágyak.

Tapasztalatom: Tavaly év végén a 10 milliószoros napi meditáció során a szellemi szintű karmaoldások oly magasra tudtak érni, melynek eredményeképpen az egyéni magánéleti és munkabeli megvalósulások ugrásszerű formában indultak be.

Többszörös áldást kaptunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

További tapasztalatom, hogy mindezek feltétele a 100%-os tiszta kapcsolódás a felettes énünkhöz (a tiszta Forráshoz, szellemünkhöz), amelyet nem feltétlenül lehet egy ülésben elérni.

Mind a délelőtti, mind az esti meditációban két szinten történik a folyamat, a kettő között szünetet tartunk – beszélgetünk, benne maradunk a belső folyamatainkban, és a tiszta rezgésben.

A tízmilliószoros napon minden kérés, kívánság 10 milliószoros erővel hat. Az általános elengedéseken túl a meglévő, téged már nem építő, nem éltető érzések elengedésében működünk együtt.

Csak akkor tudsz új dolgokat betölteni, bekérni, ha az ezzel ellenkezőket, valamint a betöltést akadályozó gátakat, blokkokat elengeded.

Ki tartja?

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója és az Újrahangolás® Képzési Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Hogyan tudok jelentkezni?

Az eseményre korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni, maximum 15 fő. A meditáción a Zoom program segítségével tudtok majd részt venni, amelynek telepítésében szívesen segítünk.

Mi a meditáció menete? Mettől meddig tart?

Regisztráció:

18:10-18:25: megérkezés, regisztráció (Kérünk benneteket, hogy legkésőbb 09:35 körül csatlakozzatok a Zoom linkhez, amelyet e-mailben küldünk majd ki minden résztvevőnek, közvetlenül az esemény előtt.)

Első szintű folyamat:

18:30-19:30: (FONTOS, hogy 10:00-tól indul a folyamat, a később jövőket nem tudjuk beengedni)

Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel):

19:45-20:45 A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása. A folyamatról itt többet nem írok. A második szintű otthoni továbblépéshez anyagot fogtok kapni.

Várlak sok szeretettel!

Cikkszám: N/A Kategória: