Barion Pixel

Gyógyító-tisztító meditáció az Újrahangolás® módszerével

14.990 Ft

Csatlakozz gyógyító-tisztító online meditációmra! (Ha szeretnél, személyesen is eljöhetsz hozzán. Ha így szeretnél csatlakozni, kérjük, írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu címre!)

Kinek ajánlom a meditációt?

A meditáció során az anyagi, lelki, szellemi változások és haladások lesznek fókuszban.
Ez a meditáció neked szól, amennyiben…

…változásra vágysz anyagi helyzetedben
…trauma ért, akár a régmúltban akár a közelmúltban
…nagy változáson mész éppen keresztül
…nehezen érted meg magad a környezeteddel.

A meditáció során a saját kívánságokon túl behívjuk és megéljük az anyagi, a szellemi, a lelki szeretet gyógyító hatását, megéljük az örömöt, a hálát, önmagunk és mások elfogadását, a feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot és akár – ha szeretnéd – a teljes és gyógyító önátadást és az anyagi bőség áramlását. Mindez eljuttat a belső szabadság érzéséhez, teljességed megéléséhez.

Mi az Újrahangolás®?

Egy olyan módszer, amellyel be tudsz kerülni a valódi áramlásba (a FLOW-ba), megélve ez által a teljes belső békét, a boldogságot, a harmóniát és a felszabadultság érzését. A technika célja, hogy a test – lélek – szellem egységes és tiszta rendszert alkosson. Már akár egy alkalommal végezve is tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé.

Mitől más, mint egy átlagos meditáció?
Az Újrahangolás® módszer alapja a tiszta kapcsolódás, amelyre a legtöbb meditáció nem fordít (kellő) figyelmet. A tiszta kapcsolódással lehet elérni a tartós pozitív változást. Többszörös áldást kapunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

Ki tartja?

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója és az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Hogyan tudok jelentkezni?

Az eseményre korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni, maximum 15 fő. A meditáción a Zoom program segítségével tudtok majd részt venni, amelynek telepítésében szívesen segítünk.

Mi a meditáció menete? Mettől meddig tart?

Program 15 perces szünettel. Kérünk benneteket, hogy legkésőbb 10 perccel a kezdés előtt csatlakozzatok a Zoom linkhez amelyet e-mailben küldünk majd ki minden résztvevőnek, közvetlenül az esemény előtt.

Első szintű folyamat:
Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel):
A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása.

Várlak sok szeretettel!