Barion Pixel

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000626

Elérhetőségek: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Központi telefonszámunk: 06-70-381-6348
Várnai Myrtill: 06-20-369-7596

Gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő magasfokon!

Képezd tovább magad, légy szellemi-lelki segítő.

Továbbképzést indítunk az alapképzést elvégzett résztvevőknek.

A képzéseinkhez már ONLINE is tudsz csatlakozni.

Ezen az áron utoljára!

Magasfokú coaching szemléletű gyermek- és ifjúsági segítői foglalkozásunk azon alapképzést végzett résztvevőknek szól, akik szeretnék eszköztárukat az Újrahangolás® módszerével is kibővíteni.

Ezzel a gyors, azonnal alkalmazható módszerrel a problémásabb helyzetekben is valódi segítséget nyújthatsz. Az Újrahangolás® a tudományos pszichológiát spiritualitással ötvözve éri ezt el.

Azok számára állítottuk össze továbbképzésünket, akik nyitottak a gyermek problémáinak kezelésében a szellemi (spirituális/transzcendentális) szintű megoldásokra is. Akiket a tudományos megközelítéseken túl a problémák szellemi – lelki megoldásai is érdekelnek.

Miért van szükség segítőként a problémák szellemi-lelki szintű megoldására is?

Évtizedes tapasztalataink alapján mondhatjuk, a problémásabb esetekben több segítséget tud nyújtani a segítő, ha az alapképzésben elsajátított tudományos megközelítésen túl a transzcendentális/spirituális szintű megoldásokat is ismeri. Teljeskörű, komplex eszköztárat tudva így a kezében a segítségnyújtáshoz.

Szellemi-lelki vonalon Magyarországon senki nem tart segítői képzést. A pszichológiai alapok és a coaching módszertanát valóban sok helyen megtanulhatod. De szellemi-lelki vonalon egyedülálló amit nálunk tanulhatsz meg. Továbbképzésünk éppen erről szól. A módszerünk gyorsabb bármelyiknél, jobban alkalmazkodik a mai kor emberéhez, mint bármi.
Segítői praxisodban ez aranyat ér majd.

Milyen eredményeket érhetsz el
szellemi-lelki segítőként?

Hogy csak néhány példát említsünk arra, mennyi mindenben segíthetsz a szülőknek-gyermekeknek, ha továbbképzést is végzel.

Figyelem problémák

Előtte: figyelemhiányos (nehezére esik a figyelem megtartása, kerüli a tartós mentális erőfeszítést igénylő feladatokat, elveszít dolgokat, feledékeny, könnyű elvonni a figyelmét, nem fejez be dolgokat) és túl aktív vagy hiperaktív (izeg-mozog, babrál kezével lábával, fészkelődik, rohangál, ugrál olyan helyzetekben amikor az nem helyénvaló, gyakran túlzó mennyiségű beszéd jellemzi, nehezére esik a várakozás, félbeszakít másokat, impulzív, utasításokkal szemben ellenálló).
⇢ Eredményként helyére nyugodtság, kezelhetőség lép.

Viselkedés, magatartás zavarok

Előtte: verekedés, rongálás, lopás, hazudozás, csavargás, kimaradás, szülői szabályok megszegése, mások vagy állatok bántalmazása, megfélemlítése, erőszakosság, önmérséklet gyakori elvesztése, vitatkozás felnőttekkel, bosszúállás (a viselkedészavar jelentős károsodást okoz a szociális, iskolai foglalkozási működésekben).
⇢ Eredményként helyére szeretetteli kapcsolódás és együttműködés lép.

Tanulási problémák

Előtte: olvasási, számolási, írásbeli kifejezési, megértési zavarok, iskolai készségek zavara, mozgászavar, koncentrációs problémák.
⇢ Eredményként a gyermek jó kedvvel tanul, eredményei javulnak, képességei fejlődnek.

Szorongás

Előtte: szeparációs szorongás (otthontól, szülőtől, játéktól való elválás, önálló lefekvés vagy alvás elutasítása), teljesítményből adódó szorongás, félelem állatoktól.
⇢ Eredményként béke, kiegyensúlyozottság jelenik meg.

Depresszív állapot

Előtte: melankólia, szélsőséges introverzió.
⇢ Eredményként életöröm, vidámság, kinyílás, megnyílás jelenik meg.

Táplálkozási zavar kezdete

Előtte: nem evés, túlzott fogyókúra, kontrollálatlan túlevés, meghízás.
⇢ Eredményként kiegyensúlyozott kapcsolat az étellel, egészséges, a valódi szükségletek szerinti étkezés jelenik meg.

Gyermekkori alvásproblémák

Eddig: nem alszik, felriad, felsír, forgolódik, virraszt, éjszaka ordít, vígasztalhatatlan
⇢ Helyette alvás.

Nyugtalanság, félelem

Eddig: félelem valamitől, láthatatlan dolgoktól is akár, fél a sötétben, bizonyos helyiségekben
⇢Helyette megnyugvás, békés állapot.

Szellemi-lelki segítőként olyan eszköztárat adunk a kezedbe, amivel a fentiekhez hasonló problémásabb esetekben is támogatást tudsz nyújtani.
A továbbképzésen magát az Újrahangolás® módszert ismerheted meg, melynek egyedisége a gyors, azonnal alkalmazható megoldásaiban rejlik.
A tudományos pszichológiát spiritualitással ötvözve éri ezt el.

Mutasd, hogyan néz ki az alapképzés és a módszerspecifikus képzések!

Ezen a képzésen a Gyermek és Ifjúsági szellemi-lelki coach Újrahangolás® gyermek módszerpsecifikus képzést végzed el.

Van arra is mód, hogy az Újrahangolás® gyermek módszerspecifikus képzéssel kezdj, ha még nem végezted el az alapképzést, Vagy ha tetszik, az alap és az Újrahangolás® képzést akár párhuzamosan is elvégezheted.

Így néz ki a képzésünk!
Ha még tovább szeretnél majd fejlődni, arra is lesz mód.

De mégis, hogyan kell ezt elképzelnem a gyakorlatban?
Nem ezt csinálja egy gyermekpszichológus?

Mi a gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő?

A gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő egy szülőnek, gyermekeknek szóló pszichoedukáció. Pszichoedukáló szolgáltatás. A szülő ismereteket tud szerezni magáról, saját működéséről, gyermeke működését megérti.

Önismeret és gyermekismeret. A segítő adott esetben – sokszor – többet foglalkozik, beszélget a szülővel, mint a gyermekkel. A gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő a működések értésével, megértetésével segít abban, hogy a gyermek és szülő közti kapcsolat együttműködés legyen.
Ne civakodás.

A segítő beszélgetéssel, sajátságos eszköztárával segíti a gyermeket. Akár egy egyszemélyes szakkört is elképzelhetsz: játszanak, beszélgetnek, gyermekönismeretre és a társas kapcsolatok érték szerinti működtetésére tanítja a gyermeket. Eközben a gyermek épül, rendeződik.

A szülőnek pedig a gyermeknevelés művészetét tanítja meg, hogy az ne kínkeserves legyen. Segíti azt, hogy anyából és apából tudatos szülő váljon, és hogy a gyermekekkel való együttélés, a gyermeknevelés örömteli legyen.

A segítő lehet a gyermek beszélgetőtársa is, hiszen a gyermekeknek sokszor nincs kivel megosztaniuk a problémáikat. A segítő ebben is segítséget tud nyújtani.

Egy alternatív lehetőség, választás, melynek szerepe akkor jön el, amikor még nincs baj, de valamit már érzékel a szülő, vagy meg akar előzni.

És mi nem?

A gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítségnyújtás nem terápia. Nem pszichológiai vagy pszichoterápiás szolgáltatás.

A gyermek részéről egyfajta szakkör, játékos önismeret, beszélgetés.

Prevenció, megelőzés célzatú, hogy nagy problémák ne alakuljanak ki, ne hatalmasodjanak el. Sok gyermek már csak akkor kerül ellátó rendszerbe, amikor már nem pszichológusra van szükség, hanem egyből gyógyszeres kezelésre.

A segítő szerepe akkor jön el, amikor a szülőben még nem merül fel a pszichológiai ellátás, de a csírájában megjelenő zavarokon mégis szeretne segíteni.

A felnőttek semmit nem tanulnak az iskolában sem magukról, sem pedig a gyermeknevelésről. Úgy csöppennek a gyermeknevelésbe, hogy lényegében semmit nem tudnak arról. Egy kincset kapnak a kezükbe. Útmutató nélkül.

A segítő célja, hogy boldog szülő neveljen boldog gyermeket. A szülő ismerje meg magát is és a gyermekét is. Tanuljon meg “gyermekül”.

Segítőként neked köszönhetően a szülő tudatossá válik, megismeri önmagát és gyermekét. Boldog szülő fog boldog gyermeket nevelni. Megelőzve ezzel a problémák elhatalmasodását.

Az Újrahangolás® egy új elengedési technika, mely a pszichológia, a spiritualitás és a coaching hármasából született meg.

Egy új szellemi-lelki segítő módszer, mely a meglévő technikáknál teljesebb és gyorsaságával azonnal megoldást ad a kézbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez.

Az Újrahangolás® mindenféle módszerbe beilleszthető, minden módszer kiegészíthető vele.
Nem kötött semmiféle valláshoz vagy világnézeti megközelítés fogalmi rendszeréhez.

Egy olyan egységes, ugyanakkor összetett eszközrendszer, amely magában foglalja (integrálja és szintetizálja) a tudatos viselkedés megváltoztatását célzó, korunkban ismert leghatékonyabb kezelési eljárásokat, melyek tartós pozitív változás elérését teszik lehetővé.

Többek közt:

– a fókuszterápiát (Gendling),
– David R. Hawkins kutatásait és az Elengedés módszerét,
– az imaginációs, képzeleti technikákat,
– a relaxációt,
– az NLP-t,
– az epigenetikai ismereteket,
– a transzgenerációs oldást,
– a keleti hagyományok meditációs módszereit,
– a tranzakcióanalízist,
– a pozitív pszichológiát,
– illetve az alternatív lélekgyógyászati módszereket.

Az Újrahangolás® szemlélet és megoldási módszer együtt: tanít, nevel, technikát ad, önállósít. Segítségével megvalósítható a békesség, a szeretet, a harmónia a magánéletben, a társas kapcsolatokban, a munkahelyi környezetben.

Hogyan tud segíteni az Újrahangolás®?

Az Újrahangolás® olyan szemléletbeli megközelítés és gyakorlatban visszaigazolt megoldási módszer, amely tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé a magánéletben és a munkában, mint például a lelki, mentálhigiénés állapotban, az anyagi előre jutásban, párkapcsolatban, a gyermeknevelésben, családi, rokoni kapcsolatokban.

Az Újrahangolás® alkalmazásával elérheti, hogy:
– a test – lélek– szellem egységes „rendszert” alkosson,
– a „testmező” megtisztuljon (ez a kvantumfizikai kutatások által azonosított „Human Body Field”)
– az egyén saját akaratából be tudjon kerülni valódi áramlásába (a FLOW-ba) minden nap,
– ezáltal megélje a teljes belső békét, a boldogságot, a harmóniát és a felszabadultság érzését.

A módszer használatával pár hónap alatt elérhető a test-lélek-szellem rendszerének „tiszta” állapota, mely alapja annak, hogy bárki képessé váljon átgondolt döntéseket hozni, eredményesen élni, dolgozni, társkapcsolatban lenni.

Nézd meg videón!
Várnai Myrtill az Újrahangolás® módszeréről: 

A mesterképzés 6 modulból áll.

Mind szükséges ahhoz, hogy szellemi-lelki segítő legyél.

(Ha érdekel az egyes modulok részletes tartalma, csak kattints rájuk a lenyitáshoz.)

1. Újrahangolás® alapfok - 2 nap

Az Újrahangolás® módszere azon munkahipotézisre épít, hogy az ember multidimenzionális lény, azaz testből, lélekből és szellemből áll.

A jelenkori modern pszichológiának nagy hiánya és egyben problémája is (ezért is éli sajnos válságkorát, hiszen több esetben sem válaszokat, sem módszereket nem tud adni a megoldások keresőinek) – írom ezt pszichológusként, felnőtt és gyermek coachként is –, hogy csak a jelen fizikai életünket veszi figyelembe (azaz a megfogantatástól a halálig tart az élet), és sem az igazi múltját, sem a jövőjét (transzcendencia) még csak meg sem említi.

Sajnos ezzel egy olyan helyzetet teremt, hogy az egyéni élet sorskerekéből kiragad mondjuk egy forgásnyit, és igyekszik azt úgy „tálalni”, hogy megszületésünkkor nem volt semmi, halálunk után szintén semmi nem lesz, de igyekezz értelmes és boldog életet élni… de minek is?

Mitől van az, hogy számtalan problémára nincs jelen életbeli magyarázat, sem megoldás? Minek engedjem el a haragomat, az igazságomat, a hatalomvágyamat, önzőségemet és legyek, kedves, szeretetteljes? Olyan tudatlanságban élhetünk akár, hogy azt sem tudjuk, hogy mitől betegszünk meg, mitől mennek tönkre párkapcsolataink, vagy mitől jönnek komoly anyagi veszteségek.

Ha a lelki – szellemi megoldások lehetőségét nem vesszük figyelembe, azzal sajnos egy olyan helyzetet teremt(het)ünk, hogy sok kérdésre nemcsak hogy nem kapunk válaszokat, de MEGOLDÁST SEM.

Sok kisgyermek érzékel dolgokat, fél, retteg, ezekhez szükséges lenne minél értőbb módon viszonyulni, mind a coach/segítő szakembernek, mind az arra nyitott szülőknek, és hatékony MEGOLDÁSOKAT találni a gyermek ilyen irányú nehézségeire is.

Témák: 
– Teremtés, eredetünk, jövőnk
– Mi értelme az életnek, merre tartunk?
– Honnan tudható az, hogy tiszta az egyén kapcsolódása és tiszta az energetikája?
– Mit okoz a nem megfelelő kapcsolódás és a problémás testmező? Hogyan jelentkezik ez (testi betegségekben, viselkedésbeli zavarokkal)?
– Mitől nem működnek az életfeladatok – energia szintű magyarázatok, hibás programok? Elementálok, entitások stb.
– Életünket, kapcsolatainkat, működéseinket befolyásoló energiák, ezek csoportosítása, kezelése.
– Gátló programok kivételének gyors technikája.
– Megoldások – módszerek a fenti problematikákra – végre hatékonyan.
– Területek, amelyek az elsajátított módszerekkel javíthatók: egyéni elakadások, gyermeknevelés, párkapcsolat, munkahelyi és anyagi gondok, egészség.
– Módszertan: elmélet, gyakorlat

A modulon az Újrahangolás® módszer alapszintjét ismered meg. Az egyéni elakadásokra fókuszálunk.

 

2. Újrahangolás® középfok - 2 nap

Ebben a modulban az Újrahangolás® módszert középszinten ismerheted meg. Elmélyítheted a megszerzett ismereteket,
elméletben és gyakorlatban is elsajátíthatod, hogyan segíts
családtagjaidnak, gyermekeidnek, barátaidnak, párodnak preventív jelleggel.

Cél az, hogy képessé válj saját magad, családod, gyermeked alapvető problémáinak elébe menni, a kialakult nehézségekben pedig megoldást nyújtani. (A tevékenység nem helyettesíti az orvosi és terápiás ellátást, viszont hatékony módszert nyújt segítő folyamatok megoldásához.)

Fókuszálunk a mindennapi élet alaptörvényeinek megismerésére, hogy magadban, kapcsolataidban (társ, munkahely, család), gyermekeidben a harmóniát, békét meg tudd teremteni.

Megoldásokat fogsz megtalálni akár évek, évtizedek megoldatlan problémáira (magad számára, valamint párkapcsolatnál, gyermekeidnél, családi működésekben, anyagiakban, testi és lelki megakadásokra, betegségekre is).

– A mentális és lelki egészség alapja (ez szülőként és párkapcsolati témában érintetteknek is elsődlegesen fontos) a jelen és a generációs minták ismerete, felismerése és módosítása. Minden fő életterületet átvizsgálunk és megtanulod a megoldásának, feloldásának szellemi-lelki módját és új programok elsajátítását (azaz hogyan alkalmazd a pozitív megerősítéseket, a pozitív pszichológiát az életetekben).

Életterületek, melyekre a generációk és sorsdöntések rányomták a bélyeget: mentális-lelki egészség, testi betegség/egészség, életszemlélet, párkapcsolatok és egyéb kapcsolatok alakítása, gyermeknevelés, anyagi dolgok.

Mélyebben érteni fogod a testi betegségek kialakulásának lelki-transzcendentális  motívumait, továbbá azon betegségek eredőjét, melyek a szellemi – felsőbbik én szinthez kapcsolódnak. (Ezeket tudja nehezen orvosolni a hagyományos ellátás.) Ismerni fogod a prevenciót, és ha már a környezetedben valaki bekerült a betegségbe, (meg)értéssel, kiegészítő támogatással tudsz neki segíteni. Képessé válsz saját magad önsegítésére, továbbá családod, gyermeked alapvető problémáit kezelni, rendezni, kiegészítő elemként egészségessé tenni. (Nem helyettesíti az orvosi ellátást!)

Áttekintjük az alapkérdéseket: miért vagyok a világon, mi az életfeladatom, munkaterületem, miben és hogyan tudnék boldog lenni, és ezek vonatkozásában az anyagi elakadások áttekintése, megoldásának, oldásának módjai, generációs minták tükrében, az Újrahangolás® módszerével.

A gyermeknevelést más perspektívába teszi. Új módszereket, technikákat ad a gyermekek testi–lelki egészségének megőrzéséhez, helyreállításához. Technikát ad a gyermek képességeinek emeléséhez, fejlesztéséhez, valamint az iskolai követelmények során a tudásanyagok hatékony elsajátításához.

Képessé válsz gyermeked képességeit magasabb szintre hozni, hogy azok a tanulási eredményekben is megjelenjenek és közben gyereked sokkal könnyebben, örömtelibben tanuljon. (Nem képességfejlesztő foglalkozásokról és szakkörökről hallasz majd itt, nem is közös képességfejlesztési módszerekről…) Ha a gyermek téma éppen nem aktuális (még/már) nálad, saját magad formálását fogod megérteni, és az elsajátított ismereteket alkalmazni.

Megismered a párkapcsolat szellemi szintű kapcsolódásának törvényeit. Érteni fogod, honnan eredeztethető a nehéz illetve a jól működő párkapcsolat, fogod tudni ezt változtatni, annak ellenére is, ha a társad nem partner még a változásban, a te szellemi folyamataidra.

Megérted és elsajátítod a párkapcsolat formálásának szelíd módját, lehetőségeit, perspektíváit. Hasznos ismeret ez akkor is, ha van párkapcsolatod, és akkor is, ha még nincs.

 

3. Újrahangolás® felsőfok - 4 nap

Ez a modul tesz képessé arra, hogy teljes segítői folyamatokat láss el egy személy által hozott, megoldásra váró témában.

Ebben a gyakorlatorientált részben tudod begyakorolni az Újrahangolás® teljes komplex módszerét és részleteiben az egyes
elemeket.

Ez a modul az alapja annak, hogy – a szülő, gyermek és ifjúsági szellemi-lelki instruktor végzettségen túl – Újrahangolás® konzulenssé is válj. (Ennek előnyeiről bővebben ide kattintva tudsz olvasni, a 7. kérdést lenyitva.)

 

4. Újrahangolás® gyakorlat - 2 nap

A modul során olyan gyakorlati módszerek, eszközök elsajátítása történik meg, amelyek szellemi – lelki szinten, személyre szabottan tudnak segíteni az elakadásokban, attól függően, hogy az ügyféllel a matériában, vagy lelki – szellemi síkokban is lehet dolgozni.

Tapasztalatunk alapján, ha az ügyfél inkább az anyagi világban van, de az instruktor ugyanakkor háttérmunkában alkalmazni tudja a szellemi – lelki szintek eszköztárának egy részét is, hatékonyabb és gyorsabb változásokkal tudja segíteni ügyfeleit. Viszont ha direktben tud dolgokat kivitelezni, akkor a gyermekelakadások megoldásának hatékonysága a többszörösére tud növekedni, legyen az szellemi – lelki változásokban jártas instruktor vagy szülő vagy pedagógus.

A modulban olyan alternatív technikák alkalmazása sajátítható el, melyek nemcsak a tudati – viselkedési szinten, hanem a lelki – szellemi – tudatalatti szinten is hatnak oly módon, hogy  – bár arról az ügyfél világszemléletétől függően vagy beszélünk, vagy sem, ennek ellenére a szellem és lélek strukturális szintjein is létrejön a változás. Ezen esetekben a materiában nem vagy nehezen megoldható problémák is orvoslásra kerül(het)nek.

Az alternatív gyermekinstruktor képzésen elsajátítható lesz:
– az Újrahangolás®  egyes elemei gyermekekre formázva;
– u.n.: „párhuzamos alternatív módszerek” (azaz a gyermek alkot, játszik, az instruktor ugyanakkor – miközben annak alkotásában, játékában részt vesz –, párhuzamosan szellemi – lelki struktúrákat is korrigál);
– a szellemi – lelki gyermek instruktor képes lesz a gyermekek paranormális észleléseit értelmezni, kezelni;
– a szülőkkel együtt hatékony javaslatokkal és megoldásokkal segíteni a gyermek félelmeit, devianciáit, magatartásproblémáit, viselkedészavarait, személyiségmegakadásait, szorongásait;
– megismerhető lesz a Bach virágterápiás szemlélet és annak módszere, mint ajánlható folyamatsegítő alkalmazás;
– sokféle egyéb alternatív technika, amelyek végre hatékonyan alkalmazhatók a GYERMEKNEVELÉSben. Új módszerek, újrafogalmazások, technikák, pszichológiai és alternatív tapasztalatok alapján coachoknak és szülőknek egyaránt.

6. Újrahangolás® zárónap - 1 nap

Kérlek, a vizsgát ne a hagyományos szigorú megmérettetéssel fogadd, hanem azzal a törekvéssel állj hozzá, hogy ezzel lezársz egy folyamatot, miközben többször átnézed az anyagot, jól begyakorlod, elmélyíted a tudásod.

A zárónap  célja:

– az összegzés

– kérdések átbeszélése

– további professzionális gyakorlás

– mélyítés

– a minőségi munka színvonalának biztosítása a módszer használatára vonatkozóan

– a vizsgára való felkészülés fázisában a szakember elméleti és gyakorlati ismereteit összegzi, ennek eredményeképpen a munkája minőségbiztosítottá tud válni

– a képzési folyamat lezárása

Ez így összesen 11 képzési nap.

Megszerezhető Tanúsítvány: Újrahangolás® alkalmazó Gyermek- és ifjúsági szellemi- lelki coach Újrahangolás® konzulens

 

Mikor indul a következő  gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő továbbképzés?

Az továbbképzés 5 modulja ugyan mindössze 11 képzési napból áll, de nem egymást követően. Te választhatod ki, hogy melyik időpont számodra a legalkalmasabb, így a képzés hossza tőled függ.

A következő továbbképzést ezekkel az időpontokkal indítjuk:

Következő képzés

Képzési időpontok

Csatlakozz be a képzésbe, végezd el visszanézéssel az eddigi anyagokat és vegyél részt online vagy személyesen a fennmaradt képzési naponok. De ha szeretnéd, akár az egész képzést is elvégezheted visszanézéssel az otthonodból a saját tempódban. 

0. AJÁNDÉK – Sorskönyvi úraírás tréning – 2 nap
2023. november 16-17. (csütörtök – péntek) 9.00-15.30-ig

1. modul – Újrahangolás® alapfok – 2 nap
2023. november 22-23. (szerda – csütörtök) 9.00-15.30-ig

2. modul – Újrahangolás® középfok – 2 nap
2023. november 24. (péntek) 9.00-15.30-ig és
2023. november 29. (szerda) 9.00-15.30-ig

3. modul – Újrahangolás® felsőfok – 4 nap
2023. november 30. – december 1. (csütörtök – péntek) 9.00-15.30-ig és
2023. december 6-7. (szerda – csütörtök) 9.00-15.30-ig

4. modul – Újrahangolás® gyakorlat – 2 nap
2023. december 13-14. (szerda – csütörtök) 9.00-15.30-ig

5. modul – Újrahangolás® zárónap – 1 nap
2023. december 20. (szerda) 9.00-15.30-ig

A teljes képzés 11 nap.

Jelentkezési határidő: 2023. december 18.

Még gondolkozol a jelentkezéseden?
Szeretnéd jobban megismerni a képzésünket?
Adataid megadásával e-mailben elküldjük számodra a képzési tematikát, így jobban megismerheted a teljes képzést!

Kérem a tematikát!

Mennyibe kerül, a gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő továbbképzés?
Megéri ez?

Segítői továbbképzésünk összege: 488.000Ft.

Egyösszegű befizetés esetén 399.800 Ft. Ez a képzési díj, ami lehetővé teszi, hogy szellemi-lelki gyermek segítő lehess.

Érdemes lebontani ezt az árat, hogy jobban el tudd helyezni. Segítőként egy óradíj általában 20.000 Ft/alkalom körül alakul. Ez alapján körülbelül 25 alkalom után a képzésbe fektetett pénz meg is térül.

Ez mennyi idő reálisan?

Meglévő praxis esetén:

Heti 3 nap munkával, napi 3 klienssel számolva, havonta 540.000 Ft plusz bevételt tudhat magáénak a fenti példában említett segítő praxisa gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő szolgáltatással.  Így valamivel több, mint 2 hét alatt megtérül a tanulásba való befektetés.

A végzett résztvevők ALUMNI rendszerünkön keresztül további segítséget biztosítunk a praxisépítésükben. Olyan tippeket adunk, tapasztalatokat osztunk meg, amivel könnyebbé válik az ügyfélszerzés és -megtartás.

Kik vagyunk mi és miért bízz meg bennünk?

Várnai Myrtill vagyok, az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Pszichológus, coach, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója. 

Iskolánk több, mint 30 év pszichológusi tapasztalatra épülő, hagyományos pszichológiai alapokon nyugszik, ugyanakkor a mai kor emberének alternatív (szellemi-lelki) választást is nyújt.

Újdonságát a szellemi- lelki segítői módszer alapozza meg (Újrahangolás® módszere). Coach képzéseink a hagyományos emberismeretre és a szellemi- lelki eszköztárra építenek. Hatékony, gyors, az emberi problémákat értelmezhető egységbe rendezi. Gyakorlati, ezáltal megoldást is nyújt. Mivel szellemi-lelki, ezért a megoldásokat is egy más szintre emeli.

Mit mondtak rólunk azok, akik elvégezték a képzést?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

Országosan egyedülálló gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő képzésünk évente 100 főt tud képezni.

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Ha valamiért félbe kell hagynom a tanfolyamot, elveszítem a befizetett pénzt?
Nem, ha közbejönne valami olyan dolog, amiért fel kell függesztened a képzésen való részvételt, akkor lehetőséget biztosítunk arra, hogy a következő képzésbe bekapcsolódva folytasd.
2. Megkapom-e a tananyagot írásban is?

A tananyag nagy részét munkafüzet formájában megkapják a résztvevők, ezen kívül több olyan kérdőívet és egyéb más anyagot adunk, amelyeket a későbbiekben a saját coaching tevékenység során az ügyféllel tudsz használni. Ennek ellenére mindig javasoljuk saját jegyzet készítését és az ajánlott irodalom elolvasását is.

3. A képzés elvégzése után, ha esetleg elakadok egy ügyféllel, szakmai kérdésem merül fel, van lehetőség szakmai konzultációra?

Természetesen igen, iskolánk ajtaja minden végzett résztvevő számára a képzés elvégzése után is nyitva áll, sőt kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi képzésre és a minőségi segítségre, amit a résztvevők majd a magán segítő folyamatukban folytatnak. Az elakadás nagyságától függően lehet tanácsot kérni emailben, telefonon, online és személyesen. A végzett részvevők számára rendszeresen gyakorlati workshopokat, szupervíziókat szervezünk, így lehetőség van arra, hogy a szakmai tapasztalatokat, kérdéseket, eseteket, coach folyamatokat megbeszéljünk, közösen megoldjunk!

4. Mennyire fontos a szakmában, hogy egy képzés akkreditált legyen?

Egyéni preferencia, hogy ki mennyire ragaszkodik az akkreditációhoz, a tapasztalat azt mutatja, hogy a segítői tevékenység sikerességét nem ez befolyásolja, hanem a megszerzett tudás és a coach egyéni kompetenciái.

Továbbá a tanfolyam szellemi – lelki specialitása miatt a képzés jelenleg egyedülálló, akkreditáció ilyen típusú képzésekre nincs, csak a materiában lévő képzésekre.

5. Mikor kell befizetnem a regisztrációs díjat és mikor a fennmaradó képzési összeget?
A regisztrációs díjat (15.000 Ft) a képzésre való jelentkezés után kell befizetned. Az űrlap kitöltését követően elküldjük az utalási adatokat. A fennmaradó képzési összeget pedig közvetlenül a képzés előtt kell majd kifizetned. Erről is küldünk majd e-mailt.
6. Mikor vannak az egyes modulok képzési időpontjai? Nem találom!

Az egyes modulok képzési időpontjait ide kattintva tudod megtekinteni. Itt fogod megtalálni, hogy mely időpontok közül választhatsz. (A jelentkezésed utáni e-mailben kérdezzük majd meg, hogy mely időpontokat választod.)

7. Tényleg lehetek Újrahangolás® konzulens is a gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő végzettségen túl? Egyébként ez mit is jelent?

Valóban. A szellemi-lelki segítő képzésen olyan mértékben elsajátíthatod az Újrahangolás® módszerét, hogy ez biztosítja az alapot a sikeres Újrahangolás® konzulenssé válásodhoz.

Az Újrahangolás® mentor cím használatának feltétele a kapcsolódó vizsga valamint látogatási és szupervíziós gyakorlat. Az Újrahangolás® szerzőik által védett módszer, a minőségbiztosítás és a módszer tisztaságának fenntartása miatt a következőket szükséges ismerned:

– Ha az Újrahangolás® módszer nevét, amit alkalmazol munkádban, honlapon, nyomtatott, írott vagy szóbeli formában használni szeretnéd, akkor ehhez akkor tudunk hozzájárulni, ha kéthavonta továbbképzéseken találkozunk, ahol további tanításokat, gyakorlásokat kapsz, valamint magad életére és továbbhaladására vonatkozó tisztítási, oldási folyamatokat.

– Ez szükséges és elengedhetetlen része annak, hogy a módszer tiszta maradjon, és a brand mint márka, saját javadat, bevételedet, minőségi munkádat és az ügyfelek minőségi ellátását biztosítsa.

8. Van lehetőség részletfizetésre is?

Igen, erre is van lehetőség a teljes ár felszámítása esetén. Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!

9. Érettségim van. Lehetek gyermek és ifjúsági szellemi-lelki segítő?

Igen. Jelenleg nincs olyan feltétel, ami ezt nem tenné lehetővé.

10. Külföldön, illetve nem a fővárosban élek, lehet-e online is becsatlakozni?

Igen, biztosítani tudjuk az online képzést. Ez azt jelenti, hogy amikor a képzést tartjuk, akkor neked is az internetes eszközöd előtt kell ülnöd, hogy az oktatásban részt vegyél. Viszont ha tudsz, inkább gyere el, légy jelen!

Ha mégis online szeretnél jelen lenni, akkor a részletekről a jelentkezés után e-mailben egyeztetünk.

Jelentkezni a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címen lehet.

Kérdésed van?

A következő e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot!

kapcsolat@ujrahangolas.hu