A hagyományos és az alternatív pszichológia találkozása: az Újrahangolás® Központ.

Magyarországon egyedülállóan, komplex módon nyújtunk segítséget.
Ez a spirituális pszichológia.

Gyakorlatközpontúan. Gyors, akár azonnal alkalmazható megoldásokkal. Ismerj meg minket!

Filozófiám

Az általunk elképzelt ideális világban az emberek megóvják magukat a testi-lelki diszkomforttól, stressztől, betegségtől.

Belső hangjuk üzeneteinek tudatosítása és lelki folyamataik megértése oly természetes és automata lesz, mint élni és gondolkodni. Az emberek önmaguk és családjuk segítő szakembereivé válnak.

Az Újrahangolás® komplex eszköztárával az életük menedzseléséhez iránytűt kapnak, gyakorlati és elméleti tudást, ami segít őket kiigazodni a bonyolultnak tűnő helyzetekben. Segít boldog, harmonikus életet és kapcsolatokat élni. Ezért dolgozunk.

Sztori

Várnai Myrtill vagyok, pszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ megalapítója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb megoldásra van szükségük.

Nagyon-nagyon sok pszichológiai és pszichoterápiás módszer tanulása után úgy éreztem, hogy  a mostani módszerek nem adnak teljességet a problémák megoldásában: a gyermeknevelés sokszor nagyon nehéz – nekem is; a párkapcsolati dolgok sok-sok terápiás ülés után sem oldódnak meg (nekem sem ment); az élet valamiért nem tud teljes és kerek egész lenni, hiába a sok módszer, életvezetési könyv. És azt láttam, hogy az életem, az életünk egyre nehezebb.

Egy éjszaka egy erőteljes érzés hatott át. Az fogalmazódott meg bennem, hogy egy új megközelítést kell alkalmaznom, ami képes a sok módszer, könyv, terápia hiányosságát kipótolni.
Teljessé tenni. Gyorsan!

Rájöttem, hogy egy térképet kell az emberek kezébe adnom, ami eddig soha nem látott nézőpontból közelíti meg az élethelyzeteket akár párkapcsolati, családi, munkahelyi, üzleti vagy egyéni területről van szó. Ez az éjszaka gyakorlatilag megváltoztatta az addigi életem és az ezt követő évem az Újrahangolás® Központ elindításáról és az Újrahangolás® módszer megalkotásáról szólt.


Mi a különbség a kettő között?

Újrahangolás® Központ

Az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ keretein belül tartjuk képzéseinket, tréningjeinket, és egyéni tanácsadásainkat. Központunkban a hagyományos és az alternatív pszichológia találkozik, ettől vagyunk egyediek. Eszköztárunk a tudományos megközelítéseken túl a szellemi-lelki, spirituális szintre is kiterjed.

Újrahangolás® módszer

Az Újrahangolás® egy új elengedési technika, mely a pszichológia, a spiritualitás és a coaching hármasából született meg. Egy új szellemi-lelki segítő módszer, amely a meglévő technikáknál teljesebb, gyorsaságával pedig azonnali megoldást ad a kézbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez. Mindenféle módszerbe beilleszthető, minden módszer kiegészíthető vele.

Igazán mélyről jövő vágy és akarás volt bennem, hogy segíthessek, jobban, hatékonyabban és gyorsabban az eddigieknél.

Ezek voltak az én inspirációim.

Végzettségeim

Klinikai szakpszichológus

Integratív terápia

Szimbólum terápia

Pszichodráma

Autogén tréning

Tranzakcióanalízis

Kognitív terápia

Hipnózis

Bach-terápia

Kapcsolatteremtő gyógyítás
és Kapcsolatteremtés

Szellemgyógyászat – Pszichotronika

Élményterápia

Szervezetfejlesztés

Változásmenedzsment

Trénerképzés

Agykontroll

Reiki

és sorolhatnám..

Küldetésem az emberek szellemi – lelki – testi
jóllétének segítése, támogatása.

Csak azokkal a módszerekkel dolgozom, amivel hatékony és
az átlagnál gyorsabb megoldásokat lehet elérni személyeknél.

Várhegyi Bulcsú

meditációs tanár, Újrahangolás®
konzulens, jógaoktató

kapcsolat@ujrahangolas.hu

Az elengedés mellett, a mindennapi élet során is alkalmazom a tudatosság eszközeit és ennek révén teljesen új életmódot alakítottam ki. Ezeket a kombinált módszereket, fogásokat, szeretném másokkal  is megosztani. Az életem azóta örömteli, kiteljesedett. Olyan, amiért érdemes itt élni, dolgozni, örömben lenni.

Nagybátyám révén már gyerekkoromban kapcsolatba kerültem a jógával, azonban napi rendszerességgel csak 2015-ben kezdtem el gyakorolni. A napi gyakorlás nagy meglepetésemre nem csak a testemre volt hatással, hanem elkezdtem felszabadulni a saját félelmeim alól is. 2016-ban már jóga oktató képzésen vettem részt. A következő években a napi jóga gyakorlást megtartva sokféle önfejlesztő módszert kipróbáltam és rátaláltam olyan könyvekre, anyagokra amelyekből mély és fontos tudást tudtam megszerezni.

Hamarosan ráébredtem, hogy az elengedés a lelki fejlődés kulcsa, le kell tennünk félelmeinket, ragaszkodásainkat és akarásainkat ahhoz, hogy ki tudjon tisztulni az elme. Végső soron szinte minden spirituális gyakorlásnak ez a célja, de nagyon kevés módszer mondja ezt ki és még kevesebb alkalmazza ezt tudatosan. Ettől fogva szenvedélyesen kutattam az elengedés különféle technikáit, a buddhista meditációtól kezdve Gendlin fókuszolásáig.

A tanultak és a saját gyakorlásom alapján össze tudtam rakni saját elengedés gyakorlatomat, amely egyszerű és szinte bármikor, bármire használható. 

Irodánk

Feliratkoznál a hírlevelünkre? 

Ingyenes anyagokkal, tréningekkel és tanácsadással segítünk, hogy az Újrahangolás módszerével megtaláld a térképet az életed labirintusához. Kövess minket!