Barion Pixel

Elérhetőségek: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Központi telefonszámunk: 06-70-381-6348
Várnai Myrtill: 06-20-369-7596

Bemutatjuk az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központot:

Jelenlegi képzéseink, programjaink, tanácsadásaink kiknek szólnak?

LEENDŐ COACHOKNAK

MEGLÉVŐ COACHOKNAK

SEGÍTŐ SZAKEMBEREKNEK

TUDATOS SZÜLŐKNEK

PÁRKAPCSOLATBAN ELAKADTAKNAK

LELKI NEHÉZSÉGEKKEL KÜZDŐKNEK

Milyen programok, képzések, anyagok vannak jelenleg?

Kik alapították az Újrahangolás® Képzési,
Tanácsadói és Módszertani Központot?

Várnai Myrtill

Pszichológus, közgazdász vagyok, felnőtt és gyermek szakos, integratív terapeuta, nevemhez kötődik az Újrahangolás®, mint új, gyakorlati coaching és segítő módszer, melyet egyéni kezeléseknél használok, továbbá tanítok.


Mindig is gyakorlati szakember voltam. A hagyományos pszichológiai módszerek sokféleségét tanulva és alkalmazva azonban azt láttam, hogy hatékonyság szempontjából nézve sokszor kevés az, amivel rendelkezik a hagyományos pszichológia. Valami nagyon- nagyon hiányzik az egész megközelítésből.

Amikor a hagyományos pszichológiát ötvözni kezdtem a keleti szellemi – lelki tudománnyal, valamint a kvantumfizikai kutatások eredményeivel, megformálódott egy új módszer, amit elkezdtem alkalmazni mind az alternatívra nyitott, mind a matériában gondolkodó ügyfeleimnél. Azt tapasztaltam, amire mindig is vágytam, végre különösen hatékonyak lettek a kezelések. Nem csak egyről a kettőre léptünk, hanem nagyon hamar egyről a hatra is eljutottunk.

A jó hír az, hogy egyben az oktatóid is mi leszünk, így abban
a különleges helyzetben leszel, hogy a módszer megalkotója fogja
neked  átadni 100%-os hitelességben a tudást és készít fel a vizsgára.

Hogyan kell elképzelni a képzéseket?

A képzéseink létszámlimittel működnek, így a maximális létszám egy képzésnél 10 fő lehet lehet. Ezzel tudjuk biztosítani a személyes figyelmet, törődést, hogy egyénileg, a magad üteméhez igazodva tudjunk haladni és átadni a tudást. Frissítőt és tollat, füzetet biztosítunk neked a helyszínen. Biztos lehetsz benne, hogy a csoportban hozzád hasonló, nyitott és pozitív beállítottságú emberek lesznek. A cél egy, így a csapatok mindig könnyen összekovácsolódnak, öröm a közös munka, egymás segítése már itt elkezdődik.

A központ, a Budai oldalon,
a 1016 Budapest, Csap utca 6. (1. kerület) alatt helyezkedik el.

Coachképzéseinkről bővebben

Több, mint 30 év pszichológusi tapasztalatra épülő, hagyományos pszichológiai alapokon nyugvó, ugyanakkor a mai kor emberének alternatív választást is nyújtó, széles tudományos ismeretanyagból összeállt Újrahangolás® módszerrel egy új coaching módszertan került a napvilágra.

A módszer alapjainak kidolgozása 7 évet vett igénybe,
miközben próbáltuk, kipróbáltuk és „teszteltük” az Újrahangolást®.

Az eredmény magunk számára is meglepő volt. Az ügyfelek gyors felépülésről, rendeződésről számoltak be. A módszer hatékonyságánál fogva érdemesnek találtatott coach és egyéb segítő foglalkozást végző szakemberek megismertetésére is.

3 éve képzünk coachokat

3 éve kezdődött el coach képzésünk, melynek központi gondolata az alternatív személet. A szellemi – lelki irányzat a hagyományos coach képzésekhez viszonyítva újdonság, új tanításokkal, értelmezéssel, vadonatúj, hiánypótló módszerrel, az Újrahangolással®.

Amit rólunk mondanak

“Sok új, a hétköznapi életben is rendkívül hasznos ismeretet szereztem a képzéseken. A szakmai anyagok felépítése jól strukturált, könnyen megérthető és az előadás során számos gyakorlati példa bemutatása, a képzésen résztvevők kérdéseire adott válaszok segítik az új ismeretek befogadását és későbbi hasznosítását.”

 

Mária

Amit rólunk mondanak

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 

Lilla

Amit rólunk mondanak

“Jöttem, láttam, győztél, engem meggyőztél. Egy új fegyvert adtál a kezünkbe, amivel úgy tűnik minden ellenség legyőzhető.
Szeretet a neve, és megbocsátással működtethető. Itt az ideje a sorozatgyártásnak! Köszönöm!”

 

Anonymus

Amit rólunk mondanak

“Nagyon szerettem a tanfolyamra járni!Családias légkörben, hatalmas tudást kaptam, egy mérhetetlenül nagy tudású Tanítótól!”

 

Dalma

Amit rólunk mondanak

“Rengeteg mindent megértettem az élet “nagy dolgaival” kapcsolatban. Bekapcsolódtam a 100%-os tisztaságú rendszerbe, mely által “jó útra tértem” máshogy fogalmazva a helyemre kerültem. Útmutatót kaptam arra vonatkozvást, hogyan tartsam napi szinten rendben és tisztán a rendszerem mely által biztos léptekkel folyamatosan haladhatok előre a kiteljesedés felé.”

 

Dávid

Amit rólunk mondanak

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb.
Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot!
Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Sz. Éva

Amit rólunk mondanak

“Nagyon szeretem az őszinte előadásmódját Myrtillnek! Olyan szívtől szívig érő.”

 

Katalin

Válj Te is oktatóvá, segítővé, légy coach

Így 2019. szeptember 9-én megalapítottuk az Iskolát, melynek küldetése a minőségi szellemi – lelki ismeretekre épülő coach képzés az Újrahangolás® módszerével, átölelve az összes coaching területet, úgy mint life coaching, gyermekcoaching, business coaching, párkapcsolati coaching, sport coaching.

Iskolánkban folyamatosan indulnak coach képzések.

Miért érdemes éppen nálunk coachcsá válnod?

Szellemi-lelki vonalon Magyarországon senki nem tart coach képzést. A pszichológiai alapok és a coaching módszertanát valóban sok helyen megtanulhatod. De szellemi-lelki vonalon egyedülálló amit nálunk tanulhatsz meg. A módszerünk gyorsabb, bármelyiknél, jobban alkalmazkodik a mai kor emberéhez, mint bármi.

Több, mint ezer kliens volt a körünkben, továbbá sok gyógyító jár hozzánk módszereket tanulni.  Az ateista megközelítéstől az egészen magas szellemi síkig tudunk a problémákban segíteni, nagyon komplex eszközökkel. Laikusok és szakemberek keresnek fel saját elakadásuk megoldásában.

Egyetértesz a filozófiánkkal?
Szimpatikus a küldetésünk?
Támogatnád ügyünket és az iskolát?

Nagyon szívesen vesszük a támogatást.

Banki adataink:
Kedvezményezett neve: Fényközpont 108 Nonprofit Kft.
Bankszámlaszám: 50420874-10001404-00000000
IBAN: HU22-5042-0874-1000-1404-0000-0000
Közlemény: adomány

Feliratkoznál a hírlevelünkre? 

Ingyenes anyagokkal, tréningekkel és tanácsadással segítünk, hogy az Újrahangolás módszerével megtaláld a térképet az életed labirintusához. Kövess minket!