Barion Pixel

Elérhetőségek: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Központi telefonszámunk: 06-70-381-6348
Várnai Myrtill: 06-20-369-7596

A 12 Gátló parancs – Ismerd meg, oldd fel és szárnyalj szabadon!

Könyvünk segítségével az alábbi úton szeretnék Téged végig vezetni: Felismerések, értések, megoldások – oldások, elengedések, fejlődés.

Mik is azok a gátló parancsok?

 Szüleinktől vagy közvetlen környezetünktől gyermekkorunkban, tudatosan vagy tudattalanul kapott, olyan verbális vagy nonverbális üzenetek, tilalmak, melyek felnőtt viselkedésünket, kommunikációnkat, énképünket torzítják. A negatív minták szerinti szerepek, megélések, tapasztalások folyamatos kudarcokat, megfelelést, elakadásokat hoznak. Ez a könyv abban segít, hogy az életminőséged javuljon, hogy felismerd azokat a személyiségjegyeidet és viselkedésmintáidat, amelyek eddig megakadályozták azt, hogy örömben, önszeretetben, elfogadásban és sikerekben élj.

A könyv, egy olyan hiánypótló írás, mely a benne bemutatott 12 gátló parancs által torzult viselkedésminták és személyiségjegyek mellett rávilágít az elakadások okaira és a kérdőívvel minden olvasó saját magára vonatkoztatva fedheti fel a miérteket.

A 12 gátló parancsot bemutató könyv gyakorlati útmutatást ad ahhoz, hogy életed végre mozgásba lendüljön, fejlődésed elinduljon. Ajánljuk mindazok számára, akik szembe mernek nézni elakadásaikkal, szeretnék kezükbe venni saját sorsuk alakulását és ehhez gyors, hatékonyan segítséget keresnek.

Írta Várnai Myrtill 

Könyv
Ajándék munkafüzettel + hanganyaggal

A könyv elfogyott!!

Jelenleg fűzött, A4-es formátumban vásárolható meg, változatlan áron.

5.990 Ft

(+ 2.000 Ft csomagolási és postaköltség)

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

Vagy rendeld meg utalással:

Utalási adatok:
Kedvezményezett: Fényközpont Kft.
Számlaszám: 50420874-10003169 (Takarékbank)
A Megjegyzésbe írd be:
12 Gátló könyv, Név, Postai címed és számlázási adataid.
IBAN: HU82-5042-0874-1000-3169-0000-0000

 

E-book változat
Hanganyag és munkafüzet nélkül

3.990 Ft

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

A szerzőről

Várnai Myrtill

Várnai Myrtill pszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® segítői technika megalkotója és az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ alapítója. Önismereti alapokra helyezett egyedülálló módszerét oktatja, a hozzáfordulóknak a pszichológia, a coaching és a spiritualitás eszköztárából merítve segít.

Vélemények

Kiss Lilla tréner, coach. A Tranzakcióanalízisről és a 12 gátló parancs című könyvről.

Ahol már hallhattál rólunk: