Barion Pixel

Elérhetőségek: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Központi telefonszámunk: 06-70-381-6348
Várnai Myrtill: 06-20-369-7596

10 milliószoros napi meditáció

A következő 10 milliószoros nap 2023-ban:

november 4. – szombat (18.00-tól 21.00-ig)

 – meditáció az Újrahangolás® módszerével

ONLINE is részt tudsz venni.

Szeretettel várunk minden tízmilliószoros nap energiáit felhasználó meditációra a változások, haladások jegyében.

Időpont: 2023. november 4. (szombat) 18.00-tól 21.00-ig

Érdeklődés: kapcsolat@ujrahangolas.hu.

Kiemelt téma:

Bőség bekérése és párkapcsolati oldások, felszabadulás a karma fogságából, őseink felszabadítása.

A saját kívánságokon túl behívjuk és megéljük a szeretet gyógyító hatását, megéljük az örömöt, a hálát, önmagunk és mások elfogadását, a feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot, és akár – ha szeretnéd – a teljes és gyógyító önátadást. Mindez eljuttat a belső szabadság érzéséhez, teljességed megéléséhez.

Mi az Újrahangolás®?

Egy olyan módszer, amellyel be tudsz kerülni a valódi áramlásba (a FLOW-ba), megélve ez által a teljes belső békét, a boldogságot, a harmóniát és a felszabadultság érzését. A technika célja, hogy a test – lélek – szellem egységes és tiszta rendszert alkosson. Már akár egy alkalommal végezve is tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé.

Mitől más, mint egy átlagos meditáció?

Az Újrahangolás® módszer alapja a tiszta kapcsolódás, amelyre a legtöbb meditáció nem fordít (kellő) figyelmet. A tiszta kapcsolódással lehet elérni a tartós pozitív változást. Többszörös áldást kapunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

Miért is meditálunk (= tudatosan kapcsolódunk) ezen a napon?

Magunkért, az Egységért, a jó dolgok megvalósulásáért, és a szellemi szintű haladás megvalósulásáért.

Amikor elengeded, megkapod – de ezt megelőzően az oldásoknak, elengedéseknek kell megtörténnie. Nem lehet rendszerünkbe újat betölteni, ha előtte a régieket nem emeljük ki.

Ugyanis ellenteremtésben leszel, és a várt dolgok nem fognak tudni megérkezni.

Ha viszont kiemeljük, elengedjük a régit, meg tudnak teremtődni a kérések és vágyak.

Tapasztalatom: Tavaly év végén a 10 milliószoros napi meditáció során a szellemi szintű karmaoldások oly magasra tudtak érni, melynek eredményeképpen az egyéni magánéleti és munkabeli megvalósulások ugrásszerű formában indultak be.

Többszörös áldást kaptunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

További tapasztalatom, hogy mindezek feltétele a 100%-os tiszta kapcsolódás a felettes énünkhöz (a tiszta Forráshoz, szellemünkhöz), amelyet nem feltétlenül lehet egy ülésben elérni.

A meditációban két szinten történik a folyamat, a kettő között szünetet tartunk – beszélgetünk, benne maradunk a belső folyamatainkban, és a tiszta rezgésben.

A tízmilliószoros napon minden kérés, kívánság 10 milliószoros erővel hat. Az általános elengedéseken túl a meglévő, téged már nem építő, nem éltető érzések elengedésében működünk együtt.

Csak akkor tudsz új dolgokat betölteni, bekérni, ha az ezzel ellenkezőket, valamint a betöltést akadályozó gátakat, blokkokat elengeded.

Mi a meditáció menete és mikor van?

Program

 

Regisztráció:

18:00-18:15: megérkezés, regisztráció (Kérünk benneteket, hogy legkésőbb 18:15 körül csatlakozzatok a Zoom linkhez, amelyet e-mailben küldünk majd ki minden résztvevőnek, közvetlenül az esemény előtt.)

Első szintű folyamat:

18:30-19:30: (FONTOS: 18:30-tól indul a folyamat, a később jövőket nem tudjuk beengedni)

Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.

19:30-19:45: Szünet

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel):

19:45-20:45 A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása. Bekérések. A második szintű otthoni továbblépéshez anyagot fogtok kapni.

Ki vagyok és miért bízz meg bennem?

Várnai Myrtill pszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® Központ és módszer megalkotója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb megoldásra van szükségük. Ezért alapítottam meg az Újrahangolás® Központot és módszert, ami gyorsaságával azonnal megoldást ad a kezedbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez.

Miket mondtak rólam mások?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 

Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

Mennyibe kerül a 10 milliószoros nap – meditáció az Újrahangolás® módszerével?

14.990 Ft

A mostani bizonytalan anyagi helyzetben inkább biztosra mennél?

Megértjük, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha úgy érzed, a tréning nem segített számodra!

10 milliószoros nap – meditáció az Újrahangolás® módszerével

14.990 Ft

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

Már csak ONLINE helyünk van!

Kérdésed van?

A következő e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot!

kapcsolat@ujrahangolas.hu