Tranzakcióanalízis tréning
Önismeret felsőfokon

Ismerd fel magadban az elakadásaid okait,
gyakorlataink segítenek benne.

február 5-6. (szombat-vasárnap)

vagy

február 17-18. (csütörtök-péntek)

Izgalmas kétnapos gyakorlati tréning az önmagukat megérteni vágyóknak. Már online is!

Saját élmény, önismeret, megoldás.

A képzéseinkhez már ONLINE is tudsz csatlakozni.

Ahol már hallhattál rólunk:

Ha szeretnél még többet megtudni magadról, akkor tranzakcióanalízis tréningünk neked szól. A tranzakcióanalízis befogadható modelleken keresztül segít megismerni önmagadat.

Kulcsot ad az élet nagy területeinek megoldásához.

Csatlakozz a 2 napos Önismeret felsőfokon – tranzakcióanalízis tréningünkhöz!

Kiknek szól?

Neked ajánljuk, ha

– hatékonyan, gyors módszerrel szeretnéd megismerni, formálni önmagad

– életedet helyes mederbe szeretnéd terelni bármely életterületen (magánélet, párkapcsolat, gyermeknevelés, családi, társas és munkahelyi kapcsolatok, anyagi terület, egészség)

– szakember, coach, segítő vagy: az ügyfelek végre megértik, hogyan működtek eddig, és miért pont úgy, ahogy. És hogyan lehet pár hónap alatt teljesen más működésmódra áttérni, ami elvezeti őket az örömhöz, a boldogsághoz, a nyugalomhoz.

Kiss Lilla tréner, coach. A Tranzakcióanalízisről és a 12 gátló parancs című könyvről.

Nagyon sikeres a módszer abban, hogy a szülői mintákat gyorsan felismerjük, és azoktól végleg megszabaduljunk, és ne cipeljük tovább a szülők adta puttonyt hátunkon.

Mi a tranzakcióanalízis (TA)?

A tranzakcióanalízis, mint komplex módszer, modelleken keresztül mutatja meg,

3

hogy honnan erednek a problémáid (múlt)

3

mi a jelen állapotod (azaz mi a „diagnózis”, hol tartasz a változás folyamatában)

3

hogy mit és hogyan kell változtatnod ahhoz, hogy az átalakulás megtörténjen (jövőmunka)

Ami a legjobb, hogy a módszer annyira hatékony, hogy pár hónap után egy boldog, kompetens, sikeres emberrel találkozunk ismét. (Ez óriási érték, egyetlen – általam ismert más populáris módszer sem képes ekkora változtatást elérni!).

Ha szakemberként azt kérdeznék tőlünk, hogy mi az, amit szerintünk minden embernek el kellene sajátítani a pszichológiából, azt mondanánk, hogy ez a pár napos ismeret az.

Használható az élet minden területén, ha valaki kompetens cselekvőként szeretné életét kézbe venni, és nem csak sodortatni akarja magát az élet zavaros vizén.

Nagyon gyors változás tapasztalható az egyéni, a párkapcsolati és gyermeknevelési területeken is, csak hogy a legfontosabbakat emeljük ki.

Vallomás

Berne módszerét a pszichológia egyetem, valamint kb. 1000 órás csoportos és egyéni önismereti, meditációs és egyéb pszichológiai kurzus, kötelező terápia után végeztem el, először 3 napban. Akkor jött Magyarországra a módszer, több külföldi terapeuta, tanácsadó, szervezetfejlesztő tanított minket.

Döbbenetes élmény volt, amikor az egyes modellek megismerése után „diagnózist” készítettünk / készítettem magunkról / magamról: messze volt a kívánatostól… De még azon túl is…

A három napos kurzus után mindannyiunk élete gyökeresen megváltozott. Az enyém oly módon, hogy már 28 évesen bele tudtam állni a feladatomba, egyetem után 2 évvel rögtön sikeres vállalkozásba kezdtem (nagyon ritka volt akkor, 25 éve), és olyan kompetenciákra tettem szert, amelyet sem az egyetem, sem a cirka 1000 órás önismeret és terápia nem tudott megadni számomra.

Utána elkötelezett híve lettem a módszernek (a hasonló elnevezésű egyesület titkára voltam évekig). Akinek csak lehet, egyéni formában, terápiás vagy tanácsadói órákon folyamatosan adom át a modelleket.

Mindig is imádtam az anyagot, hiszen minden egyes lépése nagy „aha” élmény a kliens saját életére vonatkozóan.

Egy tanácsadónak is kell az öröm – ez a módszer pedig megadja: nagy lépésekben haladhat ügyfele. Ennél jobb közös érzés aligha van, ami a haladást illeti.

Sajnos az ismeret nem annyira közismert, mint annak lennie kellene.

Úgy döntöttünk, hogy ezeket az ismereteket beemeljük a magánemberek tudástárába – ahogy sok- sok évvel ezelőtt –, hogy minél többen ismerjék és használják ezt a módszert saját életük alakítására.

A képzés a következőkből  áll.

Önismeret felsőfokon felnőtteknek - Tranzakcióanalízis tréning

A tranzakcióanalízis, mint komplex módszer modelleken keresztül nagyon frappánsan mutatja meg bárki számára, hogy honnan erednek a problémái (múlt), mi a jelen állapot (azaz mi a „diagnózis”, hol tart a változási folyamatában), valamint hogy mit és hogyan kell változtatni ahhoz, hogy az átalakulás megtörténjen (jövőmunka).

A tranzakcióanalízis modelljeinek ismerete önmagában óriási változást indukál. Katalizálja a tanácsadói vagy spirituális módszereket is, például az oldásokat.

Ha valaki segítő szakemberként illeszti saját praxisába, még gyorsabban célt ér el az ügyféllel való kommunikációjában.

Témák/modellek:
1. Sorskönyv és sorskönyvi folyamatok – Milyen hatásokra, milyen szülői programokat felvéve rakja össze a gyermek a földi életútját, és hogyan alkot ebből forgatókönyvet? Mit tegyünk, ha rájövünk, hogy vannak területek, amikor ez a sorskönyv nem jó, hibás, tévútra vezet, nem ezt szeretnénk élni? Mi van, ha egyes területeken a szülői mintákat éljük? Hogyan változtassunk rajta? (A modulban ezt átvizsgáljuk, és a változtatás irányát illetve a lépcsőket akár már ott meg is határozhatod.)

2. Én-állapotok – Hogyan és milyen érzés-, és gondolati világban létezem illetve élek, viselkedek? Miért pont úgy, és mi ennek a (sajnálatos) következménye életterületeimre, kapcsolataimra? Hogyan változtassak, hogy környezetemmel (párommal, családommal, szüleimmel, gyermekemmel, még ha az kamasz is) harmonikusan kijöjjek?

3. Tranzakciók – Milyen kommunikációs helyzeteket alkalmazok? Honnan gyökereznek ezek? Milyen eredményre vezetnek? Honnan származnak a veszekedések, egyet nem értések? Mikor van béke? Boldog vagyok-e attól és abban, amit működtetek? Ha nem, miként változtassak?

4. Életpozíciók – Jól vagy-e a bőrödben – minden tekintetben? Ha nem, látni fogod miért nem. A modell bemutatja, hogy kikkel veszed körül magadat, ha bizonyos helyzetben és állapotban vagy. Ha nem komfortos, boldogító és nem egészséges ez számodra, a lelkednek nem okoz ez örömöt, akkor akár a tanfolyamon is hozhatsz egy döntést, hogy mit szeretnél helyette elérni. A módszer pedig megmutatja, mire és hogyan fókuszálj. Az eredmény: garantáltan el fogsz jutni oda, hogy a pozitív változást el is érd, akár pár hét alatt.

5. Stroke-ok, mint elismerés (angol szakszó, fordítása nem lehetséges, mivel egyszerre jelent simogatást, érintést, ütést és csapást is, de tartalma annál inkább lényeges) – Kaptál-e eleget, vagy megsérültél? Hogyan bántak ezzel a szüleid? Ha valamiben hiányod van, akkor az történik, hogy környezetedtől, párodtól ezt fogod „követelni”, ugyanakkor ha adja, nem tudod befogadni. Tudod-e, hogy vajon miért nem? A párkapcsolati problémák egy része itt is gyökerezik. Akarod-e korrigálni? A modell megmutatja, hogyan lehet. Ez a modell továbbá összefügg önértékeléseddel, önbizalmaddal, amely oly sok ember életében (nagyon) alacsony és sérült.

6. Játszmák – Minden játszma vége „dráma”, sírás, haragvás, a szereplők sérülnek benne. Mégis miért csinálja az ember, ha magának és másnak fájdalmat okoz vele? Hogyan lehet kijönni belőle? A másiknak sem jó! Milyen berögzült szerepek vannak, amelyeket ilyenkor cipel az ember? Ha van benned ilyen szerep, a kurzuson leteheted. Megtanulod, hogy hogyan mászhatsz ki egy játszmából, ha már elkezdődött, de még inkább azt, hogyan hagyd el életedből a sérülések gyűjtését.

7. Gátló parancsok – 12 ilyen parancs van, óriási jelentőségű ennek ismerete felnőtt létünkben, és a gyerekeinknél. Mit okoz, ha ezek közül akár egyet is megkaptál szüleidtől? Általában 5-7 darabot cipelünk, ezért megy nehezen az élet! Hogyan adjuk át gyermekeinknek? Hogyan csináljuk, hogy ne adjuk tovább? Természetesen megtanulod ezek feloldását is.

8. Szülőtől kapott előírások – Ezek alapján „kormányzod életedet”, és adsz „gázt” életed folyamatának, ugyanakkor van néhány felesleges előírás, amely (1.) vagy komoly energiát vesz el tőled, (2.) és/vagy megakadályoz abban, hogy egyenes úton saját tervezett/vállalt célod felé haladj. Amikor megszületünk, egy meghatározott mennyiségű életenergiát kapunk. Ezt fordíthatjuk magunkra, de odaadhatjuk persze másnak is. (Érdemes ugyanakkor tudni, hogy más is kapott pont elég energiát az életéhez, de élhet úgy is, hogy folyamatosan a másokét halássza el.) Fontos ismeret ez, hogy ne más életét éld vagy valósítsd meg, és hogy ne csak döcögve adj energiát a dolgaidnak. Szülőtől jövő programok ezek, melyeket megváltoztathatsz.

9. Időstrukturálás – Felgyorsult az idő, vajon jól használom-e fel, vagy elfecsérlem? 6 féle időminőségben mehet el az idő. Vajon miért tartózkodok bizonyos időminőségben többet? Van-e ennek haszna számomra, vagy elfecsérelt időminőségek ezek? Van-e bennem hárítás bizonyos időminőségben, és hogyan jelentkezhet ez életemben? Ennek megértése vezet ahhoz, hogy jól gazdálkodjunk ÉLETÜNKKEL. Hogyan hasznosíthatom sokkal jobban az időmet? Miért folyik ki időnként a kezemből? Ha nem felel meg a kapott „diagnózis” magadról, a kurzuson elindulhat a változás.

10. Szerződések magammal, másokkal, az élettel… A szerződések minket segítő eszközök életünk vezetésében. Segít saját magunk menedzselésében, életünk irányításában, kapcsolatainkban. A szerződésekkel képesek vagyunk arra is, hogy meghúzzuk az egészséges határainkat is (lelki életünkhöz ez elengedhetetlen): eddig te bejöhetsz, ide csak az, aki…, oda az sem. Védelmet jelent életünk folyamataiban. A jól működő kapcsolatok feltétele ennek tudatos ismerete: van szóbeli, írásbeli, de elsősorban a tudás erről az eszközről az, ami segíti életünk sikeres menedzselését.

11. Konfliktuskezelés – 5 jellemző konfliktuskezelési mód van, amely árulkodik arról is, hogy a személy harmonikusan működteti-e belső dinamikáját vagy sem. Érdemes megismerni, hogyan oldjuk meg a problémáinkat, továbbá ha a konfliktusok kezelésében diszharmóniát érzékelünk, vagy a konfliktusainkat nem tudjuk jól megoldani. Kulcsot kap ahhoz, miként lehet a megoldási módot eredményessé tenni.

Módszertan: tesztek, kérdőívek, elmélet, gyakorlat.

A képzéshez “tranzakcióanalízis tréning” tanúsítványt is adunk.

Ennyibe kerül a 2 napos tréning:

69.000 Ft+áfa, azaz 87.630 Ft

A mostani bizonytalan anyagi helyzetben inkább biztosra mennél?

Megértjük, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha úgy érzed, a tréning nem segített számodra!

Ha valaki online szeretne csatlakozni, van rá lehetőség?

Online: Az oktatás jelenleg online (ZOOM oktatás keretein belül) is elérhető!
A Zoom weboldalon keresztül találkozunk. Ennek a technikai beállításában szívesen segítünk, ha esetleg eddig még nem használtad. (Alap számítógépes tudás elegendő a beállításához.)

Személyesen: Hat főt tudunk személyesen fogadni, kérlek jelezd ha személyesen vennél részt a programon. Helyszín: 1125. Budapest, Tusnádi u. 5/a

Ki vagyok és miért bízz meg bennem?

Várnai Myrtill pszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® Központ és módszer megalkotója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb megoldásra van szükségük. Ezért alapítottam meg az Újrahangolás® Központot és módszert, ami gyorsaságával azonnal megoldást ad a kezedbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez.

Mit mondtak rólam mások?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 

Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

Régóta vágytam már egy olyan közösségi térbe, melyet az Újrahangolás Központ megteremtett. Az évtizedek óta könyvekből és tapasztalati úton megvalósuló tanulásom során többnyire egyedül jártam az utamat. Sakk-oktatóként a spirituális érdeklődés miatt voltam kicsit kakukktojás az elme játékát játszók között, lélekhangolóként pedig az ezoterikus körökben a gondolkodás, a racionális elme elutasítását tapasztaltam. A Várnai Myrtill által alapított oktatási központban végre a két út találkozott. Hiszen a tranzakcióanalízissel való tudatos edukáció során a transzcendenshez való természetes viszonyomat nemhogy nem kellett elhallgatni, hanem élménnyel is gazdagodtam.

A Gyermek és ifjúsági szellemi-lelki tanácsadó képzés, amelyen részt veszek természetesen túlmutat személyes teremen. Az itt tanuló szakemberek professzionális felkészítést kapnak, hogy a mentori segítségre szoruló gyerekekeket és szüleiket tanítsák. Az itt végzett szakemberek olyan útra tudják majd kalauzolni a hozzájuk fordulókat, melyen az örömteli boldog élet nem szerencse kérdése, hanem tudatos döntés, természetes igény és belső hajtóerő következménye.

Hálás vagyok a megteremtődött lehetőségnek és köszönöm az eddigi tanításokat!

Trombitásné Zádeczki Ildikó
sakkoktató

Önismeret felsőfokon – tranzakcióanalízis tréning

87.630 Ft

(100% pénzvisszafizetési garanciával!)

Törlés

Vagy rendeld meg utalással:

Utalási adatok:

Kedvezményezett: Fényközpont 108 Nonprofit Kft.

Számlaszám: 50420874-10001404 (Takarékbank)

A Megjegyzésbe írd be:

Önismeret felsőfokon, Neved, címed és számlázási adataid.

IBAN: IBAN: HU22-5042-0874-1000-1404-0000-0000

 

Kérdésed van?

A következő elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Telefon: +36 70 381 6348