Barion Pixel

Elérhetőségek: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Központi telefonszámunk: 06-70-381-6348
Várnai Myrtill: 06-20-369-7596

Ingyenes anyagok

1. KÉRDŐÍV: Kíváncsi vagy, hogy milyen gátló parancsokat kaptál szüleidtől?

Várnai Myrtill pszichológus gátló parancsok jelenlétét mérő tesztje. A 120 kérdéses szakmai kérdőív végén megtudod, milyen gátló parancsok működnek benned.

Ezek akadályozzák meg, hogy az életed kerek egész legyen, és az összes életterületed (család, párkapcsolat, anyagiak, karrier, gyermeknevelés, testi, lelki egészség) jól működjön.

Képzeld, 7 éves korunking a legtöbb gátló parancsot megkapjuk a szüleinktől és ezek még felnőtt korunkban is akadályt gördítenek elénk. Ezért kerülünk ugyanabba a helyzetbe újra és újra, sokszor ez akadályozza a boldogásunkat.

Körülbelül 8-10 percre állsz attól, hogy megismerd, benned milyen gátló parancsok működnek. Ideje a végére járni! A kitöltéshez kattints ide!

2. KÉRDŐÍV: Mennyire vagy stresszes? Mennyire vagy ura az életednek?

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus stressz-szintet felmérő tesztje. Töltsd ki a 3 perces ÉNERŐ kérdőívet, és tudd meg, hogy a világban uralkodó jelenlegi helyzet milyen hatással van rád! A kitöltéshez kattints ide!

3. KÉRDŐÍV: Vajon kiegyensúlyozott vagy kiegyensúlyozatlan a benned lévő férfi és női minőség?

Várnai Myrtill pszichológus férfi és női minőségeket felmérő tesztje. Töltsd ki a 2 perces kérdőívet, ismerd meg a benned élő férfi és női pólusokat, hogy megtalálhasd az egyensúlyt! A kitöltéshez kattints ide!

4. KÉRDŐÍV: Kíváncsi vagy, hogy milyen gátló parancsokat adtál a gyermekeidnek?

Várnai Myrtill pszichológus gátló parancsok átadását mérő tesztje. A 120 kérdéses szakmai kérdőív végén megtudod, milyen gátló parancsokad adtál át gyermekednek. Körülbelül 8-10 percre állsz ettől. Ideje a végére járni! A kitöltéshez kattints ide!

Jogi nyilatkozat:

A kérdőívek szerzője Várnai Myrtill. A szövege tartalma szerzői jogilag védett. Minden jog, így különösen a sokszorosítás, a terjesztés és fordítás joga fenntartva. A mű a szerző írásbeli hozzájárulása nélkül részeiben sem reprodukálható, elektronikus rendszerek felhasználásával nem dolgozható fel, azokkal nem sokszorosítható és nem terjeszthető, valamint semmiféle szakmai kezelésre vagy csoportos folyamatra (mint például csoportos meditáció) nem használható fel. Kizárólag egyéni felhasználásra készült. Az kérdőívek egyedüli felhasználója, tulajdonosa a Fényközpont Kft, valamint az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ.