Barion Pixel

Női vagy férfi vonások jellemeznek inkább? Ismerd meg a benned élő női és férfi pólusokat, hogy megtalálhasd az egyensúlyt!

Miben jut kifejeződésre a férfiasság és mi a női lét esszenciája?

Erre vonatkozó kérdőívvel szeretnénk neked segíteni abban, hogy felismerd párkapcsolati problémáid lehetséges forrását.

Mit fogsz látni a kérdőívben?

Arra kérünk, hogy értékeld magad, az egészséges és sérült, női és férfi minőségekben. Személyiségtulajdonságaid és párkapcsolatod elé egy olyan tükröt tartunk, melyben nem csak a problémákat, hanem fejlesztendő területeket is meglátod majd.

Kérjük, légy őszinte önmagadhoz!

A férfi és a női vonatkozású kérdésekre is válaszolj, itt most nem a nemekről van szó, mert létezésünk kétpólusú. Minden ember nemiségétől függetlenül tartalmazza a maszkulin és a feminin energiákat. Ezek a férfi és női tulajdonságok létezhetnek magas és alacsony minőségben, ezt mérjük fel a teszttel.

A kitöltést követően kiküldjük az eredményt és az ahhoz fűződő magyarázatokat is e-mailben.

NÉZD MEG, MIT KÍNÁLUNK A FÉRFI ÉS NŐI MINŐSÉGEK ÉS A PÁRKAPCSOLATOK TÉMÁJÁBAN

Szeress és élj szabadon ebook

990 Ft

Múlt elengedése – HANGANYAG

5.990 Ft

Kik vagyunk mi és miért hallgass ránk?

Várnai Myrtill vagyok, pszichológus, közgazdász,
az Újrahangolás® Központ és módszer megalkotója

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb, azonnali megoldásra van szükségük. Ezért alapítottam meg az Újrahangolás® Központot és módszert, ami gyorsaságával azonnal megoldást ad a kezedbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez.

Jogi nyilatkozat:

A kérdőívek szerzője Várnai Myrtill és Horváth Evelin. A szövege tartalma szerzői jogilag védett. Minden jog, így különösen a sokszorosítás, a terjesztés és fordítás joga fenntartva. A mű a szerző írásbeli hozzájárulása nélkül részeiben sem reprodukálható, elektronikus rendszerek felhasználásával nem dolgozható fel, azokkal nem sokszorosítható és nem terjeszthető, valamint semmiféle szakmai kezelésre vagy csoportos folyamatra (mint például csoportos meditáció) nem használható fel. Kizárólag egyéni felhasználásra készült. Az kérdőívek egyedüli felhasználója, tulajdonosa a Fényközpont Kft, valamint az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ.