Barion Pixel

12 Gátló parancs (ebook)

3.990 Ft

A könyv, amit a kezedben tartasz, egy olyan hiánypótló írás, mely a benne bemutatott 12 gátló parancs által torzult viselkedésminták és személyiségjegyek mellett rávilágít az elakadások okaira és kérdőíveivel, minden olvasó saját magára vonatkoztatva fedheti fel a miérteket. Felismerések, értések, megoldások – oldások, elengedések, fejlődés.
Ezen az úton vezetünk végig Téged.

A 12 gátló parancsot bemutató könyv gyakorlati útmutatást ad ahhoz, hogy életed végre mozgásba lendüljön, fejlődésed elinduljon. Ajánljuk mindazok számára, akik szembe mernek nézni elakadásaikkal, szeretnék kezükbe venni saját sorsuk alakulását és ehhez gyors,
hatékonyan segítséget keresnek.

„Honnan tudhatod, hogy egy vagy több gátló parancs tart fogva és akadályozza életed teljes kibontakozását? Onnan, hogy nem haladsz előre, gyakran ugyanabba a körforgásba kerülsz bele, nehézkes a fejlődés, a befektetett energia, tanulás, a tapasztalások nem hozzák a várt eredményt. Ez a könyv, segítséget nyújt ahhoz, hogy az itt kapott felfedezéseiddel könnyebben eligazodj az élet labirintusában.

Hasznodra lehet abban is, hogy a gyermekedet tudatosan neveld, tereld új módszerekkel, hozzáállással. Sikeresebben és sokkal hatékonyabban, mint eddig.”

A szerzőről:
Várnai Myrtill pszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® segítői technika megalkotója és az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ alapítója. Önismereti alapokra helyezett egyedülálló módszerét oktatja, a hozzáfordulóknak a pszichológia, a coaching és a spiritualitás eszköztárából merítve segít.

Olvassátok szeretettel,
Myrtill

Jogi nyilatkozat:

A mű szerzője:  Várnai Myrtill. A szövege tartalma szerzői jogilag védett. Minden jog, így különösen a sokszorosítás, a terjesztés és fordítás joga fenntartva. A mű a szerző írásbeli hozzájárulása nélkül részeiben sem reprodukálható, elektronikus rendszerek felhasználásával nem dolgozható fel, azokkal nem sokszorosítható és nem terjeszthető,  valamint semmiféle szakmai kezelésre vagy csoportos folyamatra (mint például csoportos meditáció) nem használható fel. Kizárólag egyéni felhasználásra készült. Az e-book kiadója és forgalmazója a Fényközpont Kft, valamint az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ.