Barion Pixel
Tudjuk azt is, hogy az ötödik dimenzió, ahová készülünk, nem ezzel a tudatossággal és rezgéssel bír, amiben mi jellemzően élünk, vagy amivel körül vagyunk véve.

Gondolj akár egy napodra, miben is élsz? Milyen gondolatokkal, milyen érzésekkel?

Végzed ilyen-olyan típusú mindennapi szorgos munkádat gondolati és érzelmi interakcióban a főnökkel és munkatársakkal. Hazamenvén pedig együtt vagy társaddal, családoddal, gyermekeiddel, és így-úgy kommunikálsz és érzel és cselekszel velük.

Milyen tudatosságban telik a napod? Benne tudsz-e maradni a magas szintű rezgésben?

Mert ahová készülünk, ott például teljes „áthallás” van. Hallani fogják gondolataidat, tudják majd legrejtettebb érzéseidet, és persze nincsenek mindent elrejtő falak, melyek eltakarják például a családon belüli tetteket, vagy felnőtteknek a gyermekekkel szembeni viselkedésüket.

Vajon készen állsz-e arra, hogy minden gondolatod hallható, minden tetted látható, és minden érzésed érezhető legyen bárki számára?  Mert ha igen, akkor csak egyetlen vezető gondolat – érzelem és cselekvés maradhat számodra, ez pedig a szeretet.

És mi éppen ezt tanuljuk itt a Földön. Azt mondják, van még egy kis időnk. De nagyon bizonytalan, valójában mennyi is.

A tanulmányi lecke fel van adva. Ez pedig a kedvességben, a megbocsátásban, az elfogadásban, a békében és a harmóniában való megmaradás egész nap.

Mert képzeld el, hogy megérkezel az 5d-be az éppen átalakult fénytesteddel, miközben a szereteten kívül más gondolataidat is meghallják a téged körül körülvevő szeretetlények…

Tehát kész vagy-e a felemelkedésre?

A fent felsoroltakat (kedvesség, megbocsátás, elfogadás, békében és a harmóniában való megmaradás) tekintsd csupán annak, amik: azaz mindössze tanulni való anyagok, ahogy az általános iskolában megtanítottak írni és olvasni. Tényleg nem bonyolultabb dolgok! Egyáltalán nem!

Azaz hogy a másikat, önmagadat szereted, nem ítélkezel, nem kritizálsz, és azt teszed mással, amit a SZERETET tenne, és azt gondolod a másikról, amit a SZERETET és a FÉNY megfogalmazna, és azt érzed, hogy egymás testvérei vagyunk, egy alomból, a Forrásból jöttünk. Egy Atyánk és Anyánk van.

Próbák vannak. Fent minden érzésünket, gondolatunkat ismerik, és nézik, hol tartasz.

És akkor eléd vezetnek egy sötét bőrű, gyűrött arcú, alkohol szagú hajléktalant. Tudod-e őt is testvérednek tekinteni és tudsz-e szeretettel adni neki bármit is? Képes vagy-e időt szánni arra, hogy a közértbe menj és vigyél neki egy sonkás zsemlét, és elbeszélgess vele?

Tudod-e a párodat szeretni és békés, szeretetteli gondolatokkal körülvenni, ha pöröl veled, mert éppen a Felsőbbik éned tanításokat tesz eléd, azt, hogy feltétel nélkül szeress, és öleld őt át gondolati szereteteddel…még ha bármilyen is?

Tanítások sorozata jön szembe veled, hogy légy kész a felemelkedésre!
Amit látsz magad körül, amiben vagy, az tükör. Ha szeretetben vagyunk végre, akkor magunkat a belső szeretet érzés és a mások által is megteremtett szeretetminőség vesz körül. És akkor talán azt mondhatjuk szerényen, hogy igen, úton vagyok, jó úton. Talán beérek oda, ahová készültem, mielőtt ide leszülettem a Földre.

Gyere, haladj velünk! Egyedül olykor nehéz.