Barion Pixel

Lassan megérkezik a tavasz, hamvazószerdával március 2-án pedig megkezdődik a húsvéti előkészületi idő, a nagyböjt. Noha a nagyböjt a katolikus egyházhoz köthető, jó alkalom arra, hogy – vallási meggyőződéstől függetlenül – tavaszi “nagytakarításba” fogjunk a testünket-lelkünket  illetően. Mert miről szól a böjt misztériuma? Annyiból állna, hogy húsvétig bizonyos kitüntetett napokon nem eszünk húst vagy más állati terméket? Nem tűnik túl bonyolultnak… Nem, a böjt nem erről szól. Hagyományosan a böjt célja a hit elmélyítése és a lélek megújítása. Vagyis a világi hívságok felől a belső felé fordulás. A belső felé, ahol meglelhetjük MAG-unkat, a legbelsőbb isteni szikrát, ami bennünket éltet, ami a testünket létezteti. A böjt megtisztít és felemel. Fontos hát, hogy feltétlenül a húsról mondjunk le ebben az időszakban? Egyáltalán nem – pláne, ha valaki egyébként sem eszik (sok) húst.

Arra hívlak, hogy az idei nagyböjt során – akár katolikus vagy, akár nem – mondj le valamiről, amihez nagyon ragaszkodsz, ami már-már függőség a számodra. Ez lehet, hogy édesség, lehet, hogy tévézés, internetezés, lehet, hogy dohányzás, vásárolgatás vagy más … a lényeg, hogy szabadulj meg valamitől, ami fogva tart. Mindig azt mondom a tanítványaimnak, klienseimnek, hogy amikor kiveszünk valamit a rendszerből, érdemes a helyére valami építő jellegűt tenni. Így javaslom, fogyassz / tégy olyan dolgokat, amelyek EGÉSZ-ségesek, egésszé tesznek, az EGY-ség felé terelnek. Hallgathatsz tisztító hanganyagokat (nálunk is találsz néhányat), hangoskönyveket (nagyon ajánlom pl. Neville Goddard tanításait), meditálhatsz (velünk legközelebb március 8-án és 9-én, valamint március 18-án, az idei első tízmilliószoros napon – a meditácókról még külön is kapsz tőlünk levelet, hiszen 8-án és 9-én a békéért adjuk össze az energiánkat), kimozdulhatsz egy kicsit a természetbe feltöltődni, elővehetsz egy könyvet, amit már régen el szerettél volna olvasni, letehetsz régóta cipelt terheket, rendezhetsz múltbéli elakadásokat (például az Elengedés felsőfokon vagy a Saját gyermekkor újraírása tréning segítségével) vagy tehetsz felszabadító dolgokat, mint amilyen a megbocsátás vagy önkéntesség. Jó lehetőség arra is, hogy beillessz valamilyen új, építő szokást a mindennapjaidba. Elkezdhetsz például hála naplót írni: minden este leírsz legalább egy – akár icipici – dolgot, amiért hálás lehetsz. Talán azt gondolod, nem minden nap nap adódik valami, ami hálát érdemel, pedig ezernyi is akad minden egyes nap, csak tudatossá kell válni az apró csodákra. Kezdd el a naplót és hangolódj újra: egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy napról napra mind több dologért vagy hálás. 

Egyszóval arra biztatlak, hogy a nagyböjt során a külső nyüzsgést váltsd fel egy kicsit a befelé figyelésre, tisztulásra, újrahangolásra.

Csodás megéléseket kívánok!

Ha van hozzá kedved, oszd meg velünk az Újrahangolás Facebook oldalon, hogyan böjtölsz. 

7
7
7
7

 MÁRCIUS 18.

10 milliószoros nap – meditáció az Újrahangolás® módszerével

Többet szeretnék tudni a meditációról!  10 milliószoros napi meditáció >>>

14.990 Ft

A tízmilliószoros napon minden kérés, kívánság 10 milliószoros erővel hat. Az általános elengedéseken túl a meglévő, téged már nem építő, nem éltető érzések elengedésében működünk együtt.

A meditáció előtt tematikus workshopot is szervezünk, amelynek tlmája márciusban a csakrák.

Az  Újrahangolás® módszere lehetőséget ad az aura komolyabb kitisztítására, testi-lelki gyógyulásra, karmaoldásra, fejlődésre, az entitások szelíd elengedésére.

 

A meditáción és a workshopon külön és egyben is részt lehet venni. 

 MÁRCIUS 26-27. 

Önismeret felsőfokon – tranzakcióanalízis tréning

Többet szeretnék tudni a tréningről! Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis tréning >>>

88.800 Ft

Ha ki kellene választanunk azt egyetlen és legfontosabb tréninget, amit receptre írnánk fel mindenkinek, az az Önismeret felsőfokon (Tranzakcióanalízis) tréning lenne. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az önismeret mindennek az alapja. 

A HÓNAP HANGANYAGA

Energiaközpontok helyreállítása hanganyagok

Energiaközpontok  helyreállítása hanganyagok

A csakra kuponkóddal most
5990 Ft helyett csak 2995 Ft

Ha szeretsz önállóan munkálkodni magadon, neked ajánlom az Energiaközpontok helyreállítása hanganyagainkat. Az ember energetikai felépítésének alapja az életerő, életlevegő, amely jelen van mindenben, ami körülvesz bennünket: az elemekben és az anyag legfinomabb formájában, az éterben is. Ez az életenergia az energiavezetékek finom hálózatán keresztül áramlik. A több tízezer energiavezeték közül háromnak van kiemelkedő szerepe: a gerincoszlop mentén elhelyezkedő suṣumnā–nāḍīnak és az azt spirálisan körbevevő másik energiavezetéknek, az iḍānak és a piṅgalānak. Ez a három energiavezeték hét ponton keresztezi egymást. Ezen a hét ponton energiaörvények, csakrák formálódnak, amelyek lehetővé teszik az életlevegő felvételét és leadását, illetve a szervezet egyes működési területeit szabályozzák.

Múlt elengedése – HANGANYAG

5.990 Ft

Ezt a hanganyagot használhatod a múlt elengedésére vagy bármely más – akár jelenleg fennálló – dolog, érzés elengedésére.