Légy life coach!

Magyarországon egyedülálló szellemi-lelki life coach alapképzést indítunk.

Gyakorlatközpontú alapképzés az általános életviteli tanácsadóvá válásodhoz.

Ahol már hallhattál rólunk:

Life coach alapképzés azoknak, akik coachként professzionális szinten szeretnének saját maguknak, családjuknak, barátaiknak vagy tágabb környezetüknek segítséget, támogatást nyújtani.

Gyakorlati képzésünkkel beszélgetések sorával segítheted, támogathatod a megoldást keresőket.

Kiknek szól igazán a szellemi-lelki life coach alapképzés?
Hogyan hasznosíthatom?

Olyanokat várunk, akik elkötelezettséget éreznek, hogy segítsenek környezetüknek és megoldásokat kínáljanak.

A mostani bonyolult helyzet miatt sokak számára remek lehetőség az átképzésre a szellemi-lelki life coaching, hiszen főállásban, vállalkozóként dolgozhatsz coach tanúsítványunkkal.

A képzés a segítő beszélgetési folyamathoz nyújt ismereteket, melyet ezért sok esetben masszőrök, pedagógusok, egészségügyben dolgozók, illetve egyéb segítői szakmákban tevékenykedők is végeznek.

(Fontos tudnod, hogy a képzés nem jogosít fel pszichológiai, pszichoterápiai, terápiás, illetve gyógyítói tevékenység végzésére, de coaching tevékenységre igen.)

Mit csinál egy szellemi-lelki life coach?

Általános életviteli tanácsadó leszel.

A szellemi-lelki life coach, azaz az életviteli tanácsadó beszélgetések és sajátos foglalkozások sorával segíti, támogatja a hozzá fordulókat, a megoldást keresőket, a változásra kész embereket.

Képzésünk segít, hogy saját magadnak, családodnak, ismerőseidnek vagy tágabb környezetednek segítséget, támogatást tudj nyújtani. Olyan módszereket adunk a kezedbe, amivel megmutathatod nekik, hogyan lehet pár hónap alatt teljesen más működésmódra áttérni. Olyanra, ami elvezeti őket az örömhöz, a boldogsághoz, a nyugalomhoz, a bőséghez.

Life coach képzésünk kétszintű. Az alapképzésünk általános szellemi-lelki life coach tanúsítványt, a mesterképzésünk pedig integratív szellemi-lelki life coach tanúsítványt ad.

Milyen eredményeket érhetsz el
szellemi-lelki life coachként?

Hogy csak néhány példát említsünk arra, mennyi mindenben segíthetsz a környezetednek, ha alapképzést végzel.

Kommunikációs nehézségek

Előtte: veszekedések, konfliktusok, játszmák.
⇢ Eredményként helyére hatékony, minőségi kommunikáció, harmónia, béke lép, versengés helyett megállapodás lesz.

Megakadás a párkapcsolatban
Előtte: elveszettség érzés, nem találja a neki megfelelő partnert, veszekedések, játszmák, társas magány, párkapcsolati függőség.
⇢Eredményként helyére kompetencia érzés, stabilitás, autonóm, kerek egész, képesség a felnőtt – felnőtt kommunikációra, felszabadultság, örömben levés.
Problémás emberi kapcsolatok
Előtte: túlalkalmazkodás, elnyomás érzése, vagy domináns, irányító, kritikus, túlkontroláló viselkedés,  rossz konfliktuskezelés, intolerancia, idegesség, ítélkezés, haragvás.
⇢Eredményként helyére középpontban levés, nyílt, asszertív kommunikáció, belső erő, én-erő, elfogadó, szeretetteli, együttműködő  kapcsolódások.
Motiválatlanság, melankóliás állapot

Előtte: érdektelenség, megakadt vagy alig haladó életút, kedvtelenség, örömtelenség, céltalanság, sodródás.
⇢ Eredményként helyére pozitív hozzáállás, életkedv, életcél, nyugalomban történő feladatvállalás, érdeklődés lép.

Önbizalomhiány

Előtte: helyes önértékelés hiánya, kisebbrendűségi érzés, visszahúzódó, zárkózott személyiség, befelé fordulás, problémás kapcsolódás másokhoz.
⇢ Eredményként helyére magabiztosság, asszertivitás, kompetens magatartás, önelfogadás, helyes önértékelés, önbizalom lép. Az ügyfél kiáll magáért.

Munkahelyi gondok, karrierépítés

Előtte: blokkok az előléptetésben, nem megfelelő tevékenység, pályaelakadás, munkahelyi sikertelenség, unkahelyváltási tanácstalanség, vezető-beosztott vagy kollegális kapcsolati problémák, anácstalanság a szakmában.
⇢ Eredményként helyére kapcsolati problémák feloldása, sszertív kommunikáció, az életút megtalálása, karriertámogatás, önbizalomépítés, zemélyes kompetenciák megtalálásának segítése.

Megakadt életút

Előtte: anyagi megakadás, sorozatos veszteségek, testi-lelki betegségek, blokkok, akadályok
⇢ Eredményként helyére bekerülés az áramlásba, a blokkok feloldódnak, az életterületek kitisztulnak.

Stressz, kimerültség, túlterheltség

Előtte: stresszek következményében fellépőfáradtság, alvásproblémák, megoldatlan, halmozott konfliktusok.
⇢ Eredményként helyére stresszek kezelése, felszabadultság, örömérzet, béke megtalálása.

Személyes fejlődés, önismereti fejlődés

Előtte: kérdőjelek magamra vonatkozóan, keresgélések, problémákba való belefutás és annak nem megfelelő kezelése, nem értése, nem ismeri önmagát, nem tudja, ki ő, merre tart az életben.
⇢ Eredményként helyére önmaga megtalálása, különféle helyzetekben való működés megértése, problémák megoldásának képessége, rálátás önmagára, az emberi kapcsolatokra.

Életszerepek közötti egyensúlytalanság

Előtte: bizonytalanság, túl sok munka, gyermeknevelés utáni újrakezdési problémák, nem találja helyét a társadalomban, világban.
⇢ Eredményként helyére önmaga megtalálása, szerepek közötti egyensúly kialakítása, nyugodt, boldog, harmonikus élet.

Gyermekkori alvásproblémák
Eddig: nem alszik, felriad, felsír, forgolódik, virraszt, éjszaka ordít, vígasztalhatatlan
⇢ Helyette alvás.
Nyugtalanság, félelem
Eddig: félelem valamitől, láthatatlan dolgoktól is akár, fél a sötétben, bizonyos helyiségekben
⇢Helyette megnyugvás, békés állapot.

A képzés 5 modulból áll.
Mind szükséges ahhoz, hogy szellemi-lelki life coach legyél.

(Ha érdekel az egyes modulok részletes tartalma, csak kattints rájuk a lenyitáshoz.)

1. Önismeret felsőfokon felnőtteknek (tranzakcióanalízis tréning) - 2 nap
A tranzakcióanalízis, mint komplex módszer modelleken keresztül nagyon frappánsan mutatja meg bárki számára, hogy honnan erednek a problémái (múlt), mi a jelen állapot (azaz mi a „diagnózis”, hol tart a változási folyamatában), valamint hogy mit és hogyan kell változtatni ahhoz, hogy az átalakulás megtörténjen (jövőmunka).

Ha szakemberként azt kérdeznék tőlünk, hogy mi az, amit szerintünk minden embernek el kellene sajátítani a pszichológiából, azt mondanánk, hogy ez a pár napos ismeret az.

Témák/modellek:
1. Sorskönyv és sorskönyvi folyamatok – Milyen hatásokra, milyen szülői programokat felvéve rakja össze a gyermek a földi életútját, és hogyan alkot ebből forgatókönyvet? Mit tegyünk, ha rájövünk, hogy vannak területek, amikor ez a sorskönyv nem jó, hibás, tévútra vezet, nem ezt szeretnénk élni? Mi van, ha egyes területeken a szülői mintákat éljük? Hogyan változtassunk rajta? (A modulban ezt átvizsgáljuk, és a változtatás irányát illetve a lépcsőket akár már ott meg is határozhatod.)

2. Én-állapotok – Hogyan és milyen érzés-, és gondolati világban létezem illetve élek, viselkedek? Miért pont úgy, és mi ennek a (sajnálatos) következménye életterületeimre, kapcsolataimra? Hogyan változtassak, hogy környezetemmel (párommal, családommal, szüleimmel, gyermekemmel, még ha az kamasz is) harmonikusan kijöjjek?

3. Tranzakciók – Milyen kommunikációs helyzeteket alkalmazok? Honnan gyökereznek ezek? Milyen eredményre vezetnek? Honnan származnak a veszekedések, egyet nem értések? Mikor van béke? Boldog vagyok-e attól és abban, amit működtetek? Ha nem, miként változtassak?

4. Életpozíciók – Jól vagy-e a bőrödben – minden tekintetben? Ha nem, látni fogod miért nem. A modell bemutatja, hogy kikkel veszed körül magadat, ha bizonyos helyzetben és állapotban vagy. Ha nem komfortos, boldogító és nem egészséges ez számodra, a lelkednek nem okoz ez örömöt, akkor akár a tanfolyamon is hozhatsz egy döntést, hogy mit szeretnél helyette elérni. A módszer pedig megmutatja, mire és hogyan fókuszálj. Az eredmény: garantáltan el fogsz jutni oda, hogy a pozitív változást el is érd, akár pár hét alatt.

5. Stroke-ok, mint elismerés (angol szakszó, fordítása nem lehetséges, mivel egyszerre jelent simogatást, érintést, ütést és csapást is, de tartalma annál inkább lényeges) – Kaptál-e eleget, vagy megsérültél? Hogyan bántak ezzel a szüleid? Ha valamiben hiányod van, akkor az történik, hogy környezetedtől, párodtól ezt fogod „követelni”, ugyanakkor ha adja, nem tudod befogadni. Tudod-e, hogy vajon miért nem? A párkapcsolati problémák egy része itt is gyökerezik. Akarod-e korrigálni? A modell megmutatja, hogyan lehet. Ez a modell továbbá összefügg önértékeléseddel, önbizalmaddal, amely oly sok ember életében (nagyon) alacsony és sérült.

6. Játszmák – Minden játszma vége „dráma”, sírás, haragvás, a szereplők sérülnek benne. Mégis miért csinálja az ember, ha magának és másnak fájdalmat okoz vele? Hogyan lehet kijönni belőle? A másiknak sem jó! Milyen berögzült szerepek vannak, amelyeket ilyenkor cipel az ember? Ha van benned ilyen szerep, a kurzuson leteheted. Megtanulod, hogy hogyan mászhatsz ki egy játszmából, ha már elkezdődött, de még inkább azt, hogyan hagyd el életedből a sérülések gyűjtését.

7. Gátló parancsok – 12 ilyen parancs van, óriási jelentőségű ennek ismerete felnőtt létünkben, és a gyerekeinknél. Mit okoz, ha ezek közül akár egyet is megkaptál szüleidtől? Általában 5-7 darabot cipelünk, ezért megy nehezen az élet! Hogyan adjuk át gyermekeinknek? Hogyan csináljuk, hogy ne adjuk tovább? Természetesen megtanulod ezek feloldását is.

8. Szülőtől kapott előírások – Ezek alapján „kormányzod életedet”, és adsz „gázt” életed folyamatának, ugyanakkor van néhány felesleges előírás, amely (1.) vagy komoly energiát vesz el tőled, (2.) és/vagy megakadályoz abban, hogy egyenes úton saját tervezett/vállalt célod felé haladj. Amikor megszületünk, egy meghatározott mennyiségű életenergiát kapunk. Ezt fordíthatjuk magunkra, de odaadhatjuk persze másnak is. (Érdemes ugyanakkor tudni, hogy más is kapott pont elég energiát az életéhez, de élhet úgy is, hogy folyamatosan a másokét halássza el.) Fontos ismeret ez, hogy ne más életét éld vagy valósítsd meg, és hogy ne csak döcögve adj energiát a dolgaidnak. Szülőtől jövő programok ezek, melyeket megváltoztathatsz.

9. Időstrukturálás – Felgyorsult az idő, vajon jól használom-e fel, vagy elfecsérlem? 6 féle időminőségben mehet el az idő. Vajon miért tartózkodok bizonyos időminőségben többet? Van-e ennek haszna számomra, vagy elfecsérelt időminőségek ezek? Van-e bennem hárítás bizonyos időminőségben, és hogyan jelentkezhet ez életemben? Ennek megértése vezet ahhoz, hogy jól gazdálkodjunk ÉLETÜNKKEL. Hogyan hasznosíthatom sokkal jobban az időmet? Miért folyik ki időnként a kezemből? Ha nem felel meg a kapott „diagnózis” magadról, a kurzuson elindulhat a változás.

10. Szerződések magammal, másokkal, az élettel… A szerződések minket segítő eszközök életünk vezetésében. Segít saját magunk menedzselésében, életünk irányításában, kapcsolatainkban. A szerződésekkel képesek vagyunk arra is, hogy meghúzzuk az egészséges határainkat is (lelki életünkhöz ez elengedhetetlen): eddig te bejöhetsz, ide csak az, aki…, oda az sem. Védelmet jelent életünk folyamataiban. A jól működő kapcsolatok feltétele ennek tudatos ismerete: van szóbeli, írásbeli, de elsősorban a tudás erről az eszközről az, ami segíti életünk sikeres menedzselését.

11. Konfliktuskezelés – 5 jellemző konfliktuskezelési mód van, amely árulkodik arról is, hogy a személy harmonikusan működteti-e belső dinamikáját vagy sem. Érdemes megismerni, hogyan oldjuk meg a problémáinkat, továbbá ha a konfliktusok kezelésében diszharmóniát érzékelünk, vagy a konfliktusainkat nem tudjuk jól megoldani. Kulcsot kap ahhoz, miként lehet a megoldási módot eredményessé tenni.

2. Tranzakcióanalízis módszertan - 2 nap
Azt tanulod meg, hogy a segítői beszélgetés folyamata hogyan tud a legcélirányosabb lenni, bármilyen életterületen.

Hogyan haladj hatékonyan ügyfeleddel, hogyan fókuszálj a gyakorlati megoldásokra, hogy az ügyfelek által kívánt változás mihamarább megtörténjen.

A modulban azokat az eredményesen és hatékonyan alkalmazható módszereket is elsajátítod a gyakorlatban, amelyek személyre szabottan tudnak segíteni az elakadásokban, attól függően, hogy az ügyféllel a matériumban, vagy lelki – szellemi síkokban is lehet dolgozni.

Ha az ügyfél inkább az anyagi világban van, elengedhetetlenül szükségesek olyan alternatív technikák alkalmazása, melyek nemcsak viselkedési szinten, hanem lelki szinten is hatnak oly módon, hogy  – bár arról nem beszélünk, hogy mi a szellem és lélek – mégis ezeken a (strukturális) szinteken is létrejön a változás.

A modulban elsajátítható a coaching (tanácsadói) folyamat.

A cél az, hogy a coach bátran, könnyedén tudjon sokféle módszer között választani, az ügyfele egyéni sajátosságát és problémáját nézve.

Ezen technikai modul után képes leszel coach, illetve tanácsadói munkára.

Bárhol végeztél már segítői képzést, tanfolyamot, garantáljuk, hogy még jobban alkalmassá válsz az egyén – és természetesen magad – életútját modellek segítségével (is) átlátni, módosítani, gyermekedet az életre sokkal jobban felkészíteni majd őt útjára elindítani, a hozzád fordulókat pedig hatékonyan segíteni.

Ha eddig csak tanultál, képezted magad, akkor most itt az ideje a gyakorlatban is végre elindulni.

Témák:

– Ki az ügyfél a life coaching során? Kivel kötünk szerződést?

– A szerződéskötés módszertana.

– Első találkozás – első beszélgetés (célja, tartalma, keretei). Kivel/kikkel és hogyan.

– Elvárások a coachokkal szemben. A coach és az ügyfél viszonya.

– A coach identitása.

– A folyamat tartalma, kerete.

– Mik az együttműködést akadályozó tényezők a coaching folyamatban és hogyan kerülhetők el ezek?

– Coach önismeret: milyen erősségekre van szüksége egy coachnak? Én hol vagyok ebben? Hogyan tudja magát alakítani a coach gyorsan, praktikusan?

– Coaching módszerek, eszköztár

Módszerek: elmélet, gyakorlat

A szellemi-lelki life coach képzésen elsajátítod és készségszinten begyakorlod azt, hogy a Tranzakcióanalízist hogyan add át ügyfeleidnek, hogyan illeszd bele a coahing folyamatba, milyen kérdésekre számíthatsz, és mik azok a sarkalatos pontok, melyek a továbblépést jelentik a későbbi tanácsadási folyamatban.

A Tranzakcióanalízist ezalatt elmélyíted, a módszert magadévá teszed.

Tapasztalat szerint az előző 2 napos sajátélményű folyamat itt tovább mélyül, az „aha” élmények erőteljesebbek lesznek, a tanácsadói készségek fejlődésével saját változás folyamata tovább tud gyorsulni. Ez a rész biztosítja számodra azt, hogy készségszinten tudj ügyfeleiddel bánni már a képzést követően is.

Módszertan: workshop jellegű munka, gyakorlat.

3. Tranzakcióanalízis vizsga - 1 nap

Kérlek, a vizsgát ne a hagyományos szigorú megmérettetéssel fogadd, hanem azzal a törekvéssel állj hozzá, hogy ezzel lezársz egy folyamatot, miközben többször átnézed az anyagot, jól begyakorlod, elmélyíted a tudásod.

 

A vizsga célja:
– az összegzés
– kérdések átbeszélése
– további professzionális gyakorlás
– mélyítés
– a minőségi munka színvonalának biztosítása a módszer használatára vonatkozóan
– a vizsgára való felkészülés fázisában a szakember elméleti és gyakorlati ismereteit összegzi, ennek eredményeképpen a munkája minőségbiztosítottá tud válni
– a képzési folyamat lezárása

4. Life coach módszertan - 3 nap

Azt tanulod meg, hogy a segítői beszélgetés folyamata hogyan tud a legcélirányosabb lenni, bármilyen életterületen.

Hogyan haladj hatékonyan ügyfeleddel, hogyan fókuszálj a gyakorlati megoldásokra, hogy az ügyfelek által kívánt változás mihamarább megtörténjen.

A modulban azokat az eredményesen és hatékonyan alkalmazható módszereket is elsajátítod a gyakorlatban, amelyek személyre szabottan tudnak segíteni az elakadásokban, attól függően, hogy az ügyféllel a matériumban, vagy lelki – szellemi síkokban is lehet dolgozni.

Ha az ügyfél inkább az anyagi világban van, elengedhetetlenül szükségesek olyan alternatív technikák alkalmazása, melyek nemcsak viselkedési szinten, hanem lelki szinten is hatnak oly módon, hogy  – bár arról nem beszélünk, hogy mi a szellem és lélek – mégis ezeken a (strukturális) szinteken is létrejön a változás.

A modulban elsajátítható a coaching (tanácsadói) folyamat.

A cél az, hogy a coach bátran, könnyedén tudjon sokféle módszer között választani, az ügyfele egyéni sajátosságát és problémáját nézve.

Ezen technikai modul után képes leszel coach, illetve tanácsadói munkára.

Bárhol végeztél már segítői képzést, tanfolyamot, garantáljuk, hogy még jobban alkalmassá válsz az egyén – és természetesen magad – életútját modellek segítségével (is) átlátni, módosítani, gyermekedet az életre sokkal jobban felkészíteni majd őt útjára elindítani, a hozzád fordulókat pedig hatékonyan segíteni.

Ha eddig csak tanultál, képezted magad, akkor most itt az ideje a gyakorlatban is végre elindulni.

Témák:

– Ki az ügyfél a life coaching során? Kivel kötünk szerződést?

– A szerződéskötés módszertana.

– Első találkozás – első beszélgetés (célja, tartalma, keretei). Kivel/kikkel és hogyan.

– Elvárások a coachokkal szemben. A coach és az ügyfél viszonya.

– A coach identitása.

– A folyamat tartalma, kerete.

– Mik az együttműködést akadályozó tényezők a coaching folyamatban és hogyan kerülhetők el ezek?

– Coach önismeret: milyen erősségekre van szüksége egy coachnak? Én hol vagyok ebben? Hogyan tudja magát alakítani a coach gyorsan, praktikusan?

– Coaching módszerek, eszköztár

Módszerek: elmélet, gyakorlat

 

5. Life coach módszertani vizsga - 1 nap

Kérlek, a vizsgát ne a hagyományos szigorú megmérettetéssel fogadd, hanem azzal a törekvéssel állj hozzá, hogy ezzel lezársz egy folyamatot, miközben többször átnézed az anyagot, jól begyakorlod, elmélyíted a tudásod.

A vizsga célja:
– az összegzés
– kérdések átbeszélése
– további professzionális gyakorlás
– mélyítés
– a minőségi munka színvonalának biztosítása a módszer használatára vonatkozóan
– a vizsgára való felkészülés fázisában a szakember elméleti és gyakorlati ismereteit összegzi, ennek eredményeképpen a munkája minőségbiztosítottá tud válni
– a képzési folyamat lezárása

Az egynapos vizsga során bemutatsz pár modellt kétszemélyes gyakorlatban, továbbá bemutatod összekészített coach anyagodat.

 

Tanúsítvány: szellemi-lelki life coach

Ez így összesen 9 képzési nap, körülbelül 2 hónapra elosztva. A képzés a végén általános life coach bizonyítványt kapsz.

Mikor indul a következő life coach alapképzés?

Az alapképzés 5 modulja ugyan mindössze 9 képzési napból áll, de nem egymást követően, hanem körülbelül 2 hónapra elosztva. Így a képzés összesen ennyi időt vesz igénybe.

A következő képzést ezekkel az időpontokkal indítjuk:

Induló képzések időpontjai

 Te választhatod ki, hogy melyik időpont számodra a legalkalmasabb, így a képzés hossza tőled függ.

Kedves jelentkezni vágyó! A képzéseink jelenleg átalakulóban vannak, és az új képzési formában hamarosan indulnak. Addig is kérjük kövesd a weboldalunkat. Előjegyzést a kapcsolat@ujrahangolas.hu-n fogadunk.

Mennyibe kerül, hogy általános life coach lehessek? Megéri ez?

Szellemi-lelki life coach képzésünk összege 313.000 Ft. Ez a képzési díj, ami lehetővé teszi, hogy 2 hónapot követően life coach lehess.

Érdemes lebontani ezt az árat, hogy jobban el tudd helyezni. Coachként egy óradíj általában 15.000 Ft/alkalom körül alakul. Ez alapján 23 alkalom után a képzésbe fektetett pénz meg is térül.

Ez mennyi idő reálisan?

Meglévő praxis esetén:

Heti 3 nap munkával, napi 3 klienssel számolva, havonta 540.000 Ft plusz bevételt tudhat magáénak a fenti példában említett coach praxisa szellemi-lelki önfejlesző szolgáltatással.  Így valamivel több, mint 2 hét alatt megtérül a tanulásba való befektetés.

Meglévő főállás esetén:

Mi a helyzet akkor, ha valaki meglévő főállása mellett kiegészítésként, tehát praxisát tekintve a nulláról indulva gondolna a life coach lehetőségre? Tapasztalataink szerint a fenti átlagos díjjal számolva körülbelül 2,5 hónap alatt kényelmesen megtérül a képzés.

Végzett hallgatóinknak ALUMNI rendszerünkön keresztül további segítséget biztosítunk a praxisépítésükben. Olyan tippeket adunk, tapasztalatokat osztunk meg, amivel könnyebbé válik az ügyfélszerzés és -megtartás.

Kik vagyunk mi és miért bízz meg bennünk?

Várnai Myrtill vagyok, az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Pszichológus, coach, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója. 

Iskolánk több, mint 30 év pszichológusi tapasztalatra épülő, hagyományos pszichológiai alapokon nyugszik, ugyanakkor a mai kor emberének alternatív (szellemi-lelki) választást is nyújt.

Újdonságát a szellemi- lelki segítői módszer alapozza meg (Újrahangolás® módszere). Coach képzéseink a hagyományos emberismeretre és a szellemi- lelki eszköztárra építenek. Hatékony, gyors, az emberi problémákat értelmezhető egységbe rendezi. Gyakorlati, ezáltal megoldást is nyújt. Mivel szellemi-lelki, ezért a megoldásokat is egy más szintre emeli.

Mit mondtak rólunk azok, akik elvégezték a képzést?

“Nemigen volt még olyan szakmai képzés a pályafutásom során (elég gyakran és szívesen tanulok, ismerek meg új dolgokat), amelyet ilyen biztosan jó döntésnek ítélek meg. Amellett, hogy hasznos és gazdag az a tudásanyag, amelyet kaptam tőled, az nem száraz, hanem gyakorlatias, jól befogadható, átlátható és a hétköznapokban alkalmazható. Szerettem, hogy emellett az egész képzés egy önismereti utazás és terápia is volt egyúttal. Mindemellett jó volt a csapat, akikkel együtt gondolkozhattunk és gyakorolhattunk, inspiráló volt a közeg. Hálásan köszönöm a lehetőséget! Akárhogyan is döntök a szakmai továbblépésemet illetően, egyet biztosan tudok: örülök, hogy részt vehettem a képzésen. További sok sikert kívánok”

Éva

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

Országosan egyedülálló life coach képzésünk évente 80 főt tud képezni.

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Ha eddig semmilyen formában nem tanultam coachingot, teljesen kezdő vagyok, ezen a képzésen megtanulok mindent?
A képzés tananyagát, elméleti, gyakorlati részét, a módszertani oktatást úgy állítottuk össze, hogy a képzést elvégző hallgatók tudjanak tanácsadói, segítői tevékenységet végezni, szinte rögtön a tanfolyam után.
2. Ha valamiért félbe kell hagynom a tanfolyamot, elveszítem a befizetett pénzt?
Nem, ha közbejönne valami olyan dolog, amiért fel kell függesztened a képzésen való részvételt, akkor lehetőséget biztosítunk arra, hogy a következő képzésbe bekapcsolódva folytasd.
3. Megkapom-e a tananyagot írásban is?
A tananyag nagy részét munkafüzet formájában megkapják a hallgatók, ezen kívül több olyan kérdőívet és egyéb más anyagot adunk, amelyeket a későbbiekben a saját  coach tevékenység során az ügyféllel tudsz használni. Ennek ellenére mindig javasoljuk saját jegyzet készítését és az ajánlott irodalom elolvasását is.
4. A képzés elvégzése után, ha esetleg elakadok egy ügyféllel, szakmai kérdésem merül fel, van lehetőség szakmai konzultációra?
Természetesen igen, iskolánk ajtaja minden végzett hallgató számára a képzés elvégzése után is nyitva áll, sőt kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi képzésre és a minőségi tanácsadásra, amit a hallgatók majd a magán segítő folyamatukban folytatnak. Az elakadás nagyságától függően lehet tanácsot kérni emailben, telefonon, online és személyesen. Végzett hallgatóink számára rendszeresen gyakorlati workshopokat, szupervíziókat szervezünk, így lehetőség van arra, hogy a szakmai tapasztalatokat, kérdéseket, eseteket, coach folyamatokat megbeszéljünk, közösen megoldjunk!
5. Mennyire fontos a szakmában, hogy egy képzés akkreditált legyen?

Egyéni preferencia, hogy ki mennyire ragaszkodik az akkreditációhoz, a tapasztalat azt mutatja, hogy a tanácsadói tevékenység sikerességét nem ez befolyásolja, hanem a megszerzett tudás és a coach egyéni kompetenciái.

Továbbá a tanfolyam szellemi – lelki specialitása miatt a képzés jelenleg egyedülálló, akkreditáció ilyen típusú képzésekre nincs, csak a materiában lévő képzésekre.

6. Mikor kell befizetnem a regisztrációs díjat és mikor a fennmaradó képzési összeget?
A regisztrációs díjat (15.000 Ft) a képzésre való jelentkezés után kell befizetned. Az űrlap kitöltését követően elküldjük az utalási adatokat. A fennmaradó képzési összeget pedig közvetlenül a képzés előtt kell majd kifizetned. Erről is küldünk majd e-mailt.
7. Mikor vannak az egyes modulok képzési időpontjai? Nem találom!
Az egyes modulok képzési időpontjait ide kattintva tudod megtekinteni. Itt fogod megtalálni, hogy mely időpontok közül választhatsz. (A jelentkezésed utáni e-mailben kérdezzük majd meg, hogy mely időpontokat választod.)
8. Muszáj sorban haladnom a modulokkal? Mi van, ha nem jó valamelyik időpont?
Ha valamelyik modul választható időpontjai nem megfelelőek, kérjük, írj e-mailt a kapcsolat@ujrahangolas.hu címre és találunk megoldást.
9. Van lehetőség részletfizetésre is?
Igen, erre is van lehetőség a teljes ár felszámítása esetén. Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!
10. Érettségim van. Lehetek szellemi-lelki life coach?
Igen. Jelenleg nincs olyan feltétel, ami ezt nem tenné lehetővé.
11. Külföldön, illetve nem a fővárosban élek, lehet-e online is becsatlakozni?
Igen, biztosítani tudjuk az online képzést. Ez azt jelenti, hogy amikor a képzést tartjuk, akkor neked is az internetes eszközöd előtt kell ülnöd, hogy az oktatásban részt vegyél. Viszont ha tudsz, inkább gyere el, légy jelen!

Ha mégis online szeretnél jelen lenni, akkor a részletekről a jelentkezés után e-mailben egyeztetünk.

A képzésre való jelentkezéshez válaszd ki lent, melyik konstrukcióban szeretnél a hallgatónk lenni.

Kedves jelentkezni vágyó! A képzéseink jelenleg átalakulóban vannak, és az új képzési formában hamarosan indulnak. Addig is kérjük kövesd a weboldalunkat. Előjegyzést a kapcsolat@ujrahangolas.hu-n fogadunk.

Belevetem magam: jelentkezem a teljes alapképzésre

(utánkövető segítséget adunk a praxisépítésedben)

ÚJH szellemi-lelki life coach

313.000 Ft

FONTOS: A képzés díját átutalással tudod fizetni. (A részletekhez kattints a fenti gombra!) Jelenleg egy 15.000 Ft-os regisztrációs díj befizetésével már le tudod foglalni a helyed. Ez az összeg nem visszatéríthető, de másik alkalomra felhasználható vagy más valakire átruházható ugyanerre a képzésre. A részleteket a jelentkezést követően egyeztetjük e-mailben.

Inkább részletekben fizetnél? Erre is van lehetőség! Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!

Belenézek: jelentkezés csak az első modulra

(Nézd meg, milyen nálunk hallgatónak lenni!
Az első napra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk.)

69.000 Ft

Törlés

FONTOS: külön az első modult csak bankkártyával tudod fizetni és kizárólag teljes összeggel.

Belevágok: jelentkezem a továbbképzésre

(utánkövető segítséget adunk a praxisépítésedben)

ÚJH szellemi-lelki life coach

242.000 Ft

FONTOS: A képzés díját átutalással tudod fizetni. (A részletekhez kattints a fenti gombra!) Jelenleg egy 15.000 Ft-os regisztrációs díj befizetésével már le tudod foglalni a helyed. Ez az összeg nem visszatéríthető, de másik alkalomra felhasználható vagy más valakire átruházható ugyanerre a képzésre. A részleteket a jelentkezést követően egyeztetjük e-mailben.

Inkább részletekben fizetnél? Erre is van lehetőség! Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!

Kérdésed van?

A következő elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Telefon: +36 20 369 7596