Barion Pixel

Hát itt vagyunk… Beléptünk 2022-be. Ideje végleg lezárni az előző évet.

Összegzés

Számomra 2021 rengeteg meglepetést tartogatott: sok-sok örömet, még több munkát. Ha össze szeretném foglalni az évet, akkor amiből a legtöbbet kaptam 2021-ben, az az inspiráció volt. És egy nagy újrakezdéssel végeztem az évet. 🙂 Igen, az év végét. 🙂 A 2018-ban ellőtt nyíl, melyet Nyilas országaként lőttünk a céltáblára, célba érkezett. Csodás zárás az utolsó napokra, és nagyon inspiratív kezdés az új esztendőre. Az előkészítő munka beérett, az alapzat megvan, lehet építkezni. Tanítványokkal, leendő és már végzett coachokkal, preventorokkal, segítőkkel. Kövessétek a hírleveleinket, mert várnak a lehetőségek. Közösséget építünk, csodát építünk. Végre!

Amilyen a kezdet, olyan a folytatás …

Nos, a Fényközpont csapata új lendülettel és kíváncsi várakozással telítve kezdi 2022-t. Tevékeny év elé nézünk, ahogy az ország is. … És nem, nem … nem kilátástalan. Sőt! Ez kötelező folyamat, amin most átmegyünk. Sok helyen beszéltem és írtam erről.

Nem vagyok az újévi fogadalmak híve, hiszen bármikor dönthetünk úgy, hogy belekezdünk valami újba. Ugyanakkor az új esztendő sokak számára új fejezet nyitásának lehetőségét is adja. Sokakban felmerül, hogy mi lenne, ha munkát váltana? Különösen aktuális most az új szakma tanulása: a környezetemben rengetegen váltanak szakmát, új, csendesebb vizekre eveznek a hajtásból, és mások segítését helyezik előtérbe.

Valami nem oké?

Talán benned is megfogalmazódott már, hogy valami nem stimmel, nem vagy az áramlásban – vagy Csíkszentmihályi sokat idézett szavával élve a flow-ban – a munkád során, kezdesz kiégni.

Lehet, hogy a másik csoportba tartozol: imádod a munkád, a hivatásod, de egy döntésed miatt kényszerpihenőre küldenek, így más szakmát kell keresned.

Így vagy úgy, szinte mindannyian keresésben, változásban, változtatásban vagyunk.

Vajon te el is szánod magad a nagy lépésre? Azok közé tartozol akik valóban meg is teszik az első lépést az új jövő felé?

Vállalod-e hogy kilépsz a sémákból, kilépsz a társadalom vagy csak a szűkebb környezeted által támasztott elvárások nyomása alól és mersz szabad lenni? Mersz-e önMAGad lenni? Teszel-e saját boldogulásodért és boldogságodért?

Igaz, az út nem mindig sima és nyílegyenes: biztosan belefutottál már te is, hogy sokszor saját családod, saját barátaid próbálnak lebeszélni a váltásról – ezért azonban nem szabad haragudnod rájuk: ők csak nem látják azt a szabad énedet, amit te már látsz és érzel. Ezúttal kiállsz magadért – de most nem erőből, hanem sok-sok szeretettel?

Valósítsd meg álmaidat

Te melyik csoportba tartozol? Akik megmaradnak az álmodozás szintjén, vagy azok közé, akik meg is valósítják álmaikat? Ha az utóbbiak között ismertél magadra, nálunk a legjobb helyen jársz. Olyan szakmákat kínálunk, amelyekkel valóban új útra léphetsz: megtalálhatod önmagad és megtalálhatod az új munkádat is egy olyan segítő hivatásban, amire ma igen nagy szükség van. Szinte nincs ma olyan felnőtt és nincs olyan gyermek, akinek ne lenne szüksége egy odafigyelő másikra, aki csak neki szenteli az idejét.

Tarts velem és a Fényközpont lelkes csapatával! Sok szeretettel állítjuk össze hónapról hónapra az aktuális programokat.

2022-ben egy újdonsággal találkozhatsz nálunk: minden hónapban más és más témát veszünk elő és járunk körbe, ehhez a témához fog kapcsolódni a havi meditáció is, csomagajánlatokat állítunk össze, és ki tudja, milyen meglepetések várnak még 😉

Januárban az elengedés és az újrakezdés lesz a központi motívumunk, februárban pedig mi más, mint a szerelem, a férfi és a női lét – de ne szaladjunk ennyire előre 🙂

Nézzük a januári elengedő – teremtő programokat:

7
7
7
7

A HÓNAP HANGANYAGA

Múlt elengedése – HANGANYAG

5.990 Ft

Ezt a hanganyagot használhatod a múlt elengedésére vagy bármely más – akár jelenleg fennálló – dolog, érzés elengedésére.

 JANUÁR 24-25. 

Önismeret felsőfokon – tranzakcióanalízis tréning

Többet szeretnék tudni a tréningről! Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis tréning >>>

88.800 Ft

Nem, nem banki tranzakciók elemzését tanítjuk, ahhoz mi se értünk 🙂 A középpontban TE magad leszel. Biztosan hallottál már az emberi játszmákról: ezekről lesz szó és azokról a bennünket mozgató erőkről, a bennünk futó eddig fel nem ismert programokról, amelyek ezeket a bizonyos játszmákat indítják. Ki ne akarná átlátni ezeket a játszmákat? Gyere, dobj egy hatost: ha tetszik a tréning, tetszik a központunk hangulata, máris megvan a belépőd valamelyik képzésünkre. Hogy miért mondom ezt? Mert mindennek az önismeret az alapja – így nálunk minden képzésnek is a tranzakcióanalízis tréning az első modulja, hiszen hogyan válhatnánk hiteles segítővé, ha magunkkal sem vagyunk tisztában?

 JANUÁR 21.

Gyógyító-tisztító meditáció az Újrahangolás® módszerével

Többet szeretnék tudni a meditációról és a workshopról!  Gyógyító-tisztító meditáció és Évtervező workshop az Újrahangolás® módszerével >>>

14.990 Ft

Szeretettel várunk gyógyító, tisztító meditációnkra az oldások, változások, haladások, és a tiszta kapcsolódás jegyében.

Az  újrahangolás lehetőséget ad az aura komolyabb kitisztítására, testi-lelki gyógyulásra, karmaoldásra, fejlődésre, az entitások szelíd elengedésére.

Ezúttal a meditáció előtt egy egyórás Évtervező workshopot is szervezünk, amelynek során közösen, mégis egyéni munkával feldolgozzuk és elengedjük az előző évet, majd megtervezzük az újat. Végigkísérünk ezen az úton, hogy minél felszabadultabban léphess tovább. 

A két programon külön és egyben is részt lehet venni.