Barion Pixel

Újrahangolás® képzés – lelki és szellemi gyógyulás

A tradicionális és újkori szellemgyógyulás lehetőséget ad, hogy a fizikai megbetegedéseket lelki szinten is megoldd.

Gyakorlati képzést indítunk, ahol megtanulhatsz a gyökeréig ásni minden problémának.

Ha régóta szenvedsz valamilyen testi vagy lelki tünettől, esetleg gyermeked, szeretteid, ismerőseid jelenlegi állapotán szeretnél javítani, akkor itt az idő, hogy ne csak a nyugati orvoslásban keresd a megoldást.

Képzésünkön az Újrahangolás® módszerére építkezve a szellemgyógyulás eszközeivel tanítunk meg Neked mindent, ami a gyógyuláshoz szükséges.

A betegségek kialakulásánál sajnos kevesen veszik figyelembe, mégis annál fontosabb tudni, hogy valójában három testünk létezik.

Fizikai test:

Ezt látja mindenki, ez hordozza a betegség látható tüneteit is.

Lélektest:

Nem annyira sűrű, mint az anyagi test, ezért az emberek többsége nem is látja, kivéve a kisgyermekek egy részét, valamint a tisztánlátókat.

Szellemtest:

Felépítése sajátos energia, finomabb rezgésű a lélektestünknél is. Ennek a testnek is vannak szervei, melyek szintén sérülhetnek vagy sérülhettek mostani életünk, esetleg korábbi életeink során.

A test, a lélek és a szellem hármasa adja meg az egészséget. Probléma akkor merül fel, ha a szellem-lélek harmóniája megbomlik.

A betegség jelzés arra, hogy valamit nem úgy teszel, ahogy a szellemed, lelked megfelelőnek látja. Testi tünetekkel elkezd előbb finoman, aztán később erősebben jelezni. Ha pedig nem érted lelked, szellemed szavát, nem figyelsz rájuk, és nem a gyökerekből (szellem-, és lélektestből) kiindulva gyógyítod vagy gyógyíttatod magad, akkor a tünet kiújul, és lehet, hogy később máshol is felüti a fejét.

Tehát minden betegség, rossz állapot és közérzet, valamint a gyermekeknél a különböző magatartásproblémák (hiperaktivitás, figyelemzavar, képességelmaradások) oka a lélek és a szellem megbetegedése.

Mik okozhatnak kárt a szellem- és lélektestünkön?

stressz (munkahelyi vagy magánéleti)

feldolgozatlan lelki traumák

gyász, elvesztés

alacsonyabb rezgésű gondolatok (bármi félelem, szorongás, mérgelődés, ítélkezés, utálat, stb.)

szellemtest lélektest

Ezek mind torzulásokat eredményeznek a szellem- és a lélektest finom fényrezgésű szervein.

Milyen módszer segítségével érhetjük el, hogy a fájdalom többé ne gyötörje testünket?

A betegségek végleges megszüntetése az új energiás szellemgyógyulás eszközeivel lehetséges. Az eredményes gyógyulás nem azt jelenti, mikor valakinek csak a testi tüneteit “elvesszük”. Legfontosabb azt a tanítást megérteni, hogy a betegség miért alakult ki egyáltalán. Ha elsajátítod ezt a szemléletet, és a tanítás mentén kezded el élni az életed, nem csak hogy teljesen megszabadulhatsz a betegségektől, de képes lehetsz folyamatos egészségben tartani magadat, és másokat is támogathatsz.

Szellemgyógyulás

A szellemgyógyulás, más néven pszichotronika sikere abban rejlik, hogy alapjai az egyiptomi és atlantiszi gyógymódokhoz is visszanyúlhatnak. Az Univerzum változásaival, valamint az egyre több tisztánlátó és halló, tanult szellemgyógyulás megjelenésével – többek közt ilyen Csontos Vilmos és Kercselics Imre is, akik továbbadták és fejlesztették a módszert – újabb és újabb technikákat, karmaoldási módszereket ismertünk meg, illetve a lélek részeiről is egyre több mindent megtudtunk.

Ezek az ismeretek napjainkban is bővülnek és más területekkel integrálódnak. Ha pedig a szellemgyógyulást a beteg, a szülő, a család tanításával is összekapcsoljuk, nemcsak egészséges fizikai testnek, hanem egészséges léleknek, harmonikus kapcsolatoknak, családoknak is örvendezhetünk. Boldogságban élhetünk testileg, lelkileg.

Mitől jobb a szellemgyógyulás a hagyományos orvoslásnál?

Minden betegség, rossz állapot és közérzet, valamint a gyermekeknél a különböző magatartásproblémák (hiperaktivitás, figyelemzavar, képességelmaradások) oka a lélek és a szellem megbetegedése.

Hagyományos orvoslás

A hagyományos orvoslás csak a testi tünetek megszüntetését veszi célba, ami rövid távon segítséget nyújthat, hiszen nem érzünk tovább fizikai fájdalmat, viszont a szellem és a lélek megbetegedései ugyanúgy megmaradnak. A gond az, hogy ez tovább mérgez bennünket, ami idővel ismét testi tünetekben mutatkozik meg.

Szellemgyógyulás

A szellemgyógyulás azonban a gyógyítás holisztikus megközelítésével a már korábban bemutatott test-lélek-szellem egységére épít. Ettől komplex a módszer: mindhárom testet rendezheti, gyógyíthatja, harmonizálhatja.

A kvantumfizikusok már felfedezték, hogy a betegségek kimutathatóak a testünk körüli energiamezőben.

És arra is rámutattak, hogy ezek már akkor is megjelennek, amikor még fizikai testünkön semmi betegségre utalót nem tapasztalunk. Ezek a torzulások pusztán a testi tünet kezelésével (operációval, gyógyszerek szedésével) nem mindig múlnak el véglegesen.

Kiknek ajánljuk a képzést?

Nekik ajánljuk:

Családanyáknak, édesapáknak, időseknek és fiataloknak egyaránt

akik lelki vagy testi fájdalommal, zavarokkal küzdenek, és eddig akármilyen módszert is próbáltak, egyik sem jelentett igazi megoldást.

Családanyáknak, édesapáknak, időseknek és fiataloknak egyaránt

akik lelki vagy testi fájdalommal, zavarokkal küzdenek, és eddig akármilyen módszert is próbáltak, egyik sem jelentett igazi megoldást.

Másokon segíteni akaróknak

akik a képzésen megszerzett eszköztárral a körülöttük lévő személyeknek: családtagjaiknak, barátaiknak és ismerőseiknek szívesen támogatást nyújtanának.

Szellemi-lelki úton segítőknek, természetgyógyászoknak

akik újabb technikákkal bővítenék eszköztárukat, hogy az eddiginél még eredményesebben tudjanak támogatni másokat.

Nekik NEM ajánljuk:

Semmiképp sem azoknak

akik teljesen elzárkóznak a spiritualitástól, és állítják, hogy az igazi gyógyulás csak gyógyszeres kezelésekkel, műtétekkel lehetséges.

Semmiképp sem azoknak

akik teljesen elzárkóznak a spiritualitástól, és állítják, hogy az igazi gyógyulás csak gyógyszeres kezelésekkel, műtétekkel lehetséges.

Szellemi úton képes lehetsz önsegítéssel, öngyógyulással eredményesen kezelni a problémák gyökerét.

Képzeld el, hogy saját magad, gyermeked és családod alapvető betegségein, zavarain te is hatékonyan tudnál segíteni. Végre nem lesznek olyan tünetek, melyeknek nem tudod az okait és folyamatosan visszatérnek. 

A szellemi-lelki problémák megoldása a felszabadultság érzését adhatja, és végül ez segíthet abban, hogy végre tényleg egészségesen éljük a mindennapokat.

Mire helyezzük a hangsúlyt a képzés ideje alatt?

A gyakorlati képzés alatt végig a mindennapi élet alaptörvényeinek megismerésére összpontosítunk. Olyan karmaoldó technikákra tanítunk, melyekkel a társkapcsolati nehézségeidet, gyermeked magatartási problémáit megelőző jelleggel, önsegítéssel gond nélkül rendezni tudod.

Több módon is igyekszünk ráhangolódni a testi-szellem-lélek egyensúlyára, így a képzés során foglalkozunk többek között:

A kapcsolatok harmóniájának megteremtésével és beállításával

Krónikus betegségek (például magas vérnyomás, daganat, meddőség) szellemi úton történő kiegészítő segítésével

Gyerekeknél a magatartásproblémák rendezésével, képességfejlesztés, valamint tanulási problémák megoldásával

Karma-oldással

Testi, lelki betegségek szellemi úton történő támogatásával (többek közt aura- és csakratisztítási módszerek segítségével)

A különböző szenvedélybetegségek (pl.: dohányzás, túlsúly, szénhidrát függőség) szellemi úton történő visszafordításával

Valamint kitérünk arra is, hogy földi életutunk során léteznek-e mágiák, átkok, rontások vagy esetleg más gátak, melyeknek a megszüntetését szintén megtanulhatjuk

A képzés 4 modulból áll.
Mind szükséges ahhoz, hogy a szellemgyógyulás eszközeit teljes mértékben elsajátítsd, és a képzés végén tanúsítványt kaphass.

(Ha érdekel az egyes modulok részletes tartalma, csak kattints rájuk a lenyitáshoz.)

1. Újrahangolás® alapfok - 2 nap

A modul tágabb perspektívából láttatja az élet valódi rejtélyeit, rámutat a miértekre és a megoldásokra, érthetővé teszi az életet, a az élet értelmét, feladatait, lehetőségeit, és szépségét, és tartalmát minden életterületen.

Popper Péter egy képzésen ezt mondta: „Az emberi lét értelmét a végtelen isten rejtélye nélkül nem lehet megtalálni, a problémákat pedig nem lehet megoldani. Isten nélkül a lét egy kudarc.”

Müller Pétertől pedig ezt olvashatjuk: „A jelenlegi pszichológia, mely az anyáig és apáig, de legfeljebb csak a méhen belüli emlékekig visszamenve próbál megérteni egy emberi lelket, a felszínen jár…”

– Ha nincsenek bizonyos ismereteink és modelljeink a boldog együttélésről és az élet értelméről, akkor tudatosan és tartósan nem tudunk formálódni, és tehetetlenül állunk a kudarcainkkal, akár addig is eljutva, hogy teljesen elutasítjuk azt. Pedig nem ez lenne a megoldás!

– Egy súlyosabb diszharmónia nem tud tartósan helyreállni, továbbá az ember nem tud tartósan örömteli, harmonikus szinten, teljesen épen és testileg is teljesen egészségesen maradni egy életre szólóan, ha a lelki és szellemi dolgok rendezetlenek. Fontos a segítőknek, hogy a lehető legtöbb szinten ismerje meg a kapcsolódási síkokat és azok működését, hatását, azaz hogy az alapok (lelki és szellemi szintek) is tiszták és stabilak legyenek. A tartalmas, értékes, boldog élet alapfeltétele tehát a tudatos, tudat alatti és tudat feletti működések ismerete, majd helyes működtetése.

– Ha nem ismerjük a lélek és szellem anatómiáját (csak a testét), azaz tudatosan nem sajátítottuk el holisztikusan, hogyan élhetünk harmonikus, boldog, hasznos életet, illetve ha az egyén saját családjában nem látta a jó mintát, akkor nem lesz képes vagy csak részben tudja azt boldoggá formálni, és utódainak jó mintát adni. Ami lesz: patológiásan, azaz „betegesen” működő egyén és család, majd sérült szülő nevel sérült gyermekeket. Ahogy ezt sokan tapasztalják saját életükben illetve környezetükben is.

– Ha egy segítői folyamat során negligáljuk a Lelket és a Szellemet, azaz ha nem veszünk tudomást az ember több dimenziós létéről (a test, lélek, szellem egységéről), akkor az élet megsegítésének teljességéről sem tudunk beszélni. Sok esetben a segítői folyamat megáll, mert helyzetekre nincsenek földi válaszok. Elengedhetetlen a spirituális dolgokat is belevonni, hogy a problémák mibenlétét a maga teljességében megértsük.

– Amint megvan a megértés, de mondhatjuk úgy is, hogy a „munkahipotézis”, megvan a megoldás is.

– Amíg a szülők, nagyszülők, ősök rossz mintái nincsenek feloldva, és nincsenek jó és új minták az ember test – lélek – szellem rendszerébe bejuttatva, amíg az útkeresők saját karmáikkal bajlódnak különféle életterületeiken és nem oldják fel valamilyen módszerrel, addig a nehezebb és problémásabb esetekben a megoldás az életbeli problémákra kevéssé található meg.

– Az alapfokú Újrahangolás® tréning maximálisan alkalmas arra, hogy a saját működésedet átgondold, formáld, jobbá tedd, ráláss a jelenlegi mechanizmusokra és képes legyél változtatni azokon, hogy megtaláld az élet valódi értelmét, célját, tudd magad formálni, és boldog, békés, szeretetteli, tartalmas, értékes életet élj és alakíts ki magadnak. A változás alapmódszere az Újrahangolás®. Ezzel minden oldható, és a jó minták elsajátíthatók.

 

Témák: 

– Teremtés, eredetünk, jövőnk

– Mi értelme az életnek, merre tartunk?

– Honnan tudható az, hogy tiszta az egyén kapcsolódása és tiszta az energetikája?

– Mit okoz a nem megfelelő kapcsolódás és a problémás testmező? Hogyan jelentkezik ez (testi betegségekben, viselkedésbeli zavarokkal)?

– Mitől nem működnek az életfeladatok – energia szintű magyarázatok, hibás programok? Elementálok, entitások stb.

– Életünket, kapcsolatainkat, működéseinket befolyásoló energiák, ezek csoportosítása, kezelése.

– Gátló programok kivételének gyors technikája.

– Megoldások – módszerek a fenti problematikákra – végre hatékonyan.

– Területek, amelyek az elsajátított módszerekkel javíthatók: egyéni elakadások, gyermeknevelés, párkapcsolat, munkahelyi és anyagi gondok, egészség.

– Módszertan: elmélet, gyakorlat

A modulon az Újrahangolás® módszer alapszintjét ismered meg. Az egyéni elakadásokra fókuszálunk.

2. Újrahangolás® középfok - 2 nap

Ebben a modulban az Újrahangolás® módszert középszinten ismerheted meg. Elmélyítheted a megszerzett ismereteket, elméletben és gyakorlatban is elsajátíthatod, hogyan segíts családtagjaidnak, gyermekeidnek, barátaidnak, párodnak preventív jelleggel.

Cél az, hogy képessé válj saját magad, családod, gyermeked, barátaid alapvető problémáinak elébe menni, a kialakult nehézségekben pedig megoldást nyújtani. (A tevékenység nem helyettesíti az orvosi és terápiás ellátást, viszont hatékony módszert nyújt segítő folyamatok megoldásához.)

Fókuszálunk a mindennapi élet alaptörvényeinek megismerésére, hogy magadban, kapcsolataidban (társ, munkahely, család), gyermekeidben a harmóniát, békét meg tudd teremteni.

Megoldásokat fogsz megtalálni akár évek, évtizedek megoldatlan problémáira (magad számára, valamint párkapcsolatnál, gyermekeidnél, családi működésekben, anyagiakban, testi és lelki megakadásokra, betegségekre is).

– A mentális és lelki egészség alapja (ez szülőként és párkapcsolati témában érintetteknek is elsődlegesen fontos) a jelen és a generációs minták ismerete, felismerése és módosítása. Minden fő életterületet átvizsgálunk és megtanulod a megoldásának, feloldásának szellemi-lelki módját és új programok elsajátítását (azaz hogyan alkalmazd a pozitív megerősítéseket, a pozitív pszichológiát az életetekben). Életterületek, melyekre a generációk és sorsdöntések rányomták a bélyeget: mentális-lelki egészség, testi betegség/egészség, életszemlélet, párkapcsolatok és egyéb kapcsolatok alakítása, gyermeknevelés, anyagi dolgok.

– Mélyebben érteni fogod a testi betegségek kialakulásának lelki-transzcendentális  motívumait, továbbá azon betegségek eredőjét, melyek a szellemi – felsőbbik én szinthez kapcsolódnak. (Ezeket tudja nehezen orvosolni a hagyományos ellátás.) Ismerni fogod a prevenciót, és ha már a környezetedben valaki bekerült a betegségbe, (meg)értéssel, kiegészítő támogatással tudsz neki segíteni. Képessé válsz saját magad önsegítésére, továbbá családod, gyermeked alapvető problémáit kezelni, rendezni, kiegészítő elemként egészségessé tenni. (Nem helyettesíti az orvosi ellátást!)

– Áttekintjük az alapkérdéseket: miért vagyok a világon, mi az életfeladatom, munkaterületem, miben és hogyan tudnék boldog lenni, és ezek vonatkozásában az anyagi elakadások áttekintése, megoldásának, oldásának módjai, generációs minták tükrében, az Újrahangolás® módszerével.

– A gyermeknevelést más perspektívába teszi. Új módszereket, technikákat ad a gyermekek testi–lelki egészségének megőrzéséhez, helyreállításához. Technikát ad a gyermek képességeinek emeléséhez, fejlesztéséhez, valamint az iskolai követelmények során a tudásanyagok hatékony elsajátításához. Képessé válsz gyermeked képességeit magasabb szintre hozni, hogy azok a tanulási eredményekben is megjelenjenek és közben gyereked sokkal könnyebben, örömtelibben tanuljon. (Nem képességfejlesztő foglalkozásokról és szakkörökről hallasz majd itt, nem is közös képességfejlesztési módszerekről…) Ha a gyermek téma éppen nem aktuális (még/már) nálad, saját magad formálását fogod megérteni, és az elsajátított ismereteket alkalmazni.

– Megismered a párkapcsolat szellemi szintű kapcsolódásának törvényeit. Érteni fogod, honnan eredeztethető a nehéz illetve a jól működő párkapcsolat, fogod tudni ezt változtatni, annak ellenére is, ha a társad nem partner még a változásban, a te szellemi folyamataidra. Megérted és elsajátítod a párkapcsolat formálásának szelíd módját, lehetőségeit, perspektíváit. Hasznos ismeret ez akkor is, ha van párkapcsolatod, és akkor is, ha még nincs.

3. Újrahangolás® felsőfok - 2 nap

Ez a modul tesz képessé arra, hogy teljes segítői folyamatokat láss el egy személy által hozott, megoldásra váró témában.  

Ebben a gyakorlatorientált részben tudod begyakorolni az Újrahangolás® teljes komplex módszerét és részleteiben az egyes elemeket.

Akkor ajánlott, ha

– otthoni és családi körben professzionális szinten akarod végezni a segítést, és mélyíteni szeretnéd tudásod, vagy

– ha mások professzionális segítőjévé akarsz válni a módszerben, vagy

– ha professzionális szinten szeretnéd végezni az Újrahangolást ® , mint segítő, coaching eszközt

– vagy ha már praktizálsz, és saját módszeredbe szeretnéd beilleszteni a kezelési eljárást, technikákat

Megtanulod

– az Újrahangolás® módszerét alkalmazni,

– az Újrahangolás® -hoz kapcsolódó tanítást átadni,

– az Újrahangolás® -t professzionálisan használni mások segítésére.

4. Testi- lelki gyógyulás (szellemgyógyulás modulok) - 4 nap

A modul segít megérteni, hogy a betegségeket miért nem elég csak a hagyományos orvoslás eszközeivel kezelni. Rávilágít arra, hogy a szellem- és lélektestünkben kialakuló problémák hogyan hatnak fizikai testünkre, hogyan okoznak különböző betegségeket, melyektől addig szenvedünk, míg lelki okait meg nem oldjuk.

A négy nap fókuszában a testi – lelki megbetegedések magterápiás értelmezése és kezelése áll, továbbá központi téma a társas kapcsolatok (társ, szülő-gyermek, munkahelyi, családi) harmóniájának megteremtési módszere karmaoldó technikákkal.

Cél, hogy képessé válj saját magad, családod, gyermeked alapvető betegségeit, zavarait kezelni, rendezni, öngyógyítással egészségessé tenni.

Ennek érdekében fókuszálunk a mindennapi élet alaptörvényeinek megismerésére, hogy magadban, kapcsolataidban (társ, munkahely, család), gyermekeidben a harmóniát, békét meg tudd teremteni. Technikákat tanítunk meg, mellyel a kezeléseket, magatartási problémákat, társkapcsolati nehézségeidet rendezni tudod.

Azok a problémák, amikkel szemben eddig eszköztelen voltál, most megoldhatóvá válnak számodra. Az eredmény pedig testben, lélekben és szellemben egészséges és harmonikus személy. 

Témák:

  • Test-lélek-szellem gyógyulása
  • A kapcsolatok harmóniájának megteremtése, beállítása.
  • Gyerekeknél magatartásproblémák rendezése, képességfejlesztés, tanulási problémák megoldása.
  • Testi, lelki betegségek támogatása szellemi úton (közte aura- és csakratisztítási módszerek).
  • Krónikus betegségek (például magas vérnyomás, daganat, meddőség szellemi úton történő kiegészítő segítése).
  • Szenvedélybetegségek (pl.: dohányzás, túlsúly, szénhidrát függőség) szellemi úton történő megsegítése.
  • Karma-oldás.
  • Amennyiben léteznek mágiák, átkok, rontások és más gátak a földi életutunk során, akkor azok megszüntetése.

Módszertan: elmélet, gyakorlat

Azok, akik iskolánkban már elvégezték az Újrahangolás mentor képzést, azoknak csak az utolsó modult kell teljesíteni:

Testi-lelki gyógyulás (szellemgyógyulás modul)

A következő képzések időpontjai

A Újrahangolás® képzés – lelki és szellemi gyógyítás 4 modulja ugyan mindössze 10 képzési napból áll, de nem egymást követően, hanem körülbelül 1,5 hónapra elosztva. Így a képzés összesen ennyi időt vesz igénybe.

1. modul – Újrahangolás alapfokon:
Hamarosan új időpontok!

2. modul – Újrahangolás középfokon:
Hamarosan új időpontok!

3. modul – Újrahangolás felsőfokon:
Február 19-20. (szombat-vasárnap 9-16)

4. modul – Testi-lelki gyógyulás (szellemgyógyulás modulok):
Hamarosan új időpontok!

Még eddig tudsz jelentkezni képzésre:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Még gondolkozol a jelentkezéseden?
Szeretnéd jobban megismerni a képzésünket?
Adataid megadásával e-mailben elküldjük számodra a képzési tematikát, így jobban megismerheted a teljes képzést!

Kérem a tematikát!

Helyszín

1125 Budapest, Tusnádi u. 5/a, vagy Online ZOOM-on keresztül.

Mi a teendő, ha már elvégeztem az Újrahangolás® mentor képzést?

Azok, akik iskolánkban Újrahangolás® mentor képzést is végeztek, azok számára a lelki és szellemi gyógyulás képzés összesen csak 4 napot vesz igénybe, és az ára is mindössze 144.000 Ft + áfa, azaz 182.880 Ft.

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Várnai Myrtill vagyok,
felnőtt és gyermek pszichológus, szellemgyógyulás tanár és alternatív pszichológus, a Újrahangolás® képzés – lelki és szellemi gyógyítás összeállítója,  tanára.

Iskolánk több, mint 30 év pszichológusi tapasztalatra épülő, hagyományos pszichológiai alapokon nyugszik, ugyanakkor a mai kor emberének alternatív (szellemi-lelki) választást is nyújt.

Újdonságát a szellemi- lelki segítői módszer alapozza meg (Újrahangolás® módszere). Coach és egyéb képzéseink a hagyományos emberismeretre és a szellemi- lelki eszköztárra építenek. Hatékony, gyors, az emberi problémákat értelmezhető egységbe rendezi. Gyakorlati, ezáltal megoldást is nyújt. Mivel szellemi-lelki, ezért a megoldásokat is egy más szintre emeli.

Ismerd meg jobban ezt az új módszert:

Mit mondtak rólam mások?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 

Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

Az országosan egyedülálló Újrahangolás® képzés – lelki és szellemi gyógyulás évente maximum 50 főt tud fogadni.

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Ha valamiért félbe kell hagynom a tanfolyamot, elveszítem a befizetett pénzt?
Nem, ha közbejönne valami olyan dolog, amiért fel kell függesztened a képzésen való részvételt, akkor lehetőséget biztosítunk arra, hogy a következő képzésbe bekapcsolódva folytasd.
2. Megkapom-e a tananyagot írásban is?

A tananyag nagy részét munkafüzet formájában megkapják a hallgatók, ezen kívül több olyan kérdőívet és egyéb más anyagot adunk, amelyeket a későbbiekben a saját coaching tevékenység során az ügyféllel tudsz használni. Ennek ellenére mindig javasoljuk saját jegyzet készítését és az ajánlott irodalom elolvasását is.

3. Mikor kell befizetnem a regisztrációs díjat és mikor a fennmaradó képzési összeget?
A regisztrációs díjat (15.000 Ft) a képzésre való jelentkezés után kell befizetned. Az űrlap kitöltését követően elküldjük az utalási adatokat. A fennmaradó képzési összeget pedig közvetlenül a képzés előtt kell majd kifizetned. Erről is küldünk majd e-mailt.
4. Hol olvashatok bővebben az Újrahangolás® mentor képzésről?

Az Újrahangolás® mentor képzésről bővebb információt ide kattintva találsz!

5. Mikor vannak az egyes modulok képzési időpontjai? Nem találom!

Az egyes modulok képzési időpontjait ide kattintva tudod megtekinteni. Kattints rá az egyes modulukra, hogy lenyithasd őket. Itt fogod megtalálni, hogy mely időpontok közül választhatsz. (A jelentkezésed utáni e-mailben kérdezzük majd meg, hogy mely időpontokat választod.)

6. Van lehetőség részletfizetésre is?

Igen, erre is van lehetőség a teljes ár felszámítása esetén. Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!

7. Külföldön, illetve nem a fővárosban élek, lehet-e online is becsatlakozni?

Igen, biztosítani tudjuk az online képzést. Ez azt jelenti, hogy amikor a képzést tartjuk, akkor neked is az internetes eszközöd előtt kell ülnöd, hogy az oktatásban részt vegyél. Viszont ha tudsz, inkább gyere el, légy jelen!

Ha mégis online szeretnél jelen lenni, akkor a részletekről a jelentkezés után e-mailben egyeztetünk.

A képzésre való jelentkezéshez válaszd ki lent, melyik formában szeretnél a hallgatónk lenni.

Újrahangolás® képzés – lelki és szellemi gyógyulás

397.000 Ft
444.500 Ft

Ha úgy döntesz, hogy a teljes összeget egyszerre fizeted be, akkor 15% kedvezményt adunk, mellyel 47.500 Ft-tal lesz olcsóbb a képzésed, tehát mindössze 397.000 Ft.

FONTOS: A képzés díját átutalással tudod fizetni. (A részletekhez kattints a fenti gombra!) 

Inkább részletekben fizetnél? Erre is van lehetőség a teljes ár felszámítása esetén. Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!

Újrahangolás® mentor képzés

ÚJH konzulens

307.340 Ft

FONTOS: A képzés díját átutalással tudod fizetni. (A részletekhez kattints a fenti gombra!) 

Inkább részletekben fizetnél? Erre is van lehetőség a teljes ár felszámítása esetén. Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!

Lelki és szellemi gyógyulás modulok

182.880 Ft

FONTOS: A képzés díját átutalással tudod fizetni. (A részletekhez kattints a fenti gombra!) 

Inkább részletekben fizetnél? Erre is van lehetőség a teljes ár felszámítása esetén. Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!

Kérdésed van?

A következő elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Telefon: +36 70 381 6348