Barion Pixel

Tranzakcióanalízis – önismeret felsőfokon

Ha szeretnél még többet megtudni magadról, akkor tranzakcióanalízis tréningünk neked szól. A tranzakcióanalízis befogadható modelleken keresztül segít megismerni önmagunkat.

Ismerd fel magadban az elakadásaid okait, gyakorlataink segítenek benne. Jelentkezz!

Képzésünk két napos, 20 órás.

Következő tréningjeink időpontjai:

május 23-24.

június 15-16.

június 20-21.

Jelentkezés:

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül:
kapcsolat@ujrahangolas.hu

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Várnai Myrtill vagyok,
klinikai szakpszichológus, közgazdász,
az Újrahangolás® módszer megalkotója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb megoldásra van szükségük. Ehhez alkottam meg az Újrahangolás® módszerét, ami egy vizualizációra, a lélek egészségére és teljességére építő módszer.

Ismerd meg jobban ezt az új módszert:

Mit mondtak rólam mások?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 

Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna