Barion Pixel

Önismeret felsőfokon – tranzakcióanalízis tréning

88.800 Ft

Csatlakozz a 2 napos Önismeret felsőfokon – tranzakcióanalízis tréningünkhöz!

A képzéshez “tranzakcióanalízis tréning” tanúsítványt is adunk.

Mi a tranzakcióanalízis (TA)?

A tranzakcióanalízis, mint komplex módszer modelleken keresztül nagyon frappánsan mutatja meg bárki számára, hogy honnan erednek a problémái (múlt), mi a jelen állapot (azaz mi a „diagnózis”, hol tart a változási folyamatában), valamint hogy mit és hogyan kell változtatni ahhoz, hogy az átalakulás megtörténjen (jövőmunka).

Nagyon sikeres a módszer abban, hogy a szülői mintákat gyorsan felismerjük, és azoktól végleg megszabaduljunk, és ne cipeljük tovább a szülők adta puttonyt hátunkon. Továbbá – és ez nagyon – nagyon fontos – ne adjuk át a generációk örökségeit  – mint a forró krumplit – , gyermekeinknek.

Ami a legjobb, hogy a módszer annyira hatékony, hogy pár hónap után egy boldog, kompetens, sikeres emberrel találkozunk ismét. (Ez óriási érték, egyetlen – általam ismert más populáris módszer sem képes ekkora változtatást elérni!).

Kiknek szól?

Azoknak ajánljuk, akik magukat hatékonyan, gyors módszerrel szeretnék megismerni, formálni, és életüket helyes mederbe szeretnék terelni bármely életterületen (személyes út/magánélet, párkapcsolat, gyermeknevelés, családi, társas és munkahelyi kapcsolatok, anyagi terület, egészség – testi – lelki).

Ki tartja?

Várnai Myrtill (pszichológus, coach, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója és az Újrahangolás® Képzési Tanácsadói és Módszertani központ alapítója) és tréneri csapata.

Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Tranzakcióanalízis Időpontok

2023. október 21-22. (szombat-vasárnap) 9:00-15:30, 2023. október 5-6. (szombat-vasárnap) 9:00-15:30