Barion Pixel

Tematikus elengedések

Mini tanfolyam és meditáció

az Újrahangolás® módszerével

Pszichológia,
spiritualitás
és coaching

Keddenként!

Ahol már hallhattál rólunk:

Az elengedés bonyolultnak tűnik, de a világon a legegyszerűbb képlet:

Ahhoz, hogy valami másban legyél, mint amiben vagy, a régit el kell engedned.
Azért, mert egyszerűen nincs addig helye az újnak.

„Mindent elvehetnek az embertől, egyet kivéve: emberi mivoltának végső szabadságát, a szabadságot, hogy bármely körülmény között megválassza hozzáállását, a szabadságot, hogy a maga útját járja.” – David R. Hawkins

Sokszor találkozhatunk ezzel a fogalommal akár a mindennapi életben is, nagyjából értjük mit jelent, de nagyon kevesen tudják, hogyan lehet tudatosan gyakorolni az elengedést. Pedig elengedni mindenki tud. Ha játszó kisgyerekeket nézünk, gyakran előfordul, hogy hajba kapnak, de alig néhány perc után már önfeledten játszanak újra. Az elengedés tehát velünk született alapvető képesség, de sajnos felnőtt korunkban gyakran mégsem tudjuk alkalmazni. Mi ennek az oka?

A családi és közösségi életben már kicsi korunktól azt tanuljuk, hogy bizonyos érzelmek nincsenek rendben.
Nem szabad sírni, dühösnek lenni, szomorkodni, félni. Megtanuljuk, hogy ezeket az érzelmeket nem jó kimutatni, mert a környezetünk ilyenkor nem fogad el minket. Megtanuljuk az érzelmeket elfojtani, ahelyett, hogy helyesen tudnánk kezelni őket.

A gondjaink nagyrészt abból fakadnak, hogy a múltbéli érzelmek lenyomata ott marad bennünk.

Legtöbbször nem is vagyunk erre tudatosak, csak az tűnik fel, hogy még akkor sem tudunk boldogok lenni, amikor minden rendben megy. A mindennapi élet ráadásul számos stressz helyzettel, konfliktussal és félelemforrással táplál minket. Ezekre a helyzetekre nagyon sokszor a valós súlyuknál sokkal erősebben reagálunk. Egy kis kudarctól is frusztráltak leszünk, vagy egy apróság is képes elrontani az egész napunkat. Valójában nem a mindennapi élet helyzetei keserítik meg a az életet, hanem az, hogy ezek a helyzetek felpiszkálják a már bennünk levő érzelmeket.

Pszichológia,

spiritualitás

és coaching

Az Újrahangolás® módszer egy új elengedési technika, mely a pszichológia, a spiritualitás és a coaching hármasából született meg.

Egy új szellemi-lelki segítő módszer, mely a meglévő technikáknál teljesebb és gyorsaságával azonnal megoldást ad a kézbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez.

Az átlagos elengedési technikák részben nyújtanak megoldást, mert ugyan segítenek a rossz érzések, problémák elengedésében, de a tartósság hiánya miatt ez jellemzően nem elegendő.

A pozitív megerősítésreke épülő, mantrázó technikák szintén nagyon jók, de önmagában nem elégséges, ha egy rossz, például a szülőktől gyerekkorban kapott program “működik” az emberben.

Az Újrahangolás® módszerét ezekhez képest a következőképpen lehetne a legegyszerűbben szemléltetni: “kitesszük a rosszat és betesszük a jót, amivel 1-ről egyenesen a 6-ra jutunk, tartós eredményt elérve”. Ezt az eredményességét fenti hármas komplexitásának köszönheti. A tematikus elengedéseket az Újrahangolás módszerével tartjuk egy bevezető mini tanfolyamot követően. A mini tanfolyam arra szolgál, hogy a résztvevők megszerezzék a megfelelő tudatosságot saját érzelmi, gondolati mintáik felismerésében.

Mini tanfolyam + Meditáció

A foglalkozás tartalmaz egy mini tanfolyamot az adott témáról, ahol megszerezheted azt a tudást, amely segít a mintáid felismerésében és tudatos kezelésében. A második részben az elengedés az Újrahangolásban® jól ismert tudatosság és a szándék alkalmazásával történik.

Tematikus elengedés foglalkozásainkon a következő témákkal foglalkozunk:

Szabadság az ősöktől:

Mára a fősodor pszichológia is felismerte, hogy a családi minták tudatalatt is képesek öröklődni, a viselkedések, az érzelmi lenyomatok generációról generációra öröklődnek. Hasonlóan ehhez, rengeteg mintát átveszünk a társadalmi elvárások és minták rengetegéből. Ezen a foglalkozáson leteszünk minden hozott és átvett mintát, annak érdekében, hogy megélhessük az igazi szabadságot.

Elsősorban haladó gyakorlóinknak javasoljuk ezt a foglalkozást.

Bőség teremtés:

Az emberi társadalom jelenlegi működése a félelmek, a hiány és a szűkség köré épül. Alapvető félelmünk, hogy elveszítjük, hogy nem jut. Rengeteg negatív hiedelmünk van a bőségről, a pénzről, a gazdagságról és ezek tartanak minket korlátok között. A foglalkozáson feltérképezzük gátjainkat és oldjuk ezeket a mintákat.

Elengedés a mindennapokban:

Pontosan mi is az elengedés és hogyan gyakorolhatjuk ezt a mindennapi életben? Miért nem tudjuk elengedni negatív érzelmi és gondolati mintáinkat? Milyen módszerek vannak arra, hogy ezeket azonnal kezelni tudjuk? A foglalkozáson ezekre a kérdésekre kaphatod meg a választ, majd az Újrahangolás® módszerével végzett elengedést végzünk. Végre elengedheted azt az érzelmi problémát, amely most a legtöbb gondot okozza az életedben, legyen az félelem, aggódás, harag, vagy szomorúság.

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik most kezdtek el foglalkozni az elengedéssel.

Célok megvalósítása:

Ha vannak olyan céljaid az életedben, amelyeket még nem sikerült megvalósítani, akkor ez a foglalkozás tud neked ebben segíteni. Mi akadályozza a célok elérését? Miért van az, hogy bizonyos életterületen hiábavaló minden küzdelem? A mini tanfolyamon választ kapsz ezekre a kérdésekre, ezt egy vezetett meditáció és egy ráadás vizualizációs gyakorlat követi.

A program végén a célok elérésért egy speciális légzéssel egybekötött vezetett vizualizációt végzünk el együtt. Ennek hanganyagát a résztvevők megkapják. Ezt a 10 perces hanganyagot mindennapi használatra ajánljuk.

Félelmek elengedése:

A legtöbb korlátunkat saját félelmeinkkel teremtjük magunknak. Mindenki fél valamitől, félünk a haláltól, félünk az anyagi biztonság elvesztésétől, féltjük párunkat, gyermekeinket. Aggódunk a jövő miatt. Biztos, hogy ez a természetes? Vajon milyen lehet félelmek nélkül élni, csak a jelenben? A bevezető mini tanfolyam részletesen körbejárja félelmeinket és diagnózist is készítünk ezekről. Az Újrahangolás® módszerével tartott vezetett meditáció segít abban, hogy a félelmeinket letegyük, hogy könnyítsünk rajtuk.

Még eddig tudsz jelentkezni a következő tematikus elengedésre:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ezekre a kérdésekre még részletesebb választ kaphatsz a bevezető mini tanfolyamban, amelyet egy elengedés meditáció követ az Újrahangolás® módszerével. Gondolkodással nem lehet túllépni a gondokon, valamilyen más megoldásra van szükség!

Mit adunk a jelentkezésed mellé?

A mini tanfolyam elmagyarázza az akadályaid természetét, amiért nem tudod azt az életet élni, amelyet valójában szeretnél.

Gyakorlati javaslatokat kapsz a mindennapokra, hogyan tudod az elakadásokat kezelni, átlépni, meghaladni.

A vezetett meditáció egy nagy változás első lépése!

A tanfolyam után szándékod, tudatos jelenléted és célirányos cselekvésed segít abban, hogy egy szabadabb, boldogabb életet élhess.

Ki tartja?

Várhegyi Bulcsú
Újrahangolás® konzulens

Az elengedés mellett, a mindennapi élet során is alkalmazom a tudatosság eszközeit és ennek révén teljesen új életmódot alakítottam ki. Ezeket a kombinált módszereket, fogásokat, szeretném másokkal is megosztani. Az életem azóta örömteli, kiteljesedett. Olyan, amiért érdemes itt élni, dolgozni, örömben lenni.

Mit mondtak a tanfolyamról?

“A segítségetekkel rájöttem, hogy hatalmas lelki nagytakarítára van szükségem. Nemcsak a múltbeli sérelmeimet tanultam meg elengedni, hanem rossz szokásokat, félelmeket és azt, hogy a múltban éljek a jelen értékelése helyett. Még sok munka vár rám, de az életminőségem sokat javult és hiszem, hogy az eredmény a várva várt lelki béke és öröm lesz. Köszönöm, hogy megmutattátok, hogy eddig nem éltem az életet, hanem gyászoltam azt.” 

Anita

“Nagyon hálás vagyok ezért a hat alkalmas Elengedés tréningért. A meditációs kérdések olyan érzéseket hoztak elő belőlem, amiket sosem láttam magamban. HÁLA.” 

Zsuzsa

“Nagyon jó dolgokat tanultam a kurzus alatt. A különböző elengedés gyakorlatokat napi szinten használom, és érzem, hogy egyes dolgoknál már rövid távon is működik, más dolgoknál pedig jó folyamatok indultak el. A tanfolyam gondolatisága is tetszett, nagyon hasznos volt az egész tanfolyam.”

Márk

Hogyan néz ki Tematikus elengedés program?

Többféle módszert mutatunk be az elengedésre, hogy kiválaszthasd azt, amelyik a legjobban illik hozzád.
Az elengedés hanganyagokat külön is megkapod, hogy szinte bármikor gyakorolhass.

Időpont: Keddenként

Június 8. (17:30)
Szabadság az ősöktől
Online: Az oktatás jelenleg online (ZOOM oktatás keretein belül) is elérhető!
Személyesen: Hat főt tudunk személyesen fogadni, kérlek jelezd ha személyesen vennél részt a programon. Helyszín: 1125. Budapest, Tusnádi u. 5/a

Időtartam: kb. 105 perc

A Zoom weboldalon keresztül találkozunk. Ennek a technikai beállításában szívesen segítünk, ha esetleg eddig még nem használtad. (Alap számítógépes tudás elegendő a beállításához.)

A mostani bizonytalan anyagi helyzetben inkább biztosra mennél?

Megértjük, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha úgy érzed, a tréning nem segített számodra!

Itt tudsz jelentkezni:

Transzgenerációs történetek, problémák elengedése, átírása

88.800 Ft

/alkalom

(100% pénzvisszafizetési garanciával!)

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!