Barion Pixel

Ismerd meg az Újrahangolás® meditációt, melyet most kifejezetten szülőkre szabtunk!

Oldjuk fel a szülői, gyermeknevelési nehézségeket egy közös meditáció során, csatlakozz hozzánk, akár ONLINE is!

Teljesen új! Most először!

Szeretettel várlak gyermeked megsegítését szolgáló meditációnkra, ahol az új pszicho-technológia segítségével megoldást találunk a különböző problémákra. (Lentebb részletezzük!)

A mostani Újrahangolás® meditáció lehetőséget ad a gyermeki aura komolyabb kitisztítására, a testi-lelki gyógyulásra, generációs programok oldására, valamint személyiségfejlesztésre is.

Kinek ajánlom?

Az Újrahangolási® meditáció során az oldások, tisztítások, testi-lelki gyógyulások lesznek fókuszban.

Neked szól, amennyiben:

  • nyitott vagy a spiritualitásra;
  • gyermeked még 18 éven aluli és valamilyen problémával küzd;
  • a régmúltban vagy a közelmúltban trauma érte gyermekedet vagy téged, ezért a lelki békéteket keresed;
  • gyermeked testi-lelki gyógyulására vágysz;
  • a családod változáson megy keresztül (válás, összeköltözés, valami újnak a kezdete);
  • szeretnéd gyermeked szorongását feloldani;
  • gyermeked agressziójával, magatartásproblémájával szeretnél kezdeni valamit;
  • jobban meg akarod érteni, mi húzódik a dolgok hátterében, és ezekre megoldást is szeretnél találni;
  • gyermeked szomorúságán szeretnél enyhíteni;
  • úgy érzed, hogy a hagyományos pszichológia már nem jelent megoldást.

Nem arra fogunk rávilágítani, hogy Te mit rontottál el!

Mi egy biztos eszközt adunk a kezedbe, amellyel a gyermeknevelés során felmerülő hibákat is könnyedén kijavíthatod. Azt már sokan tudják, hogy a gyermekkori problémák egy része a szülők megoldatlan helyzeteiből, generációk mintáiból erednek. Sokszor előfordul, hogy hiába keressük a magyarázatot egy-egy helyzetre, mégsem találjuk meg azt. 

Ilyenkor kell a teljes test-lélek-szellem rendszerében gondolkodnunk. Ebben segít ez a meditáció.

Mi történik a meditáción?

Az Újrahangolási® meditáció segítségével a saját rendszereden keresztül oldhatod meg a gyermekedben megbúvó problémákat. Behívjuk a szellemi, lelki kikapcsolódás gyógyító, formáló hatását. Ez segít megélni az örömöt, a hálát, önmagatok és mások elfogadását.

A feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot, és akár – ha szeretnétek – a teljes és gyógyító önátadást.

Mindez eljuttat benneteket a belső szabadság érzéséhez, a teljesség megéléséhez.

Mi az Újrahangolás®?

Egy olyan módszer, amellyel be tudsz kerülni a valódi áramlásba (a FLOW-ba), megélve ez által a teljes belső békét, a boldogságot, a harmóniát és a felszabadultság érzését. A technika célja, hogy a test – lélek – szellem egységes és tiszta rendszert alkosson. Már akár egy alkalommal végezve is tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé, ha pedig kitartó vagy, akár gyermeked felnőtt korát is egyszerűbbé teheted.

Mitől más, mint egy átlagos meditáció?

Az Újrahangolás® módszer alapja a tiszta kapcsolódás, amelyre a legtöbb meditáció nem fordít (kellő) figyelmet. A tiszta kapcsolódással lehet elérni a tartós pozitív változást. Így kap a gyermek is szülein keresztül többszörös áldást életéhez és az egyéni fejlődéséhez.

Munkahipotézis

Testi betegség = rossz rezgés a szerv körül a testmezőben, azaz az aurában.

Lelki betegségek (depresszió, pánik, stb.) = halmozott negatív energiák a biomezőben.

Betegségek (általában) = elakadás az energiaközpontokban, azaz a csakrákban (főcsakrák, mellékcsakrák), a meridiánokban, és az aurában.

A fenti problémák mellett pedig a gyermekek egyéb problémákkal is küzdhetnek, melyeket az édesanya a megtisztított energetikájával tud korrigálni.

Amikor a problémákat, érzeteket, felismeréseket, sorselakadásokat szándékod szerint kiteszed, ill. elengeded gyermeked testmezőjéből, helyet teremtesz a jónak.

Lehet a téma bármi: a gyógyulás, a teremtés, a családi kapcsolatok, a jó testvérviszony, vagy a sorsban, életútban bekövetkező változás. Tapasztalat, hogy nem lehet rendszerünkbe újat betölteni, újat programozni, még az egészséget sem, ha előtte a régi rezgéseket, mintákat, régi rossz programokat nem emeljük ki. 

Tapasztalatom

A közös energiatérben és együttműködésben a folyamatok sokkal erőteljesebbek, és hatékonyabbak, bármilyen is az: elengedés vagy betöltés. Továbbá a szellemi szintű bocsánatkérések oly magasra tudnak érni, melynek eredményeképpen kapcsolatotok gyermekeddel új szintre léphet, ahol aztán az egyéni megvalósulások is ugrásszerű formában indulnak be.

További tapasztalatom, hogy mindezek feltétele a 100%-os tiszta kapcsolódás, amelyet nem feltétlenül lehet egy ülésben elérni.

Ezért egy találkozói alkalomkor két szinten történik a folyamat, a kettő között rövid szünetet tartunk – teázunk, beszélgetünk (amennyiben személyesen csatlakozol), benne maradunk a belső folyamatainkban, és a tiszta rezgésben.

Kiemelt témák

7

Karmaoldás, amik a szülőkről, generációkról átterjednek a gyermekre

7

Megbocsájtás

7

Generációs sorsok letétele

7

Testi-lelki gyógyulás

7

Testvérkapcsolatok, társ- és pajtáskapcsolatok oldása

7

Családi örökségek

7

Fejlődés, haladás

7

Bőség bekérése

Mi a meditáció menete, és mikor van?

A következő időpontok közül tudsz választani:
2021. január 7. csütörtök (18:00-20:00 között)

A következő időpontok közül tudsz választani:
2020. október 22. csütörtök (18:00-20:00 között)

Program:

Kérünk benneteket, hogy legkésőbb a kezdés előtt 10 perccel érkezzetek a helyszínre, vagy csatlakozzatok be a Zoom alkalmazáson keresztül. A személyes részvételt az adatok kitöltése után lesz lehetőségetek jelezni.

Azok számára, akik inkább online vennének részt a meditáción, a Zoom eléréséhez szükséges linket e-mailben küldjük ki, közvetlenül az esemény előtt.

Első szintű folyamat: 45 perc
Interaktív előadás a kérdések alapján.

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel): 45 perc
Újrahangolás® meditációs jellegű folyamat, ahol a munka a szülőn keresztül a gyermeken történik.

 

Fontos!
A módszer a szülőket teszi képessé arra, hogy segítsenek gyermekük életét boldogabbá, zökkenőmentesebbé tenni. Emiatt tehát gyermekedet ne hozd magaddal, hiszen ez alkalommal csak Rád lesz szükség!

Ki vagyok és miért bízz meg bennem?

Várnai Myrtill pszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® Központ és módszer megalkotója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb megoldásra van szükségük. Ezért alapítottam meg az Újrahangolás® Központot és módszert, ami gyorsaságával azonnal megoldást ad a kezedbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez.

Miket mondtak rólam mások?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 

Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

Mennyibe kerül?

2.990 Ft/alkalom

Ez egy új meditáció, eddig kifejezetten szülőknek szóló meditáció nem volt. Az ár bevezető, mert szeretnék könnyebbé tenni a gyermeknevelést és ízelítőt adni, hogy milyen is velünk a “munka”, a gyógyulás, az erőtér.

A mostani bizonytalan anyagi helyzetben inkább biztosra mennél?

Megértjük, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha úgy érzed, a tréning nem segített számodra!

Transzgenerációs történetek, problémák elengedése, átírása

88.800 Ft

(100% pénzvisszafizetési garanciával!)

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

Kérdésed van?

A következő elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Telefon: +36 20 369 7596