Barion Pixel

Szerzői jogok

Az ujrahangolas.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat, e-bookat, kérdőíveket, videós anyagokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján)

A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, másolása tilos, ideértve a nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a szerző neve [Várnai Myrtill – Újrahangolás® Iskola, Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ és szellemi-lelki módszer] és a forrás [ujrahangolas.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás díjköteles: 249.900 Ft naponta.

A weboldalak cikkeinek RSS szindikációja engedélyezett. A szindikált tartalmaknak minden tekintetben meg kell egyeznie az eredeti tartalommal, ezért az RSS feed beolvasás előzetes írásbeli engedélyhez kötött.