Barion Pixel

Kíváncsi vagy, hogy mennyire mélyen működik benned
a “Ne légy közel!” gátló parancs?

Képzeld, 7 éves korunking a legtöbb gátló parancsot megkapjuk a szüleinktől és ezek még felnőtt korunkban is akadályt gördítenek elénk.
Ezért kerülünk ugyanabba a helyzetbe újra és újra, sokszor ez akadályozza a boldogásunkat.

Tölsd ki a kérdőívet és tudd meg, mennyire mélyen kaptad meg ezt a gátló parancsot.

A kitöltést követően ezúttal is e-mailben küldjük neked az eredményed.

Kérjük légy őszinte önmagadhoz!

Várnai Myrtill vagyok,
pszichológus, közgazdász,
az Újrahangolás® Központ és módszer megalkotója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb, azonnali megoldásra van szükségük. Ezért alapítottam meg az Újrahangolás® Központot és módszert, ami gyorsaságával azonnal megoldást ad a kezedbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez.

Ismerd meg jobban a Központot:

Jogi nyilatkozat:

A kérdőívek szerzője Várnai Myrtill és Horváth Evelin. A szövege tartalma szerzői jogilag védett. Minden jog, így különösen a sokszorosítás, a terjesztés és fordítás joga fenntartva. A mű a szerző írásbeli hozzájárulása nélkül részeiben sem reprodukálható, elektronikus rendszerek felhasználásával nem dolgozható fel, azokkal nem sokszorosítható és nem terjeszthető, valamint semmiféle szakmai kezelésre vagy csoportos folyamatra (mint például csoportos meditáció) nem használható fel. Kizárólag egyéni felhasználásra készült. Az kérdőívek egyedüli felhasználója, tulajdonosa a Fényközpont Kft, valamint az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ.