Barion Pixel

Júniusi gyógyító, tisztító napok

 – online meditáció az Újrahangolás® módszerével

Szeretettel várlak gyógyító, tisztító meditációnkra az oldások, változások, haladások, és a tiszta kapcsolódás jegyében.

A mostani újrahangolás lehetőséget ad az aura komolyabb kitisztítására, testi- lelki gyógyulásra, karmaoldásra, fejlődésre, az entitások szelíd elengedésére.

(Ha szeretnél, személyesen is eljöhetsz hozzánk, 5 főt tudunk fogadni.)

Kinek ajánlom?

Az Újrahangolási® meditáció során az oldások, tisztítások, testi-lelki gyógyulások lesznek fókuszban.

Neked szól, amennyiben:

  • trauma ért, akár a régmúltban akár a közelmúltban és a lelki békét keresed;
  • testi-lelki gyógyulásra vágysz;
  • változáson mész éppen keresztül vagy változásra vágysz;
  • szeretnél a párkapcsolatodon javítani;
  • félelmedet, haragodat, szomorúságodat szeretnéd elengedni;
  • jobban meg akarod magad értetni a környezeteddel;
  • változásra vágysz anyagi helyzetedben.

Az Újrahangolási® meditáció során a saját gyógyuláson túl behívjuk és megéljük az anyagi, a szellemi, a lelki szeretet gyógyító hatását, megéljük az örömöt, a hálát, önmagunk és mások elfogadását.

A feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot és akár – ha szeretnéd – a teljes és gyógyító önátadást és az anyagi bőség áramlását.

Mindez eljuttat a belső szabadság érzéséhez, teljességed megéléséhez.

Mi az Újrahangolás®?

Egy olyan módszer, amellyel be tudsz kerülni a valódi áramlásba (a FLOW-ba), megélve ez által a teljes belső békét, a boldogságot, a harmóniát és a felszabadultság érzését. A technika célja, hogy a test – lélek – szellem egységes és tiszta rendszert alkosson. Már akár egy alkalommal végezve is tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé.

Mitől más, mint egy átlagos meditáció?

Az Újrahangolás® módszer alapja a tiszta kapcsolódás, amelyre a legtöbb meditáció nem fordít (kellő) figyelmet. A tiszta kapcsolódással lehet elérni a tartós pozitív változást. Többszörös áldást kapunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

Munkahipotézis

Testi betegség = rossz rezgés a szerv körül a testmezőben, azaz az aurában.

Lelki betegségek (depresszió, pánik, stb.) = halmozott negatív energiák a biomezőben.

Betegségek (általában) = elakadás az energiaközpontokban, azaz a csakrákban (főcsakrák, mellékcsakrák), a meridiánokban, és az aurában.

Gyermekproblémák = szintén rezgések, melyet az édesanya a megtisztított energetikájával tud korrigálni.

Amikor a problémákat, érzeteket, felismeréseidet, sorselakadásaidat szándékod szerint kiteszed ill. elengeded a testmeződből, helyet teremtesz a jónak.

Lehet a témád bármi: a gyógyulás, a teremtés, a párkapcsolat, vagy a sorsban, életútban bekövetkező változás. Tapasztalat, hogy nem lehet rendszerünkbe újat betölteni, újat programozni, még az egészséget sem, ha előtte a régi rezgéseket, mintákat, régi rossz programokat nem emeljük ki.

Mert ellenteremtésben leszel, és a várt dolgok nem fognak tudni bejönni, és nem lesz változás.

Tapasztalatom

A közös energiatérben és együttműködésben a folyamatok sokkal erőteljesebbek, és hatékonyabbak, legyen az bármilyen folyamat: elengedés vagy betöltés. Továbbá a szellemi szintű bocsánatkérések oly magasra tudnak érni, melynek eredményeképpen az egyéni magánéleti és munkabeli megvalósulások ugrásszerű formában indulnak be.

Többszörös áldást kaptunk életünkhöz, és egyéni fejlődésünkhöz.

További tapasztalatom, hogy mindezek feltétele a 100%-os tiszta kapcsolódás, amelyet nem feltétlenül lehet egy ülésben elérni.

Ezért egy találkozói alkalomkor két szinten történik a folyamat, a kettő között rövid szünetet tartunk – teázunk, beszélgetünk, benne maradunk a belső folyamatainkban, és a tiszta rezgésben.

Akinek sok lesz a második szint energiája, nem lesz javasolt a mostani továbblépés, de ezt a helyszínen majd érzékeljük, látjuk, tapasztaljuk. Ha valakinél így lesz, a továbblépéseket más alkalommal folytatjuk.

Kiemelt témák

7

Karmaoldás

7

Megbocsájtás

7

Sorsok letétele

7

Testi-lelki gyógyulás

7

Kapcsolatok oldása

7

Családi örökségek

7

Fejlődés, haladás

7

Bőség bekérése

Mi a meditáció menete, és mikor van?

2020. június 23-án kedden
18:00-20:30 között

Program:

A program 18:00-tól 20:30-ig tart majd, 15 perces szünettel. Kérünk benneteket, hogy legkésőbb 18:05 körül csatlakozzatok a Zoom linkhez, amelyet e-mailben küldünk majd ki minden résztvevőnek, közvetlenül az esemény előtt.

Első szintű folyamat: 18:15 – 19:15
Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, beépítés.

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel): 19:30 – 20:30
A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása.

Ha valaki személyesen szeretne csatlakozni, van rá lehetőség?

Igen! 5 főt tudunk személyesen is fogadni. Ha így szeretnél csatlakozni, kérjük, írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu címre!

Ki vagyok és miért bízz meg bennem?

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója és az Újrahangolás® Képzési Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb megoldásra van szükségük. Ehhez alkottam meg az Újrahangolás® módszerét, ami egy vizualizációra, a lélek egészségére és teljességére építő módszer.

Miket mondtak rólam mások?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 

Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

Mennyibe kerül?

9.990 Ft/alkalom

A mostani bizonytalan anyagi helyzetben inkább biztosra mennél?

Megértjük, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha úgy érzed, a tréning nem segített számodra!

A részvételhez kattints a lenti gombra!

2020. június 23. keddi alkalom
18:00-20:30 között

9.990 Ft

(100% pénzvisszafizetési garanciával!)

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

Kérdésed van?

A következő elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Telefon: +36 20 340 6519

Még eddig tudsz jelentkezni valamelyik májusi Újrahangolási® meditációra

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp