Barion Pixel

Újrahangolás® ebookok

Az alábbi 3 ebookunk közül választhatsz. Kattints rá arra a képre, amelyikhez szeretnél ugrani.

ÚJH ebook Szeress és élj szabadon

Gátló parancsok ebook

Ha úgy érzed, vannak életterületeid, amikben lassan, nehezen vagy szinte alig jutsz előre, akkor nagy valószínűséggel egy vagy több gátló parancs akadályozza életed teljes kibontakozását.

Mik is azok a gátló parancsok?

Szüleinktől vagy közvetlen környezetünktől gyermekkorunkban, tudatosan vagy tudattalanul kapott, olyan verbális vagy nonverbális üzenetek, tilalmak, melyek felnőtt viselkedésünket, kommunikációnkat, énképünket torzítják. A negatív minták szerinti szerepek, megélések, tapasztalások folyamatos kudarcokat, megfelelést, elakadásokat hoznak. Ez a könyv abban segít, hogy az életminőséged javuljon, hogy felismerd azokat a személyiségjegyeidet és viselkedésmintáidat, amelyek eddig megakadályozták azt, hogy örömben, önszeretetben, elfogadásban és sikerekben élj.

Írta Várnai Myrtill

3.990 Ft

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

Férfi és női energiák a párkapcsolatokban ebook

Amikor magadban megtalálod a férfi és női energiák egyensúlyát és magas minőségét, akkor szinte automatikusan kapcsolódik hozzád egy hasonló minőségű ember, társ. A hasonló a hasonlót vonzza. Amikor megéled magadban a két pólus harmóniáját, ez a kapcsolatodra is igaz lesz. Ehhez nyújt segítséget ez a példákkal teli ekönyv.

Írta Horváth Evelin

990 Ft

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

Szeress és élj szabadon ebook

ÚJH ebook Szeress és élj szabadon

Manapság sem a társadalom általánosságban, sem mi emberek nem fordítunk elég figyelmet arra, hogy miről is szólnak valójában a kapcsolatok. Legtöbben két ember párkapcsolatában talán a fizikai szinten megjelenő intimitást, romantikát látják, ami nagyon távol áll annak valódi jelentésétől. Fel kellene ugyanis ismernünk az isteni szeretet tartós és mély dinamikájának lehetőségét.

Legújabb e-könyvünk feltárja az összefüggéseket a párkapcsolatok fejlődése és csakrarendszerünk között.

Írta Horváth Evelin

990 Ft

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

A termékek értékesítője: Fényközpont Kft. 1122 Városmajor utca 78. 1. em. 3., adószám: 27070611-2-43

Kik vagyunk mi és miért bízz meg bennünk?

Várnai Myrtill vagyok, az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Pszichológus, coach, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója. 

Iskolánk több, mint 30 év pszichológusi tapasztalatra épülő, hagyományos pszichológiai alapokon nyugszik, ugyanakkor a mai kor emberének alternatív (szellemi-lelki) választást is nyújt.

Újdonságát a szellemi- lelki segítői módszer alapozza meg (Újrahangolás® módszere). Coach képzéseink a hagyományos emberismeretre és a szellemi- lelki eszköztárra építenek. Hatékony, gyors, az emberi problémákat értelmezhető egységbe rendezi. Gyakorlati, ezáltal megoldást is nyújt. Mivel szellemi-lelki, ezért a megoldásokat is egy más szintre emeli.

Mit mondtak rólunk azok, akik elvégezték a képzést?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna