Újrahangolás® alapfokú tréning

Ismerd fel magadban az elakadásaid okait és szellemi-lelki megoldásainkkal juss túl rajtuk!

Egyedülálló gyakorlati tréning, spirituális érdeklődésű embereknek.

Csatlakozz a május 30-31-én tartandó 2 napos Újrahangolás® alapfokú online tréningünkhöz!

(Ha szeretnél, személyesen is eljöhetsz hozzánk, 5 főt tudunk fogadni.)

Kiknek szól?

– Azoknak ajánljuk a képzést, akik szeretnének tágabb perspektívából rálátni az életre, ezen kérdésekre nyitottak, és a megoldásokat – többek között – innen is szeretnék meríteni.

– Azon segítő szakembereknek is ajánljuk, akik új, hatékony, önálló vagy kiegészítő módszerre, új megközelítésre vágynak ügyfeleinek problémák megoldására során.

Alapszinten az egyéni elakadásokra fókuszálunk. A középfokú kurzuson elmélyítheted a megszerzett ismereteket, elméletben és gyakorlatban is elsajátíthatod, hogyan segíts családtagjaidnak, gyermekeidnek, barátaidnak, párodnak.

Amennyiben professzionális szinten szeretnéd végezni, mostani munkádba beilleszteni, lehetőséged van tovább tanulni a felsőfokú képzésen. Ha szeretnél konzulenssé válni, várunk szeretettel a vizsga előkészítőn és a vizsgán.

A tréning azon munkahipotézisre épít, hogy az ember multidimenzionális lény, azaz testből, lélekből és szellemből áll.

Miért egyedi ez a tréning?

A jelenkori modern pszichológiának nagy hiánya és egyben problémája is (ezért is éli sajnos válságkorát, hiszen több esetben sem válaszokat, sem módszereket nem tud adni a megoldások keresőinek) – írom ezt klinikai szakpszichológusként, alternatív pszichológusként és felnőtt és gyermek coachként is –, hogy csak a jelen fizikai életünket veszi figyelembe (azaz a megfogantatástól a halálig tart az élet), és sem az igazi múltját, sem a jövőjét (transzcendencia) még csak meg sem említi.

 

Sajnos ezzel egy olyan helyzetet teremt, hogy az egyéni élet sorskerekéből kiragad mondjuk egy forgásnyit, és igyekszik azt úgy „tálalni”, hogy megszületésünkkor nem volt semmi, halálunk után szintén semmi nem lesz, de igyekezz értelmes és boldog életet élni… de minek is?

Mitől van az, hogy számtalan problémára nincs jelen életbeli magyarázat, sem megoldás? Minek engedjem el a haragomat, az igazságomat, a hatalomvágyamat, önzőségemet és legyek, kedves, szeretetteljes? Olyan tudatlanságban élhetünk akár, hogy azt sem tudjuk, hogy mitől betegszünk meg, mitől mennek tönkre párkapcsolataink, vagy mitől jönnek komoly anyagi veszteségek.

Témák, amiket a képzés felölel

7

Teremtés, eredetünk, jövőnk

7

Honnan tudható az, hogy tiszta az egyén kapcsolódása és tiszta az energetikája?

7

Mitől nem működnek az életfeladatok – energia szintű magyarázatok, hibás programok? Elementálok, entitások stb.

7

Gátló programok kivételének gyors technikája.

7

Területek, amelyek az elsajátított módszerekkel javíthatók: egyéni elakadások, gyermeknevelés, párkapcsolat, munkahelyi és anyagi gondok, egészség.

7

Mi értelme az életnek, merre tartunk?

7

Mit okoz a nem megfelelő kapcsolódás és a problémás testmező? Hogyan jelentkezik ez (testi betegségekben, viselkedésbeli zavarokkal)?

7

Életünket, kapcsolatainkat, működéseinket befolyásoló energiák, ezek csoportosítása, kezelése.

7

Megoldások – módszerek a fenti problematikákra – végre hatékonyan.

7

Módszertan: elmélet, gyakorlat

A képzéshez “Újrahangolás® alapfokú tréning” oklevelet is adunk.

Ha valaki személyesen szeretne csatlakozni, van rá lehetőség?

Igen! 5 főt tudunk személyesen is fogadni. Ha így szeretnél csatlakozni, kérjük, írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu címre!

Ennyibe kerül a 2 napos tréning:

69.990 Ft

A mostani bizonytalan anyagi helyzetben inkább biztosra mennél?

Megértjük, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha úgy érzed, a tréning nem segített számodra!

Ki vagyok és miért bízz meg bennem?

Várnai Myrtill pszichológus, coach, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója és az Újrahangolás® Képzési Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb megoldásra van szükségük. Ehhez alkottam meg az Újrahangolás® módszerét, ami egy vizualizációra, a lélek egészségére és teljességére építő módszer.

Mit mondtak rólam mások?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 

Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

A részvételhez kattints a lenti gombra!

2 napos Újrahangolás® alapfokú tréning
Május 30-31.
Szombat (10:00-18:00) – Vasárnap (09:00-17:00)

69.990 Ft

(100% pénzvisszafizetési garanciával!)

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

Még eddig tudsz jelentkezni az Újrahangolás® alapfokú tréningre

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kérdésed van?

A következő elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Telefon: +36 20 340 6519