Barion Pixel

Újrahangolás® 2 napos szellemi-lelki gyakorlat

88.800 Ft

Csatlakozz 2 napos Újrahangolás® szellemi-lelki gyakorlatunkhoz!

A képzéshez “Újrahangolás®” oklevelet is adunk.

A tréning azon munkahipotézisre épít, hogy az ember multidimenzionális lény, azaz testből, lélekből és szellemből áll. A jelenkori modern pszichológiának nagy hiánya és egyben problémája is (ezért is éli sajnos válságkorát, hiszen több esetben sem válaszokat, sem módszereket nem tud adni a megoldások keresőinek) – írom ezt klinikai szakpszichológusként, alternatív pszichológusként és felnőtt és gyermek coachként is –, hogy csak a jelen fizikai életünket veszi figyelembe (azaz a megfogantatástól a halálig tart az élet), és sem az igazi múltját, sem a jövőjét (transzcendencia) még csak meg sem említi.

Sajnos ezzel egy olyan helyzetet teremt, hogy az egyéni élet sorskerekéből kiragad mondjuk egy forgásnyit, és igyekszik azt úgy „tálalni”, hogy megszületésünkkor nem volt semmi, halálunk után szintén semmi nem lesz, de igyekezz értelmes és boldog életet élni… de minek is?

Mitől van az, hogy számtalan problémára nincs jelen életbeli magyarázat, sem megoldás? Minek engedjem el a haragomat, az igazságomat, a hatalomvágyamat, önzőségemet és legyek, kedves, szeretetteljes? Olyan tudatlanságban élhetünk akár, hogy azt sem tudjuk, hogy mitől betegszünk meg, mitől mennek tönkre párkapcsolataink, vagy mitől jönnek komoly anyagi veszteségek.

Kinek szól?

 • Azoknak ajánljuk a képzést, akik szeretnének tágabb perspektívából rálátni az életre, és / vagy ezen kérdésekre nyitottak, és a megoldásokat – többek között –  innen is szeretnék meríteni.
 • Azon segítő szakembereknek is ajánljuk, akik új, hatékony, önálló vagy kiegészítő módszerre, új megközelítésre vágynak ügyfeleinek problémák megoldására során. Alapszinten az egyéni elakadásokra fókuszálunk. A középfokú kurzuson elmélyítheted a megszerzett ismereteket, elméletben és gyakorlatban is elsajátíthatod, hogyan segíts családtagjaidnak, gyermekeidnek, barátaidnak, párodnak.Amennyiben professzionális szinten szeretnéd végezni, mostani munkádba beilleszteni, lehetőséged van tovább tanulni a felsőfokú képzésen. Ha szeretnél konzulenssé válni, várunk szeretettel a vizsga előkészítőn és a vizsgán.

Témák:

 • Teremtés, eredetünk, jövőnk
 • Mi értelme az életnek, merre tartunk?
 • Honnan tudható az, hogy tiszta az egyén kapcsolódása és tiszta az energetikája?
 • Mit okoz a nem megfelelő kapcsolódás és a problémás testmező? Hogyan jelentkezik ez (testi betegségekben, viselkedésbeli zavarokkal)?
 • Mitől nem működnek az életfeladatok – energia szintű magyarázatok, hibás programok? Elementálok, entitások stb.
 • Életünket, kapcsolatainkat, működéseinket befolyásoló energiák, ezek csoportosítása, kezelése.
 • Gátló programok kivételének gyors technikája.
 • Megoldások – módszerek a fenti problematikákra – végre hatékonyan.
 • Területek, amelyek az elsajátított módszerekkel javíthatók: egyéni elakadások, gyermeknevelés, párkapcsolat, munkahelyi és anyagi gondok, egészség.
 • Módszertan: elmélet, gyakorlat

Az Újrahangolás® 2 napos szellemi-lelki gyakorlat az Újrahangolás® konzulens, a Life coach, Párkapcsolati coach, Business Coach, Integratív Gyermek coach, Egységtanos® képzés tanfolyamok első része is, mely önállóan is elvégezhető.

Ki tartja?

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója és az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Újrahangolás időpontok

2023. december 13-14. (szerda-csütörtök) 9:00-15:30, 2023. december 20. (szerda) 9:00-15:30, 2023. november 16-17. (csütörtök-péntek) 9:00-15:30, 2023. november 24. (péntek) 9:00-15:30 és 2023. november 29. (szerda) 9:00-15:30, 2023. november 30. – december 1. (csütörtök-péntek) 9:00-15:30 és 2023. december 6-7. (szerda-csütörtök) 9:00-15:30, Alapfok – 2023. november 22-23. (szerda-csütörtök) 9:00-15:30