Szülői meditáció az Újrahangolás® módszerével

2.990 Ft

Csatlakozz te is a szülőknek megalkotott online meditációnkra. (Ha szeretnél, akár személyesen is részt vehetsz, a létszám azonban limitált, maximum 5 főt tudunk fogadni.)

Kinek ajánlom a meditációt?

A meditáció során gyermekedre összpontosítunk. A lelki, szellemi változások, valamint a személyiségfejlesztés lesz a fókuszban.

A meditáció során az anyagi, lelki, szellemi változások és haladások lesznek fókuszban.
Ez a meditáció neked szól, amennyiben…

gyermeked még 18 éven aluli és valamilyen problémával küzd.
…gyermeked testi-lelki gyógyulására vágysz.
…szeretnéd gyermeked szorongását feloldani.
gyermeked agressziójával, magatartásproblémájával szeretnél kezdeni valamit.

Az Újrahangolási® meditáció segítségével a saját rendszereden keresztül oldhatod meg a gyermekedben megbúvó problémákat. Behívjuk a szellemi, lelki kikapcsolódás gyógyító, formáló hatását. Ez segít megélni az örömöt, a hálát, önmagatok és mások elfogadását.

A feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget, a bőséget, a boldogságot, és akár – ha szeretnétek – a teljes és gyógyító önátadást.

Mi az Újrahangolás®?

Egy olyan módszer, amellyel be tudsz kerülni az áramlásba (a FLOW-ba), megélve ez által a teljes belső békét, a harmóniát és végső soron gyermeked nevelésének csodás pillanatait. A technika célja, hogy a test – lélek – szellem egységes és tiszta rendszert alkosson. Már egy alkalommal végezve is tartós pozitív átalakulást tesz lehetővé, ha pedig kitartó vagy, akár gyermeked felnőtt korát is egyszerűbbé teheted.

Mitől más, mint egy átlagos meditáció?
Az Újrahangolás® módszer alapja a tiszta kapcsolódás, amelyre a legtöbb meditáció nem fordít (kellő) figyelmet. A tiszta kapcsolódással lehet elérni a tartós pozitív változást. Így kap a gyermek is szülein keresztül többszörös áldást életéhez, és egyéni fejlődéséhez.

Ki tartja?

Várnai Myrtill pszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója és az Újrahangolás® Képzési Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Hogyan tudok jelentkezni?

Az eseményre korlátozottan tudunk résztvevőket fogadni, maximum 15 főt. A meditáción a Zoom program segítségével tudtok majd részt venni, amelynek telepítésében szívesen segítünk, az esemény eléréséhez szükséges linket  pedig  e-mailben küldjük ki, közvetlenül az esemény előtt.

Amennyiben személyesen csatlakoznál, nincs más dolgod mint jelezni erre vonatkozó szándékodat a jelentkezési adatok megadása során.

Mi a meditáció menete? Mettől meddig tart?

Kérünk benneteket, hogy legkésőbb a kezdés előtt 10 perccel érkezzetek a helyszínre, vagy csatlakozzatok be a Zoom alkalmazáson keresztül.

Első szintű folyamat: 45 perc – Interaktív előadás a kérdések alapján.

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel): 45 perc – Újrahangolás® meditációs jellegű folyamat, ahol a munka a szülőn keresztül a gyermeken történik.

Fontos! A módszer a szülőket teszi képessé arra, hogy segítsenek gyermekük életét boldogabbá, zökkenőmentesebbé tenni. Emiatt tehát gyermekedet ne hozd magaddal, hiszen ez alkalommal csak Rád lesz szükség! 

Várlak sok szeretettel!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: