Barion Pixel

Sérült negatív férfi minőség – elidegenedés feloldása hanganyag

5.990 Ft

Sérült negatív férfi minőség – elidegenedés feloldása hanganyag

A hanganyag 1 terápiás óra anyagának felel meg.

Használati segédlet:

Hallgasd meg többször a hanganyagot! Elsőként a rövid változatot, a későbbiek során pedig a hosszabbat. Addig, amíg úgy nem érzed, hogy a régi minőség, tulajdonság, viselkedés fel nem oldódott benned. Azaz minden emlék, történet, kép, gondolat, érzés semlegesítődött. Az egész hanganyagot többször hallgasd meg. Minimálisan javasolt a 4-5, de többször is lehet. Valamikor olyan mélyen itatódott át a lélek, hogy ennél több alkalomra lesz szükséged. Amikor már úgy érzed, hogy ez rendben van, akkor csak a megerősítések kellenek.

Leírás

Impresszum:

Szerző: Várnai Myrtill
Narrátor: Varga Gyöngyi
Hangmérnök: Tóth Péter
Zeneszerző: Ossó Balázs
A hangfelvétel a Nortyx Hangstúdióban készült, 2020-ban.

Jogi nyilatkozat:

A mű szerzője Várnai Myrtill. A hanganyag, valamint annak szövege, tartalma szerzői jogilag védett. Minden jog – így különösen a sokszorosítás, a terjesztés és a fordítás joga – fenntartva. A mű a szerző írásbeli hozzájárulása nélkül részeiben sem reprodukálható. Elektronikus rendszerek felhasználásával nem dolgozható fel, azokkal nem sokszorosítható és nem terjeszthető. A hanganyag kiadója és forgalmazója a Fényközpont Kft.

Felhasználási nyilatkozat:

Ez a folyamat segít abban, hogy megváltoztass nézőpontokat, meg tudj bocsátani és átírj olyan programokat, amelyeket már nem szeretnél továbbvinni az életedben. A meditációt csak egészséges emberek végezhetik, saját felelősséggel. A hanganyagot nem ajánljuk pszichotikusoknak, pszichiátriai betegségben szenvedőknek. Amennyiben mentális zavarban szenvedsz, vagy annak gyanúja áll fenn, pszichoterápiás szakember segítségét kérd a témában.