Férfi és női energiák a párkapcsolatokban

990 Ft

Ezzel az e-könyvvel átláthatod a kapcsolatodat és azonnal nekiláthatsz a javításának.

Csináld meg a nagy Én-t, akihez megérkezik a nagy Ő!
Amikor magadban megtalálod a férfi és női energiák egyensúlyát és magas minőségét, akkor szinte automatikusan kapcsolódik hozzád egy hasonló minőségű ember, társ. A hasonló a hasonlót vonzza. Amikor megéled magadban a két pólus harmóniáját, ez a kapcsolatodra is igaz lesz.

Ehhez nyújt segítséget az a példákkal teli e-könyv. Tudományos, mégis könnyed, jól feldolgozható, önmunkára kiváló 27 oldal.

Kategóriák: ,

Jogi nyilatkozat:

A mű szerzője Horváth Evelin. A szövege tartalma szerzői jogilag védett. Minden jog, így különösen a sokszorosítás, a terjesztés és fordítás joga fenntartva. A mű a szerző írásbeli hozzájárulása nélkül részeiben sem reprodukálható, elektronikus rendszerek felhasználásával nem dolgozható fel, azokkal nem sokszorosítható és nem terjeszthető,  valamint semmiféle szakmai kezelésre vagy csoportos folyamatra (mint például csoportos meditáció) nem használható fel. Kizárólag egyéni felhasználásra készült. Az e-book kiadója és forgalmazója a Fényközpont Kft, valamint az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ.