Barion Pixel

Újrahangolás® és VMI® Ajándékkártya

Ajándékozz szeretteidnek LEHETŐSÉGET, hogy elinduljanak a saját boldogságuk felé vezető úton.

Ajándékkártya

2.990 Ft87.630 Ft

Újrahangolás® és VMI® Ajándékkártya

A megrendelés elküldését követően felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a technikai részleteket (kinek szeretnéd adni a kártyát, milyen grafikával készüljön /a fenti galériából választhatsz színt/, szeretnéd-e nyomtatásban is megkapni stb.)

Amennyiben a felsoroltaktól eltérő terméket szeretnél ajándékozni, vagy más címletben szeretnél ajándékkártyát, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címen.

Ajándékkártyával megvásárolható termékek:

 • Gátló parancsok e-könyv – 2990 Ft
  Várnai Myrtill könyvének elektronikus változata – egy olyan hiánypótló írás, mely a benne bemutatott 12 gátló parancs által torzult viselkedésminták és személyiségjegyek mellett rávilágít az elakadások okaira és a kérdőívvel minden olvasó saját magára vonatkoztatva fedheti fel a miérteket.
 • Gyermek hanganyag (1db) – 3.990 Ft
  A 12 gátló parancs oldása gyermekeknél.
 • Gátló parancsok könyv – 4.990 Ft
  A 12 gátló parancsot bemutató könyv gyakorlati útmutatást ad ahhoz, hogy életed végre mozgásba lendüljön, fejlődésed elinduljon. Ajánljuk mindazok számára, akik szembe mernek nézni elakadásaikkal, szeretnék kezükbe venni saját sorsuk alakulását és ehhez gyors, hatékonyan segítséget keresnek.
 • Felnőtt hanganyag (1db) – 5.990 Ft
  A 12 gátló parancs oldása felnőtteknek – letölthető hanganyagok: A gátló parancsok megakadályozzák kiteljesedett és boldog életünket, melyre igazán vágyunk. Gyermekként épültek belénk, külső vagy saját, védekezésből alkotott programként. A gátló parancsaink felismerésével viszont lehetőségünk nyílik arra, hogy megértsük, mi miért történik az életünkben úgy, ahogy. A megértés által képessé válunk elfogadással és szeretettel elengedni a gátló parancsainkat, kaput nyitva a boldog, teljes és harmonikus életünknek.Energiaközpontok helyreállítása – letölthető hanganyagok: Az ember energetikai felépítésének alapja a prāṇa (életerő, életlevegő, amely jelen van mindenben, ami körülvesz bennünket: az elemekben (föld, tűz, víz, levegő) és az anyag legfinomabb formájában, az éterben is. Ez az életenergia a nāḍīk (energiavezetékek) finom hálózatán keresztül áramlik. A több tízezer nāḍī közül háromnak van kiemelkedő szerepe: a gerincoszlop mentén elhelyezkedő suṣumnānāḍīnak és az azt spirálisan körbevevő másik két nāḍīnak, az iḍānak és a piṅgalānak. Ez a három energiavezeték hét ponton keresztezi egymást. Ezen a hét ponton cakrák (energiaörvények, csakrák) formálódnak, amelyek lehetővé teszik a prāṇa felvételét és leadását, illetve a szervezet egyes működési területeit szabályozzák.
  Férfi-női minőségek javítása letölthető hanganyagok: Ahhoz, hogy egyensúlyban legyen bennünk e két energia, érdemes ápolnunk mind női, mind férfi minőségeinket egyaránt. Az egészséges működéshez elengedhetetlen korrigálni a túlzott női/férfi személyiségrészeinket, így képessé válunk önmagunk, párunk, családunk és környezetünk megfelelő emelésére is.
 • Meditáció az Újrahangolás® módszerével – 14.990 Ft Gyógyító, tisztító meditáció >>> az oldások, változások, haladások, és a tiszta kapcsolódás jegyében.
  10 milliószoros napi meditáció >>>
 • Az élet igazi törvénye workshop – 30.000 Ft
 • Egynapos tréning: egy olyan, a mindennapi életben is használható tudáscsomag, amit Neville Goddard munkásságát alapul véve állítottunk össze, kiegészítve Jézus, David R. Hawkins és Bruno Gröning örök érvényű tanításaival.
 • Gyermek gátló parancsok oldása hanganyag csomag (12 db) – 39.900 Ft
 • Gátló parancsok oldása hanganyag csomag (12 db) – 65.890 Ft
 • Női-férfi minőségek javítása hanganyag csomag (16 db) – 83.860 Ft
 • Tranzakcióanalízis tréning – 87.630 Ft
  Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis tréning
  A tranzakcióanalízis, mint komplex módszer modelleken keresztül nagyon frappánsan mutatja meg bárki számára, hogy honnan erednek a problémái (múlt), mi a jelen állapot (azaz mi a „diagnózis”, hol tart a változási folyamatában), valamint hogy mit és hogyan kell változtatni ahhoz, hogy az átalakulás megtörténjen (jövőmunka).
  Bővebben a tréningről: Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis tréning >>> Sorskönyvi újraírás tréning – TA 102
  Az Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis tréning folytatása: a sorskönyvi újraírás. Ha eddig bizonyos témákon már “sokat dolgoztál”, vagy most is ezeken “dolgozol”, például a szüleiddel való kapcsolatodon, önmagadon, vagy a párkapcsolatodon, jársz vagy jártál több(féle) terápián, tanfolyamon, és még mindig csak “dolgozol”, akkor arra számíts, hogy ezeket most MIND MEGOLDOD.
  Bővebben a tréningről: Sorskönyvi újraírás tréning – TA 102 >>>
 • Elengedés felsőfokon tréning – 87.630 Ft
  Az elengedés egy eszköz a felszabaduláshoz, pontosan úgy, mint a már mindenki által ismert MINIMALIZMUS. A tréningről bővebben: Elengedés felsőfokon tréning a VMI® módszerével >>>

Ezek is érdekelhetnek:

Önismeret felsőfokon – tranzakcióanalízis tréning

88.800 Ft

Gyógyító-tisztító meditáció az Újrahangolás® módszerével

14.990 Ft

12 Gátló parancs (könyv)

5.990 Ft

12 Gátló parancs (ebook)

3.990 Ft

Várnai Myrtill vagyok,
pszichológus, közgazdász,
az Újrahangolás® Központ és módszer megalkotója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb, azonnali megoldásra van szükségük. Ezért alapítottam meg az Újrahangolás® Központot és módszert, ami gyorsaságával azonnal megoldást ad a kezedbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez.