Tanulj meg tartalmas és boldog párkapcsolatban élni!

Egyedülálló szellemi-lelki tréningünk segít, hogy méltó társad megtalálhasd vagy jelenlegi kapcsolatodat formálhasd!

Izgalmas spirituális élmény párkeresőknek és párkapcsolatban élőknek.

Tanulj meg tartalmas és boldog párkapcsolatban élni!

Egyedülálló szellemi-lelki tréningünk segít, hogy méltó társad megtalálhasd vagy jelenlegi kapcsolatodat formálhasd!

Izgalmas spirituális élmény párkeresőknek és párkapcsolatban élőknek.

Hogyan találhatod meg a „nagy Ő”-t?

Párod csak akkor tud igazán „nagy Ő”-ként működni, ha legbelül Te magad is rendben vagy. A tréning ehhez adja meg a szükséges alapokat.

Jelmondatunk: kerek egész kerek egészet vonz!

Ez a leggyakoribb baj a kapcsolatokkal

Amennyiben nem két kerek egész ember él együtt vagy találkozik, hanem ebben – abban sérültek, akkor az történik, hogy az együttjárás vagy együttélés során ezek a sérült részek folyamatosan felszínre kerülnek, a kapcsolat pedig egyre problémásabbá válik.

Amíg a szülők, nagyszülők, ősök rossz párkapcsolati mintái nincsenek feloldva, és nincsenek jó és új minták a pár tagjainak rendszerében, amíg saját karmáikkal bajlódnak különféle életterületeiken és nem oldják fel valamilyen módszerrel, addig minimális az esély arra, hogy egyéni és párkapcsolati életük jól működjön.

Megakadás tehát addig lesz a kapcsolat bizonyos területén, amíg az ezt „hordozó” személy meg nem oldja azt.

Ebben nyújtunk neked segítséget. Akár életed párját szeretnéd megtalálni, akár meglévő párkapcsolatodon szeretnél dolgozni. (Nem szükséges párodat is magaddal hozni.)

Íme a 4 kapcsolati típus

Társfüggő, dependens kapcsolat

Ebben az esetben a pár tagjai elveszítik saját személyiségüket, teljesen egymásba olvadnak. Lehet hogy boldogok, de sokszor inkább az tapasztalható, hogy valamelyik fél kilépne a kapcsolatból, viszont szorongást érez attól, hogy végre saját útjára lépjen. Ilyenkor történik, hogy a felek egyre boldogtalanabbá válnak, a megoldatlan problémákból pedig egyre több és több lesz. 

 

Elidegenedett kapcsolat, társas magány

A meghittség, szeretet már egyáltalán nem jellemző az ilyen kapcsolatokra. Ez az állapot az, ahol már nagyon közel az egymástól való megválásnak a pillanata. Vége legtöbbször akkor következik be, mikor színre lép egy harmadik fél is.

Függő kapcsolat

Itt játszik szerepet a gazdasági érdek, a közös gyermek vagy az idős kor. Ez mind olyan erős indok a párok életében, melyek esetén a kapcsolat megszakítása túl nagy változással, fájdalommal, esetleg kockázattal járna.

Együttműködő, egyenlő kapcsolat

Az ideális állapot, ahol a pár mindkét tagja egy önálló személyiség, kellő önbizalommal és reális önképpel. Nem csak egymást, de magukat is szeretik és elfogadják, valamint a családból hozott, konfliktusokat generáló hitrendszereiket és életük során szerzett sérelmeiket feloldották.

Tapasztalatok szerint a párok akkor tudnak boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élni, ha:

megvannak a jó párkapcsolati modelljeik;

– lerakták szüleik, őseik rossz mintáit;

– kitisztították jelen és előző életeik beszűrődő rossz programjait;

– megszüntetik téves párkapcsolati hitrendszereiket;

– készek jelen és előző életbeli nem szeretetteljes kapcsolataiknak oldására, a megbocsátásra, esetleg karma oldásra;

– elsajátítják a lelki és szellemi szintű konfliktuskezelési módszereket;

– érett személyiséggé válnak.

Az első és legfontosabb: a szellem és a lélek

Ha egy párkapcsolati tanulási folyamat során figyelmen kívül hagyjuk a lelket és a szellemet, azaz ha nem veszünk tudomást az ember több dimenziós létéről (a test, lélek, szellem egységéről), akkor a párkapcsolati ismeretek teljességéről sem tudunk beszélni.

Elengedhetetlen a spirituális dolgokat is bevonni, hogy a párkapcsolat mibenlétét a maga teljességében megértsük. Ebben segít ez a tréning!

Mire számíthatsz ha csatlakozol hozzánk?

1.   Átvesszük, milyen kapcsolati problémákkal küzdesz jelenleg, és mi számodra a vágyott állapot.

2.   Szemügyre vesszük a sarokpontokat, és azt, hogy miben érdemes változnod.

3.   Megértjük a hozzádillő társ megérkezésének akadályozó tényezőit (lehet, hogy előző párodat még nem engedted el teljesen, sok benned a sérelem, a harag, a csalódottság, a félelem, vagy szülői hitrendszerek és rossz minták nehezítik a párkapcsolatról megalkotott képet);

4.   Amennyiben nyitott vagy az ezotériára, megismerheted egyéb blokkjaidat is (előző életek, karmák, és egyéb akadályok).

Végül a fentiekre megoldást nyújtunk számodra:

magyarázunk

hogy megértsd folyamataidat

tanítunk

hogy változz, alakulj

feloldunk sérelmeket, blokkokat

hogy tisztulj és felszabadulj

behívunk új programokat

hogy a mostani párodnak a magad változásán keresztül tudj formálódást biztosítani

Milyen változás lesz a párkapcsolatodban, ha velünk tartasz?

Megtanulod kapcsolatodat pozitívan működtetni, konfliktusaidat kezelni. 

Megismered, mitől válik éretté valaki. Módszereket teszel magadévá, és olyan dolgokat építesz be az életedbe, melyeket könnyen és tudatosan leszel képes működtetni.

Megérted a párkapcsolat értelmét (feladatait, lehetőségeit, szépségét) és egymást építő, tartalmas párkapcsolatban fogsz élni.

A tréning 2 modulból áll.

(Ha érdekel az egyes modulok részletes tartalma, csak kattints rájuk a lenyitáshoz.)

1. Önismeret felsőfokon (tranzakcióanalízis tréning) - 2 nap

A tranzakcióanalízis, mint komplex módszer modelleken keresztül nagyon frappánsan mutatja meg bárki számára, hogy honnan erednek a problémái (múlt), mi a jelen állapot (azaz mi a „diagnózis”, hol tart a változási folyamatában), valamint hogy mit és hogyan kell változtatni ahhoz, hogy az átalakulás megtörténjen (jövőmunka).

Ha szakemberként azt kérdeznék tőlünk, hogy mi az, amit szerintünk minden embernek el kellene sajátítani a pszichológiából, azt mondanánk, hogy ez a pár napos ismeret az.

Témák/modellek:
1. Sorskönyv és sorskönyvi folyamatok – Milyen hatásokra, milyen szülői programokat felvéve rakja össze a gyermek a földi életútját, és hogyan alkot ebből forgatókönyvet? Mit tegyünk, ha rájövünk, hogy vannak területek, amikor ez a sorskönyv nem jó, hibás, tévútra vezet, nem ezt szeretnénk élni? Mi van, ha egyes területeken a szülői mintákat éljük? Hogyan változtassunk rajta? (A modulban ezt átvizsgáljuk, és a változtatás irányát illetve a lépcsőket akár már ott meg is határozhatod.)

2. Én-állapotok – Hogyan és milyen érzés-, és gondolati világban létezem illetve élek, viselkedek? Miért pont úgy, és mi ennek a (sajnálatos) következménye életterületeimre, kapcsolataimra? Hogyan változtassak, hogy környezetemmel (párommal, családommal, szüleimmel, gyermekemmel, még ha az kamasz is) harmonikusan kijöjjek?

3. Tranzakciók – Milyen kommunikációs helyzeteket alkalmazok? Honnan gyökereznek ezek? Milyen eredményre vezetnek? Honnan származnak a veszekedések, egyet nem értések? Mikor van béke? Boldog vagyok-e attól és abban, amit működtetek? Ha nem, miként változtassak?

4. Életpozíciók – Jól vagy-e a bőrödben – minden tekintetben? Ha nem, látni fogod miért nem. A modell bemutatja, hogy kikkel veszed körül magadat, ha bizonyos helyzetben és állapotban vagy. Ha nem komfortos, boldogító és nem egészséges ez számodra, a lelkednek nem okoz ez örömöt, akkor akár a tanfolyamon is hozhatsz egy döntést, hogy mit szeretnél helyette elérni. A módszer pedig megmutatja, mire és hogyan fókuszálj. Az eredmény: garantáltan el fogsz jutni oda, hogy a pozitív változást el is érd, akár pár hét alatt.

5. Stroke-ok, mint elismerés (angol szakszó, fordítása nem lehetséges, mivel egyszerre jelent simogatást, érintést, ütést és csapást is, de tartalma annál inkább lényeges) – Kaptál-e eleget, vagy megsérültél? Hogyan bántak ezzel a szüleid? Ha valamiben hiányod van, akkor az történik, hogy környezetedtől, párodtól ezt fogod „követelni”, ugyanakkor ha adja, nem tudod befogadni. Tudod-e, hogy vajon miért nem? A párkapcsolati problémák egy része itt is gyökerezik. Akarod-e korrigálni? A modell megmutatja, hogyan lehet. Ez a modell továbbá összefügg önértékeléseddel, önbizalmaddal, amely oly sok ember életében (nagyon) alacsony és sérült.

6. Játszmák – Minden játszma vége „dráma”, sírás, haragvás, a szereplők sérülnek benne. Mégis miért csinálja az ember, ha magának és másnak fájdalmat okoz vele? Hogyan lehet kijönni belőle? A másiknak sem jó! Milyen berögzült szerepek vannak, amelyeket ilyenkor cipel az ember? Ha van benned ilyen szerep, a kurzuson leteheted. Megtanulod, hogy hogyan mászhatsz ki egy játszmából, ha már elkezdődött, de még inkább azt, hogyan hagyd el életedből a sérülések gyűjtését.

7. Gátló parancsok – 12 ilyen parancs van, óriási jelentőségű ennek ismerete felnőtt létünkben, és a gyerekeinknél. Mit okoz, ha ezek közül akár egyet is megkaptál szüleidtől? Általában 5-7 darabot cipelünk, ezért megy nehezen az élet! Hogyan adjuk át gyermekeinknek? Hogyan csináljuk, hogy ne adjuk tovább? Természetesen megtanulod ezek feloldását is.

8. Szülőtől kapott előírások – Ezek alapján „kormányzod életedet”, és adsz „gázt” életed folyamatának, ugyanakkor van néhány felesleges előírás, amely (1.) vagy komoly energiát vesz el tőled, (2.) és/vagy megakadályoz abban, hogy egyenes úton saját tervezett/vállalt célod felé haladj. Amikor megszületünk, egy meghatározott mennyiségű életenergiát kapunk. Ezt fordíthatjuk magunkra, de odaadhatjuk persze másnak is. (Érdemes ugyanakkor tudni, hogy más is kapott pont elég energiát az életéhez, de élhet úgy is, hogy folyamatosan a másokét halássza el.) Fontos ismeret ez, hogy ne más életét éld vagy valósítsd meg, és hogy ne csak döcögve adj energiát a dolgaidnak. Szülőtől jövő programok ezek, melyeket megváltoztathatsz.

9. Időstrukturálás – Felgyorsult az idő, vajon jól használom-e fel, vagy elfecsérlem? 6 féle időminőségben mehet el az idő. Vajon miért tartózkodok bizonyos időminőségben többet? Van-e ennek haszna számomra, vagy elfecsérelt időminőségek ezek? Van-e bennem hárítás bizonyos időminőségben, és hogyan jelentkezhet ez életemben? Ennek megértése vezet ahhoz, hogy jól gazdálkodjunk ÉLETÜNKKEL. Hogyan hasznosíthatom sokkal jobban az időmet? Miért folyik ki időnként a kezemből? Ha nem felel meg a kapott „diagnózis” magadról, a kurzuson elindulhat a változás.

10. Szerződések magammal, másokkal, az élettel… A szerződések minket segítő eszközök életünk vezetésében. Segít saját magunk menedzselésében, életünk irányításában, kapcsolatainkban. A szerződésekkel képesek vagyunk arra is, hogy meghúzzuk az egészséges határainkat is (lelki életünkhöz ez elengedhetetlen): eddig te bejöhetsz, ide csak az, aki…, oda az sem. Védelmet jelent életünk folyamataiban. A jól működő kapcsolatok feltétele ennek tudatos ismerete: van szóbeli, írásbeli, de elsősorban a tudás erről az eszközről az, ami segíti életünk sikeres menedzselését.

11. Konfliktuskezelés – 5 jellemző konfliktuskezelési mód van, amely árulkodik arról is, hogy a személy harmonikusan működteti-e belső dinamikáját vagy sem. Érdemes megismerni, hogyan oldjuk meg a problémáinkat, továbbá ha a konfliktusok kezelésében diszharmóniát érzékelünk, vagy a konfliktusainkat nem tudjuk jól megoldani. Kulcsot kap ahhoz, miként lehet a megoldási módot eredményessé tenni.

2. Párkapcsolati dinamikák a gyakorlatban – 3 nap

A párkapcsolatot végigelemző, kiveséző, áttisztító, átalakító gyakorlati munka azt a területet járja körül és módosítja személyre szabottan, amelyek:

 • egyéni tulajdonságaid, képességeid által vannak blokkolva, 
 • öröklött generációs mintáidból, örökölt – „hozott” – sorsod által kaptál,
 • tudattalan folyamataid gátolnak (ez lehet jelen életbeli vagy előző életbeli, hozott információk, lenyomatok).

Ezeknek azért fontos az átalakítása, mert a rezonancia törvénye miatt, ha te kerek egész vagy, a partnered is az lesz, avagy azzá válik, valamint ha benned még nincsenek megoldva jelentős elemek, akkor olyas valakit fogsz bevonzani, akinél szintén sérült az adott terület. 

A foglalkozás során minden sérült elemet képes leszel feltárni és megoldani (vagy ha még marad valamennyi, akkor ennek feloldásához az Újrahangolás® eszközével kiváló módszertant fogsz kapni). Az átmosott, kitisztított új személyiségeddel pedig képes leszel a mostani párkapcsolatodon is alakítani, ha szeretnél. 

Témák:

 • Teremtés, eredetünk, jövőnk a párkapcsolat tükrében.
 • Mi értelme a párkapcsolatnak?
 • Honnan eredeztethető a párkapcsolat problémája MÉG, ha nem a jelen életből és nem a szüleinktől?
 • Párkapcsolati probléma és megoldástérkép szerkesztése  – párkapcsolatot gátló tényezők, illetve megoldást jelentő elemek.
 • Mit okoz a nem megfelelő kapcsolódás és a blokkolt, nem tiszta testmező egy párkapcsolatban? Miért alakult ki?

Közben  4 szintű feltáró munkát is végzünk:

  • Tudatos szint: ahol jelen életbeli párkapcsolati minták (és tagadások), modellek, hiedelmek, következtetések elemzése történik.
  • Tudattalan szint: ahol a látható, hallható információk alapján a tudattalanban összegyűjtött téves információk, következtetések, saját és kapcsolati működésminták, párkapcsolati programok feltárása zajlik.
  • Előző életbeli szint: ahol karmák (szerződések, fogadalmak, kötések, stb.), előző életbeli minták, programok, generációs folyamatok feltérképezésén dolgozunk.
  • Energetikai szint: ahol megismerjük a testmezőben (aurában) és csakrákban tárolt elementálokat, entitásokat, blokkokat.
 • A feltárt 4 szint megoldó képlete
 • Gátló programok, hiedelmek, blokkok stb. kivételének gyors technikája
 • Megoldások – módszerek a fenti problematikákra – végre hatékonyan

Ez így összesen 5 képzési nap, körülbelül másfél hónapra elosztva. A tréning elvégzéséről tanúsítványt is kiállítunk számodra.

Mikor indul a következő párkapcsolati tréning?

A következő képzést ezekkel az időpontokkal indítjuk:

Induló képzések időpontjai​

Legkésőbbi jelentkezési határidő:
időpont hamarosan…

Még eddig tudsz jelentkezni a következő tréningre:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Választható időpontok

1. modul – Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis:
időpont hamarosan…

2. modul – Párkapcsolati dinamikák a gyakorlatban:
időpont hamarosan…

Mennyibe kerül, hogy megtanuljak tartalmas és boldog párkapcsolatban élni?

A tréning ára részletfizetés esetén 174.000 Ft.

Ha viszont az összeget egyben fizeted be, kedvezményben részesülsz, ami azt jelenti, hogy már 122.000 Ft-ért is mindent megtanulhatsz a boldog párkapcsolatokról.

Kik vagyunk mi és miért bízz meg bennünk?

Várnai Myrtill vagyok, az Újrahangolás® Képzési, Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Pszichológus, coach, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója. 

Iskolánk több, mint 30 év pszichológusi tapasztalatra épülő, hagyományos pszichológiai alapokon nyugszik, ugyanakkor a mai kor emberének alternatív (szellemi-lelki) választást is nyújt.

Újdonságát a szellemi- lelki segítői módszer alapozza meg (Újrahangolás® módszere). Coach képzéseink a hagyományos emberismeretre és a szellemi- lelki eszköztárra építenek. Hatékony, gyors, az emberi problémákat értelmezhető egységbe rendezi. Gyakorlati, ezáltal megoldást is nyújt. Mivel szellemi-lelki, ezért a megoldásokat is egy más szintre emeli.

Mit mondtak rólunk azok, akik képzést végeztek nálunk?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Ha valamiért félbe kell hagynom a tréninget, elveszítem a befizetett pénzt?

Nem, ha közbejönne valami olyan dolog, amiért fel kell függesztened a képzésen való részvételt, akkor lehetőséget biztosítunk arra, hogy a következő tréningbe bekapcsolódva folytasd.

2. Megkapom-e a tananyagot írásban is?

A tananyag nagy részét munkafüzet formájában megkapják a hallgatók, ezen kívül több olyan kérdőívet és egyéb más anyagot adunk, amelyeket a későbbiekben tudsz használni. Ennek ellenére mindig javasoljuk saját jegyzet készítését és az ajánlott irodalom elolvasását is.

3. Mikor vannak az egyes modulok időpontjai? Nem találom!

Az egyes modulok időpontjait ide kattintva tudod megtekinteni. Itt fogod megtalálni, hogy mely időpontok közül választhatsz. (A jelentkezésed utáni e-mailben kérdezzük majd meg, hogy mely időpontokat választod.)

4. Muszáj sorban haladnom a modulokkal? Mi van, ha nem jó valamelyik időpont?

Alapvetően a modulok egymás után történő elvégzését ajánljuk, de amennyiben mégis közbejön valami, akkor nyugodtan írj nekünk egy e-mailt a  kapcsolat@ujrahangolas.hu-ra. A tréninget 1-2 havonta indítjuk újra, és ekkor van lehetőség becsatlakozni, vagy az elmaradott modulokat pótolni.

5. Van lehetőség részletfizetésre is?

Igen, erre is van lehetőség a teljes ár felszámítása esetén. Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!

6. Külföldön, illetve nem a fővárosban élek, lehet-e online is becsatlakozni?

Igen, biztosítani tudjuk az online képzést. Ez azt jelenti, hogy amikor a képzést tartjuk, akkor neked is az internetes eszközöd előtt kell ülnöd, hogy az oktatásban részt vegyél. Viszont ha tudsz, inkább gyere el, légy jelen!

Ha mégis online szeretnél jelen lenni, akkor a részletekről a jelentkezés után e-mailben egyeztetünk.

A tréningre való jelentkezéshez válaszd ki lent, melyik konstrukcióban szeretnél a hallgatónk lenni.

Belevetem magam: jelentkezem a teljes tréningre

(30% kedvezménnyel teljes összeg befizetése esetén)

175.000 Ft
122.000 Ft

FONTOS: A képzés díját átutalással tudod fizetni. (A részletekhez kattints a fenti gombra!) Jelenleg egy 15.000 Ft-os regisztrációs díj befizetésével már le tudod foglalni a helyed. Ez az összeg nem visszatéríthető, de másik alkalomra felhasználható vagy más valakire átruházható ugyanerre a képzésre. A részleteket a jelentkezést követően egyeztetjük e-mailben.

Inkább részletekben fizetnél? Erre is van lehetőség a teljes ár felszámítása esetén. Ha a részletfizetés felelne meg neked, csak írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu e-mail címre!

Belenézek: jelentkezés csak az első modulra

(Nézd meg, milyen nálunk hallgatónak lenni!
Az első napra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk.)

69.000 Ft

Törlés

FONTOS: külön az első modult csak bankkártyával tudod fizetni és kizárólag teljes összeggel.

Kérdésed van?

A következő elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Telefon: +36 20 369 7596