Tranzakcióanalízis tréning
Önismeret felsőfokon

Ismerd fel magadban az elakadásaid okait, gyakorlataink segítenek benne.

Izgalmas gyakorlati tréning az önmagukat megérteni vágyóknak.

Ha szeretnél még többet megtudni magadról, akkor tranzakcióanalízis tréningünk neked szól. A tranzakcióanalízis befogadható modelleken keresztül segít megismerni önmagunkat.

Csatlakozz a május 23-24-én tartandó 2 napos Önismeret felsőfokon – tranzakcióanalízis online tréningünkhöz!

(Ha szeretnél, személyesen is eljöhetsz hozzánk, 5 főt tudunk fogadni.)

Kiknek szól?

Neked ajánljuk, ha

– hatékonyan, gyors módszerrel szeretnéd megismerni, formálni önmagad

– életedet helyes mederbe szeretnéd terelni bármely életterületen (magánélet, párkapcsolat, gyermeknevelés, családi, társas és munkahelyi kapcsolatok, anyagi terület, egészség)

Nagyon sikeres a módszer abban, hogy a szülői mintákat gyorsan felismerjük, és azoktól végleg megszabaduljunk, és ne cipeljük tovább a szülők adta puttonyt hátunkon.

Mi a tranzakcióanalízis (TA)?

A tranzakcióanalízis, mint komplex módszer, modelleken keresztül mutatja meg,

3

hogy honnan erednek a problémáid (múlt)

3

mi a jelen állapotod (azaz mi a „diagnózis”, hol tartasz a változás folyamatában)

3

hogy mit és hogyan kell változtatnod ahhoz, hogy az átalakulás megtörténjen (jövőmunka)

Ami a legjobb, hogy a módszer annyira hatékony, hogy pár hónap után egy boldog, kompetens, sikeres emberrel találkozunk ismét. (Ez óriási érték, egyetlen – általam ismert más populáris módszer sem képes ekkora változtatást elérni!).

Témák, modellek, amiket a képzés felölel

7

Sorskönyv és sorskönyvi folyamatok

Milyen hatásokra, milyen szülői programokat felvéve rakja össze a gyermek a földi életútját, és hogyan alkot ebből forgatókönyvet? Mit tegyünk, ha rájövünk, hogy vannak területek, amikor ez a sorskönyv nem jó, hibás, tévútra vezet, nem ezt szeretnénk élni? Mi van, ha egyes területeken a szülői mintákat éljük? Hogyan változtassunk rajta?

7

Tranzakciók

Milyen kommunikációs helyzeteket alkalmazok? Honnan gyökereznek ezek? Milyen eredményre vezetnek? Honnan származnak a veszekedések, egyet nem értések? Mikor van béke? Boldog vagyok-e attól és abban, amit működtetek? Ha nem, miként változtassak?

7

"Stroke"-ok, mint elismerés

(angol szakszó, fordítása nem lehetséges, de tartalma annál inkább lényeges)
Ez a modell összefügg önértékeléseddel, önbizalmaddal, amely oly sok ember életében (nagyon) alacsony, és sérült. Kaptál-e eleget, vagy megsérültél? Hogyan bántak ezzel a szüleid? Ha valamiben hiányod van, akkor az történik, hogy környezetedtől, párodtól ezt fogod „követelni”, ugyanakkor ha adja, nem tudod befogadni. Tudod-e, hogy vajon miért nem?

7

Gátló parancsok

12 ilyen parancs van, óriási jelentőségű ennek ismerete felnőtt létünkben, és a gyerekeinknél. Mit okoz, ha ezek közül akár egyet is megkaptál szüleidtől?  Általában 5-7 darabot cipelünk, ezért megy nehezen az élet!!! Hogyan adjuk át gyermekeinknek? Hogyan csináljuk, hogy ne adjuk tovább? Természetesen megtanulod ezek feloldását is.

7

Időstrukturálás

Felgyorsult az idő, vajon jól használom-e fel, vagy elfecsérlem? 6 féle időminőségben mehet el az időm. Vajon miért tartózkodok bizonyos időminőségben többet? Van-e ennek haszna számomra, vagy elfecsérelt időminőségek ezek?  Van-e bennem hárítás bizonyos időminőségben, és hogyan jelentkezhet ez életemben?  Ennek megértése vezet ahhoz, hogy jól gazdálkodjunk életünkkel.

7

Konfliktuskezelés

5 jellemző konfliktuskezelési mód van, amely árulkodik arról is, hogy a személy harmonikusan működteti-e belső dinamikáját vagy sem. Érdemes megismerni, hogyan oldjuk meg a problémáinkat, továbbá ha a konfliktusok kezelésében diszharmóniát érzékelünk, vagy a konfliktusainkat nem tudjuk jól megoldani.

7

Én-állapotok

Hogyan változtassak, hogy környezetemmel (párommal, családommal, szüleimmel, gyermekemmel, még ha az kamasz is) harmonikusan kijöjjek?

7

Életpozíciók

Jól vagy-e a bőrödben – minden tekintetben? Ha nem, látni fogod, miért nem. A modell bemutatja, hogy kikkel veszed körül magad, ha bizonyos helyzetben és állapotban vagy. A módszer pedig megmutatja, mire és hogyan fókuszálj. Az eredmény: garantáltan el fogsz jutni oda, hogy a pozitív változást el is érd akár pár hét alatt.

7

Játszmák

Minden játszma vége „dráma”, sírás, haragvás, a szereplők sérülnek benne. Mégis miért csinálja az ember, ha magának és másnak fájdalmat okoz vele? Hogyan lehet kijönni belőle? Milyen berögzült szerepek vannak, amelyeket ilyenkor cipel az ember? Megtanulod, hogy hogyan mászhatsz ki egy játszmából, ha már elkezdődött, de még inkább azt, hogyan hagyd el életedből a sérülések gyűjtését.

7

Szülőtől kapott előírások

Ezek alapján „kormányozod életedet”, és adsz „gázt” életed folyamatának, ugyanakkor van néhány felesleges előírás, amely vagy komoly energiát vesz el tőled, vagy  megakadályoz abban, hogy egyenes úton saját tervezett, vállalt célod felé haladj.

7

Szerződések magammal, másokkal, az élettel

A szerződések minket segítő eszközök életünk vezetésében. Segít saját magunk menedzselésében, életünk irányításában, kapcsolatainkban. A szerződésekkel képesek vagyunk arra is, hogy meghúzzuk az egészségeshatárainkat is. Védelmet jelent életünk folyamataiban.

A képzéshez “tranzakcióanalízis tréning” oklevelet is adunk.

Ha valaki személyesen szeretne csatlakozni, van rá lehetőség?

Igen! 5 főt tudunk személyesen is fogadni. Ha így szeretnél csatlakozni, kérjük, írj egy e-mailt nekünk a kapcsolat@ujrahangolas.hu címre!

Ennyibe kerül a 2 napos tréning:

69.990 Ft

A mostani bizonytalan anyagi helyzetben inkább biztosra mennél?

Megértjük, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha úgy érzed, a tréning nem segített számodra!

Ki vagyok és miért bízz meg bennem?

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus, közgazdász, az Újrahangolás® módszer megalkotója és az Újrahangolás® Képzési Tanácsadói és Módszertani központ alapítója.

Több évtizedes tapasztalatom van gyakorló pszichológusként, de azt láttam, hogy az embereknek gyorsabb megoldásra van szükségük. Ehhez alkottam meg az Újrahangolás® módszerét, ami egy vizualizációra, a lélek egészségére és teljességére építő módszer.

Mit mondtak rólam mások?

“Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet – és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz / még később is/  és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!”

 

Éva

“Mérhetetlen információt és gyakorlati, használható tudást kaptam. Néha az ember hajlamos csak a nehéz megoldást, a bonyolultat keresni, elfogadni, holott a fejlődés, a továbblépés és a teljes, boldog élet megélése úgy hiszem, hogy egyszerűbb, mint gondolnánk. Köszönöm, hogy kaptam egy lehetőséget, amelynek segítségével lényegében bármit elérhetek, amit őszintén szeretnék. Köszönöm!”

 

Lilla

“Köszönöm szépen az oldó gyakorlatot, fantasztikus.”

 

Anna

A részvételhez kattints a lenti gombra!

2 napos Önismeret felsőfokon –
Tranzakcióanalízis tréning
Május 23-24.
Szombat (10:00-18:00) – Vasárnap (09:00-17:00)

69.990 Ft

(100% pénzvisszafizetési garanciával!)

Ha kártyával fizeted, azonnal viheted!

Még eddig tudsz jelentkezni a tranzakcióanalízis tréningre

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kérdésed van?

A következő elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail: kapcsolat@ujrahangolas.hu
Telefon: +36 20 340 6519