Barion Pixel

Várnai Myrtill vagyok, 30 éve klinikai szakpszichológus, de ennél még sokkal több: elfoglalt feleség, törődő anya, integratív coach és az Újrahangolás® módszer (ÚJH) megalkotója. 

A folyamatos fejlődést az élet minden területén fontosnak tartom mind magánemberként, mind szakemberként, hiszen ha egy helyben megállunk, nem tudjuk tartani a lépést a világ változásaival, és a kihívásokat sem tudjuk kezelni. Merthogy a 21. század egyre jobban felerősíti az embert érő nehézségeket, folyamatos kapkodásban és túlhajtottságban élünk, a minket érő stressz elkerülhetetlen. A mai világban már mindenre gyorsan kell reagálnunk, így természetes, hogy a problémákra is instant megoldásokat várunk.

Mindezen gondolatok és az évek során szerzett szerteágazó tapasztalataim vezettek oda engem, hogy megalkossam az Újrahangolást®. Egy olyan gyakorlati coaching és segítő módszert, amit minden változásra nyitott ember elsajátíthat és könnyedén alkalmazni tud, akár már annak megismerése után azonnal.

Mivel úgy láttam, hogy a pszichológia önmagában túl lassú megoldást kínál a ma emberének, szükségesnek éreztem, hogy a keleti szellemi-lelki tudománnyal, valamint a kvantumfizikai kutatások eredményeivel ötvözzem a hagyományos pszichológiai módszerek sokféleségét: egy komplexebb, haladóbb és gyakorlatiasabb irányt képviseljek.

Ezért alkottam meg az alternatív pszichológia kifejezést.

A szavak mögött lévő tudásanyaggal és a sok éves tapasztalattal pedig valóban hatékony eredményeket érek el azóta is minden nap, az ÚJH módszerével.

Az általam életre hívott megközelítéssel a hétköznapi embereknek kívánok eszközöket adni saját fejlődésükhöz, lelki és testi problémáik megoldásához, önfejlesztésükhöz, továbbá a hagyományos és alternatív módszerekkel foglalkozó kollégák ismereteit szeretném szélesíteni.

Keress bizalommal!