Barion Pixel

Pszichológia, spiritualitás, coaching – gyors megoldás személyre szabottan

Az ÚJH módszer valóban megváltoztatja az életünket, és olyan szellemi-lelki-testi jólétet biztosít, amit gyorsan érhetünk el, mégis stabil változást jelent az életünkben.

Az Újrahangolás® a pszichológia, a spiritualitás és a coaching hármasából született meg. Egy új szellemi-lelki módszer, ami gyorsaságával azonnal megoldást ad a kezedbe a vágyott, szebb és jobb élet eléréséhez.

Mi a módszer 5 legfontosabb ismérve? Ezt nézzük most meg!

1.       Az alapjait a pszichológia nyújtja

Az ÚJH módszer stabil vázát a pszichológia adja, hiszen ez a több évszázados tudomány komoly alapokat fektet le.

A klasszikus pszichológia segít megérteni személyiségünket, működésünket, hogy milyen berögzüléseket hozunk magunkkal, miért reagálunk bizonyos helyzetekre jobban vagy épp rosszabbul. Miért ismételjük meg a hibáinkat és találjuk újra ugyanazzal a helyzettel szemben magunkat, ahelyett, hogy könnyedén haladnánk előre az egyéni fejlődés útján. A válaszokat feltárhatjuk a pszichológia segítségével.

2.   A különlegességét a spiritualitás adja

A spiritualitás világa sok új kaput tár fel az arra nyitott emberek számára. Az ebben a vonalban rejlő végtelen erő segít megtapasztalni saját energiáinkat, megismerni határainkat, hogy megértsük, sokkal többre vagyunk képesek, mint azt valaha gondoltuk volna.

Ennek a bennünk lévő lelki erőnek a mozgósítása pedig lehetőséget ad arra, hogy szembenézzünk a kihívásokkal, megoldjuk problémáinkat, ezért is elengedhetetlen ez az Újrahangolás módszerből.

3.   A könnyű elsajátítását a coaching biztosítja

A coaching módszertana összefűzi a klasszikus pszichológia kihagyhatatlan alapjait a spiritualitás adta határtalan erővel és lehetőségekkel.

A coachingnak köszönhetően válik az ÚJH gyakorlatias, könnyen használható módszerré.

Azaz a problémákra megoldásorientáltan és a jövőre fókuszálva célirányosan válaszol, és nem a keletkezésének múltbeli folyamatát analizálja, ami elég hosszú időt jelenthet. 

Az ÚJH segítségével az ügyfél saját erőforrásait tudja feltárni nagyon hatékony módon.

4.   A gyors alkalmazhatóságát a gyakorlat igazolja

A tartós, pozitív átalakulás, vágyott egyéni fejlődés gyors elérése a célja az Újrahangolás® módszernek. Ezt a célt pedig a gyakorlatban elért eredmények támasztják alá, amik igazolják, hogy elsajátítása után azonnal, valódi lendülettel oldjuk meg addigi elakadásainkat mind a magánéletben, mind a munka világában.

Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy eredményeink nem múlnak el, hanem az ÚJH segítségével stabillá tudjuk tenni a pozitív változásokat, azok hatásait.

5.   Az egyéni megoldásait a személyes tapasztalatok bizonyítják

Az ÚJH módszer az élet különféle területeire nyújt megoldást, hiszen változást hozhat például a lelki állapotunkban, az anyagi helyzetünkben, vagy akár a gyermeknevelési kérdéseinkben is. Alapvetően fontos, hogy a módszer segítségével tudunk változtatni gondolkodásmódunkon, és a tanácsadási módszer egyénre szabott megoldásait alkalmazva lépünk a pozitív fejlődés, az új út irányába.